Pıhtılaşması olup kan sulandırıcı kullanınca da kanaması olanlar

Anneolmayolundayim

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
693
471
31
Merhabalar. Daha önceki transferlerimde aspirin ve oksapar kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım. Negatif sonuç aldım ama kanamam olmadı. Üçüncüye hazırlanırken ikidir aspirinle bile kanamam başlıyor. Adetim biteli kaç gün oldu aspirine başladım doktor önerisiyle. Gene kanama yaptı. Gebe kalsam bilepıhtılaşmam olduğu için 9 ay oksapar kullanmak zorundayım kanama yaparsa kullanamam kullansam kanama yapıyor kullanmasam bebek düşer. Napıcam

Sorunuza yanıt değil ama sormak istediğim bi konu. Pıhtılaşma olduğunu nasıl anladınız acaba hangi değerinize bakılıp pıhtılaşma olduğu söylendi bilgi rica edebilir miyim bende coraspin kullanıyorumda

Tıbbi genetikte kan verip 6 lı trombofoli panel testi baktırdım. 4 tanesinde pıhtılaşma çıktı.

Peki genetiksiz verilen bormal kan testlerinizde plt değeriniz ve apt değerleriniz yüksek geldiği için mi genetikten baktırdınız
Şimdiye kadar hiç yüksek gelmedi ama bir kez enfeksiyon sebepli hastalandım ve dr nedense d dimer diye bir test için kan aldı benden. Emboli riskine baktı ve çok yüksek çıktı. O an şüphelenip baktırdım fakat sonradan iyileşince o değerim düştü. Yine de şüphelenmeme sebep oldu evet

Merhaba, bende de pıhtılaşma vardı ve 38 hafta boyunca oksapar iğne yaptım. Gebeliğin başında 8.haftaya kadar kanamam olmustu. Bir kaç gün kan sulandiriciya ara verdik sonra yine devam. Şuan bebeğim 9 aylık oldu. Endişelenmeyin:)

Merhabalar, ben de kan sulandırıcı enox kullanıyorum. daha önce erken doğum yüzünden kaybım oldu bu gebeliğimde erken doğumu önlemek için rahim ağzı dikişi atıldı dikişten 1 hafta sonra kanamam olunca doktorum enoxu kesti. Merak ettiğim böyle kan sulandırıcıyı kesip tekrar başlayan var mı aramızda bir problem olur diye endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…