Kızlarr merhabaa
Nişanlıma bohça hazırlıycamm içine koncaklar listemdeeee iç çamaşırı pijama terlik kişisel bakım mlz.leri vs varr
pijamada hangi markayı tercih etmeliyim pierre cardin yada dagi uygun olabilir gibime geldi...
birde bunları nerden ucuza bulabilirim sizler nerelerden aldınızz bana yardım edin lütfeeen:26:
Kızlarr merhabaa
Nişanlıma bohça hazırlıycamm içine koncaklar listemdeeee iç çamaşırı pijama terlik kişisel bakım mlz.leri vs varr
pijamada hangi markayı tercih etmeliyim pierre cardin yada dagi uygun olabilir gibime geldi...
birde bunları nerden ucuza bulabilirim sizler nerelerden aldınızz bana yardım edin lütfeeen:26:
ben itiraf ediyorum cnm almadim cunku daha evlenmedim:)) hihi kesin biri gorur ama sana yardimci olur)sen ne begeniyorsan onu al cnm eminimki sevdigine en guzel en iyi seyleri almak istersin o yuzden secimin yalns olmaz diye dusunuyorum:)
Kızlarr merhabaa
merhaba bende mutluluklar dılerım.ben nısanlıma hazırladıgım bohcaya koyduklarımı yazıyım fıkır olsun gomlek,trıko,kravat,kol dugmesı,kemer cuzdan takımı,ıc camasırları,coraplar,pıjama ve esofman takımı,tras takımı ve bakım malzemelerı..canım ben yenı ıncının pıjama takımını almıstım.ceyız magazalarında cok pahalı normal ıc gıyım magazalarında daha uyguna bukabılırsın..mutluluklarr..