pijama

berkbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
56
1
44
çocuklarınıza uyumadan önce pijama giydiriyor musunuz yoksa en son üzerinde ne varsa onunla mı yatıyor

Eger huysuzsa ve zor uyutuyosam üstündekiyle yatıyo..Tabii yinede rahat edeceği bi kıyafeti varsa..Eger rahat edemeyeceğini düşünüyosam değiştiriyorum..

Normalde pijama giydirmeye özen gösteririm

ben de giydiremiyorum gezmeden geldiysek değiştiriyorum sadece yoksa değiştirmiyorum nefret ediyo kıyafet değiştirmketen

normalde ev içinde alt üst penyelerle duruyor.önceden ben anlata anlata bak şimdi pijama giyiyoruz uykumuz geldi uyuycaz felan diye uyku moduna sokmaya çalışıyordum.başarılıda oluyoruk.çünkü dr umuz pijama olayına alışırsa uyku vaktinin geldiğini daha iyi öğrenmesini sağlarsın demişti.ama şu son 3 gündür dişlerinden dolayı çok huzursuz ve hep ağlamaklı olduğu için tabi çok yoruluyorum.geri uyanacak korkusuyla üstünde ne varsa onunla yatırıyorum.

ben giydiriyorum..tabi cok uykusu varsa mızmızlanıyorsa aglıyorsa üstündekıelrle yattıgıda oluyor nadirende olsa.ayrıca artık üstüne bir şey giydiriken kolunu kendısı sokuyor cok hoşuma gidiyor onun büyüdüğünü görmek..

ben Alyayı evde eşofmanlarıyla tutuyorum..
ama gece yatmadan önce mutlaka pijamasını giydiriyorum.
evimizde yatak kıyafeti ile ev kıyafetinin ayrı olduğunu 2 aylık olduğundan beri empoze etmeye çalıştım..sanırım başarılıyım..

bizde pijamalarmızı giyip öyle yatıyoruz
zaten gün içinde giydiği kıyafet artık kirleniyor
nedense yada bana öyle geliyor değiştirme ihtiyacı hissediyorum

bende çok uykusu yoksa değiştiriyorum mutlaka. sonradan bir takım alışkanlıkları kazandırmak zor oluyor çünkü

Ben de mutlaka giydiriyorum.Bazen dışardan geç saatte geliyoruz ve uyumuş oluyor
Ama yine de o uyurken pijamalarını giydiriyorum.Kendimi onun yerine koyuyorum ben dışardan geldiğim kıyafetlerle gece uykumu geçirmek istemem.O da sanki daha rahat ediyor gibi geliyor bana.

bende oglusumu gecelikle uyutuyorum, ve sabah uyandiktan sonra cikarmiyorum uzerinden cunki mutlaka 1-2 saat sonra tekrardan yatiyo o yuzden bosuna bogusmak istemiyorum onunla
ama sonra mecburen elbiselerini giyiyo ama geceleyin geceligini giydirmaden yatirmiyorum

evde kilotlu çorap giydiği için gece pişer diye ben değiştirip rahat bişeyler giydirmeye dikkat ediyorum.

X