Nişan pijamada hangi markayı tercih etmeliyim ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

elaasuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
139
0
46
İstanbul
Kızlarr merhabaa
Nişanlıma bohça hazırlıycamm içine koncaklar listemdeeee iç çamaşırı pijama terlik kişisel bakım mlz.leri vs varr
pijamada hangi markayı tercih etmeliyim pierre cardin yada dagi uygun olabilir gibime geldi...
birde bunları nerden ucuza bulabilirim sizler nerelerden aldınızz bana yardım edin lütfeeen:26:

kimse cevap yazmamışş ya hiç birinimizmi almadınız bunları...

ben itiraf ediyorum cnm almadim cunku daha evlenmedim:)) hihi kesin biri gorur ama sana yardimci olur)sen ne begeniyorsan onu al cnm eminimki sevdigine en guzel en iyi seyleri almak istersin o yuzden secimin yalns olmaz diye dusunuyorum:)

tatlım oncelıkle hayırlı olsun mutluluklar dılerım. pıjama konusunda bn dagının urunlerının daha ıyı oldugunu dusunuyorum. ayrıcayardım ıstemıssın ama hangı sehırde oldugunu yazmamıssın böle olunca kımse sana nerden bulacagını soyleyemez :)))

merhaba bende mutluluklar dılerım.ben nısanlıma hazırladıgım bohcaya koyduklarımı yazıyım fıkır olsun gomlek,trıko,kravat,kol dugmesı,kemer cuzdan takımı,ıc camasırları,coraplar,pıjama ve esofman takımı,tras takımı ve bakım malzemelerı..canım ben yenı ıncının pıjama takımını almıstım.ceyız magazalarında cok pahalı normal ıc gıyım magazalarında daha uyguna bukabılırsın..mutluluklarr..

güzel dilekleriniz için çok çook teşekkür ederimm....
istanbuldayım bu arada...

internetten araştırıyorum ama böyle olmuycak sanırım mağazaları dolaşayımmm bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…