Aynı saatte yapamıyorum evde olmuyorum çünkü . Bugün ki pil değil evet de acaba koyulaşacak gibi mi onu merak ettim canımCanım bence 6 sı gibi bugün pik gözükmüyo hep aynı saatte mi yapıyorsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pik mi yoksa olmamış mı
- Konu Sahibi nurpinarr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ekim 2024
- 241
- 33
- 13
- 26
Ben iş yerindede yapıyordum canım aynı saate denk gelsin diye çalışıyorsan eğer imkanın varsa aynı saatte yapmaya çalışAynı saatte yapamıyorum evde olmuyorum çünkü . Bugün ki pil değil evet de acaba koyulaşacak gibi mi onu merak ettim canım
- 10 Aralık 2017
- 790
- 863
- 103
- 35
Dikkat edeyim ona . Pazartesi doktora gidecem neden yumurtlama olmuyor kafama takıldıBen iş yerindede yapıyordum canım aynı saate denk gelsin diye çalışıyorsan eğer imkanın varsa aynı saatte yapmaya çalış
- 24 Ekim 2024
- 241
- 33
- 13
- 26
Naptın canım ne durumdasın ??Dikkat edeyim ona . Pazartesi doktora gidecem neden yumurtlama olmuyor kafama takıldı
Regl oldum canımNaptın canım ne durumdasın ??
- 24 Ekim 2024
- 241
- 33
- 13
- 26
İnşallah hayırlı olur bu ay senin için canımRegl oldum canım
- 3 Haziran 2023
- 1.014
- 230
- 43
- 31
Merhaba benim adetim 25 ile 29 ncü günler yada arası oluyorum doktora sorduğumda düzenli demişti yani 2 yada 3 gün erken yada geç olurum bu ay ilk defa 35 ncı gün oldum şimdi sürekli ovulasyon testi yapmak beni biraz strese koyuyor ovulasyon testi yapmadan ilişki günleri sizce nasıl olmalı yani şöyle diyim kimi hergun kimi gün aşırı 1 gün arayla kimi 2 günde bir deniliyor nasıl bir birliktelik olmalı hamilelik için bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederimCanim innovota tam olarak koyulastirmiyo zaten alan herkes bunu yasiyo bu pik degerlendir insallah tutar
Amin canım inşallahİnşallah hayırlı olur bu ay senin için canım
- 24 Ekim 2024
- 241
- 33
- 13
- 26
Canım ne durumdasın merak ettim seniAmin canım inşallah
Merhaba canım, hap ve iğne tedavisi gördüm 2 tane yumurtam vardı 14 gün sonra test yapacam canımCanım ne durumdasın merak ettim seni
Canim mesajini simdi gördüm gecen aydan beri (negatif gordugumden beri) girmiyordum. Ben 1 gun ara vererek gun asiri yapiyorum sadece yumurtlama gordugumde 3 gun ust uste iliski oluyor doktorum oyle onerdi. En azindan yumurtlamayi kacirmazsiniz dedi. Ovulasyonu yasakladi stresten ötürü ama ben yinede yapiyorum ben boyle degerlendiriyorum. Rica ederimmm ne demekMerhaba benim adetim 25 ile 29 ncü günler yada arası oluyorum doktora sorduğumda düzenli demişti yani 2 yada 3 gün erken yada geç olurum bu ay ilk defa 35 ncı gün oldum şimdi sürekli ovulasyon testi yapmak beni biraz strese koyuyor ovulasyon testi yapmadan ilişki günleri sizce nasıl olmalı yani şöyle diyim kimi hergun kimi gün aşırı 1 gün arayla kimi 2 günde bir deniliyor nasıl bir birliktelik olmalı hamilelik için bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
- 3 Haziran 2023
- 1.014
- 230
- 43
- 31
Bende yapmicam elimd eolanlarda yaptım dün akşamki böyle çıktı bitti zaten testim dün eşim isteydi bugünden itibaren 3 gün ustuste yapalım o zamansperm sonucuda boyleCanim mesajini simdi gördüm gecen aydan beri (negatif gordugumden beri) girmiyordum. Ben 1 gun ara vererek gun asiri yapiyorum sadece yumurtlama gordugumde 3 gun ust uste iliski oluyor doktorum oyle onerdi. En azindan yumurtlamayi kacirmazsiniz dedi. Ovulasyonu yasakladi stresten ötürü ama ben yinede yapiyorum ben boyle degerlendiriyorum. Rica ederimmm ne demek
Eklentiler
Sperm sonuclari hakkinda bilgim yok insallah biri gorur ve yanitlar ama ben bir gebenin gunlugunun ovulasyonunu kullaniyorum ama kaset olan degil ayni boyle strip olan o daha guzel gosteriyor onu oneririm bu innovita yumurtlasan bile gostermiyo. Bencede deneyin insallah tutar benimde bat 13 insallah birlikte mutlu haberler alirizBende yapmicam elimd eolanlarda yaptım dün akşamki böyle çıktı bitti zaten testim dün eşim isteydi bugünden itibaren 3 gün ustuste yapalım o zamansperm sonucuda boyle
- 24 Ekim 2024
- 241
- 33
- 13
- 26
Hadi inşallah canımMerhaba canım, hap ve iğne tedavisi gördüm 2 tane yumurtam vardı 14 gün sonra test yapacam canım
Hamile duası kabul olur sen dua et banaHadi inşallah canım
- 3 Haziran 2023
- 1.014
- 230
- 43
- 31
İnşallah canım benimSperm sonuclari hakkinda bilgim yok insallah biri gorur ve yanitlar ama ben bir gebenin gunlugunun ovulasyonunu kullaniyorum ama kaset olan degil ayni boyle strip olan o daha guzel gosteriyor onu oneririm bu innovita yumurtlasan bile gostermiyo. Bencede deneyin insallah tutar benimde bat 13 insallah birlikte mutlu haberler aliriz