Pik olmuş mu olacak mı

Yagmurrr66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
28
0
23
Bugün adetten itibaren 20. Günüm sizce pik olmuş mu olacak mı ilk defa kullanıyorum testi 8 Aralık bat

Eklentiler

• IMG_0584.jpeg
    IMG_0584.jpeg
    111,2 KB · Görüntüleme: 50
Bugün adetten itibaren 20. Günüm sizce pik olmuş mu olacak mı ilk defa kullanıyorum testi 8 Aralık bat
Benimde 7 Aralık beklenen bugün 21 günüm düne kadar yaptım olmadı pik testim bitti bıraktım bende olmayacak dedim herhalde bugün aşırı derecede kasık ağrım var bilmiyorum noldu ama olmayacak sanırım benim sizin elinizde test varsa yapın geç yumurtlama olabilir

Benimde 7 Aralık beklenen bugün 21 günüm düne kadar yaptım olmadı pik testim bitti bıraktım bende olmayacak dedim herhalde bugün aşırı derecede kasık ağrım var bilmiyorum noldu ama olmayacak sanırım benim sizin elinizde test varsa yapın geç yumurtlama olabilir
Devam edeceğim umarım görürüm pik :) sizde değerlendirin bence bugünü yumurtalama yaşıyor olabilirsiniz

20 günde pik olmaması normal değil ama düzenli adet görüyorsanız 28-30 günde falan. Diğer aylar da böyle olursa doktora görünün.
Düzenli günü gününe adet oluyorum 30 günde 1 her ay ama bu ay ilk kez başladım teste stresten dolayı gecikti sanırım bu testler stres yapıyor ister istemez diye düşünüyorum:)

Düzenli günü gününe adet oluyorum 30 günde 1 her ay ama bu ay ilk kez başladım teste stresten dolayı gecikti sanırım bu testler stres yapıyor ister istemez diye düşünüyorum:)
Ben yaklaşık bir sene kadar kullandım bu testleri 12-13-14. bu günlerin birinde mutlaka pik gördüm hiç sekmemişti. 28 günde bir regl görüyorum ben de. Diğer ay da takip edip duruma göre doktora görünmenizi öneririm yine de. Polikistik over söz konusu olabilir.
Stres gebe kalmayı zorlaştıran bir durum evet ama ortada farklı durumlar varsa da erken tespiti ve çözümü için fırsat bu testler.

Adet bitiminden 3 gün sonra yapmaya başladım döngüm 30 gün ama yada testi yanlış mı yaptım acaba hergün aynı saatlerde yaptım sıvı alımınıda keserek ama bilemedim kafamda deli Sorular :)))
resimler de hepsini göremediğim için çok fazla yapamıyorum maalesef. Kurudukları içinde net görünmüyor.

X