• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pıhtılı adet geçiren varmı

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
adet kanım pıhtılı oluyor. acaba kötü bişeylermi oluyor yoksa normalmi? genç kızken böyle olan varmıydı?sonradan düzeliyormu ?

merhaba benimde aynı şikayetim oluyordu katı bazende parça parça şeklindeydi ama her zaman olmuoyrdu çok üşüttüğüm aylarda sancı ile beraber oluyordu şükür daha iyiyim bide benim annemde de aynı sorun vardı o yüzden pek takmadım işin açıkçası.

Son düzenleme:
adet kanım pıhtılı oluyor. acaba kötü bişeylermi oluyor yoksa normalmi? genç kızken böyle olan varmıydı?sonradan düzeliyormu ?

hayır canım korkma ne kötösü hemende herşeyi kötuye çekmeyin benimde oluyo doktoruma gösterdim normal dedi bana kafana takma evet üşütünce adet hem sancılı hemde öyle pıhtılar görüyo insan o yüzden ayaklarınzı sıcacık tutun sonradan düzelirmi bilmem ama belki öyle gelmesi daha iyi rahmin temizleniyordur

merhaba benimde aynı şikayetim oluyordu katı bazende parça parça şeklindeydi ama her zaman olmuoyrdu çok üşüttüğüm aylarda sancı ile beraber oluyordu şükür daha iyiyim bide benim annemde de aynı sorun vardı o yüzden pek takmadım işin açıkçası.

canım bazen bendede oluyordu o pıhtılı korkmuştum bende doktora sormuştum öyle olması daha iyi demişti bana için temizleniyo demişti artık nekadar doğru bilemem

teşekürler...zaten çok üşüttüğüm aylarda meydana geldiği için insan kendini biliyor korkmuyor :)

canım bazen bendede oluyordu o pıhtılı korkmuştum bende doktora sormuştum öyle olması daha iyi demişti bana için temizleniyo demişti artık nekadar doğru bilemem

Benimde öyle oluyor :53: Doktor temizliyor dediyse benim icim cöplük olmus o zaman vay anam vay. Bende merak ederdim hep neden böyle oluyor, cocugum mu olmayacak acaba diye. Neden hep kafamizda kurup doktora gitmezsek bi acaibim bende :27:

Arkadaşlar benimde öyle pıhtlılı gelirdi adetim senelerdir , ama doktorlar kesin bişey söyleyemezdi ama 2 ay önce hiteroskopi yaptırana kadar meğer miyom varmış sizlerde dikkat edin bazı miyomlar ultrasonda gözükmeyebilir...:45:

Back