Pikassos ilaç kullanlar yazabilir mi

pkoslamucadele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2024
14
4
24
Arkadaşlar 1 yıldır evliyim pkos olduğu söylendi eşimde de bazı rahatsızlıklar çıktı o ameliyat oldu bende pkos belirtisi olarak adet düzensizliği var duphaston içiyordum 5-6 ay kadar içtim ancak bugün başka doktora gittiğimde çok fazla içtiğimi bu kadar içmemem gerektiğini baskılama yaptığını söyledi ve bu ilacı bana bıraktırıp adet olunca ilk gün pikassos ilacına cyclo-progynova ilacına başlamam gerektiğini söyledi Allah rızası için bunlardan birini kullanan varsa yazabilir mi fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_7934.jpeg
    IMG_7934.jpeg
    121,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_7942.jpeg
    IMG_7942.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaşlar 1 yıldır evliyim pkos olduğu söylendi eşimde de bazı rahatsızlıklar çıktı o ameliyat oldu bende pkos belirtisi olarak adet düzensizliği var duphaston içiyordum 5-6 ay kadar içtim ancak bugün başka doktora gittiğimde çok fazla içtiğimi bu kadar içmemem gerektiğini baskılama yaptığını söyledi ve bu ilacı bana bıraktırıp adet olunca ilk gün pikassos ilacına cyclo-progynova ilacına başlamam gerektiğini söyledi Allah rızası için bunlardan birini kullanan varsa yazabilir mi fikirlerinize ihtiyacım var
merhaba pikassos kullanmadım ama diğerini adet düzenleyici olarak kullanmıştım kürtajlardan sonra vermişlerdi zararı olan bir ilaç değil korkmayın diğer ilaç zaten daha rahat adet olup yumurtanız sağlıklı çatlaması için inositol genelde gebe kalmak için kadınlara yüksek mg veriyorlar sizin ilacın içeriği yumurtalıklarınızı daha rahat sağlıklı oluşup çatlatmasını sağlar

merhaba pikassos kullanmadım ama diğerini adet düzenleyici olarak kullanmıştım kürtajlardan sonra vermişlerdi zararı olan bir ilaç değil korkmayın diğer ilaç zaten daha rahat adet olup yumurtanız sağlıklı çatlaması için inositol genelde gebe kalmak için kadınlara yüksek mg veriyorlar sizin ilacın içeriği yumurtalıklarınızı daha rahat sağlıklı oluşup çatlatmasını sağlar
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Cyclo kullandım diğerini kullanmadım inofolic combi diye bir ilaç var onu kullandım yumurtlama destekliyor adet düzenliyor

Pikassos ilaç değil vitamin inositol içeriyor Buda pko semptomlarımı hafifletiyor ve yumurtalıkları calıştırıyor .. duphaston yaklaşık 8 ay kullanmıştım adet düzeni için ek olarak doktorum buna benzer bir vitamin vermişti adetim sonradan beslenmeyle ve inositol ile gayet düzene girdi. Denemek istersen diğer tedaviyi deneyebilirsin ama duphaston kötü bir ilaç değil içimde progestan var tutunmasını sağlıyor bebeğin o yüzden sadece gebe kalmak isteyen yada adeti düzenlemek isteyenler değil aynı zamanda gebelikte düşüğü önlemek adına da verilen bir ilaç. Diğer ilacı hiç kullanmadım eğer adetini etkilemiyecekse kullan dene ama sana önerim eğer kilo varsa vermem pko da 3 kilo 5 kilo bile olsa aşırı fark yaratıyor hormonlarda pat diye hamile kalanlar var

X