• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtılaşma

ZK_ASK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
7.953
12.360
248
Bir sorum var kızlar benim için dert.

2 gebelik yaşadım sonu kürtajla biten.
Genetik test sonucu pıhtılaşma çıktı. 6ay korunma sonrası şuan yine hamileyim.
6 haftalık henüz, 2 haftadır iğne yapıyorum kendime kan sulandırıcı.
Göbekten yapıyorum en rahatı o. Demin yaptığımda iğne çıkar çıkmaz kan çıktı dolu dolu. Bilginiz var mı? Kan geliyosa iğne işe yaramadı demek mi gerçekten ?

Netten baktım bulamadm sorumun cevabını. Doktorumun numarası yok henüz. Yaşayan yada bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. Hayırlı akşamlar :KK200:

Zehra geçmiş olsun , bir bilgim yok ama damara gelmiş olabilir mi , o pat diye kendi kendine atan iğnelerden mi ?

Zehra geçmiş olsun , bir bilgim yok ama damara gelmiş olabilir mi , o pat diye kendi kendine atan iğnelerden mi ?

Sağolasın canım İlk 10 gün clexane kullandım o çok iyiydi ama dr değiştirdi şuanki evet dediğin gibi bitince pat diye atıyo birden iğne çıkınca kan fışkırdı resmen. Okadar da dikkat ediyorum etimi tutup yapıyorum iğneyi :(

Kolonyayla ovup dağıttın mı iğne vurdugun yeri , pek bi bilgim de yok özelden sana yazdım ama canım İnşAllah yoktur bi şey .
Sağolasın canım İlk 10 gün clexane kullandım o çok iyiydi ama dr değiştirdi şuanki evet dediğin gibi bitince pat diye atıyo birden iğne çıkınca kan fışkırdı resmen. Okadar da dikkat ediyorum etimi tutup yapıyorum iğneyi :KK43:

Küçük kılcal damara denk gelmişsin.büyük ihtimal moraracaktır.göbek deliğine yakın yerlere vurma.işe yaramıştır merak etme.bende zamanında bu korkuları yaşamıştım.bide ben şöyle yapıyordum.bir yer seçiyordum iğneyle biraz baskı uyguluyordum.çok ağırırsa başka biryer deniyordum.geçmiş olsun .sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Küçük kılcal damara denk gelmişsin.büyük ihtimal moraracaktır.göbek deliğine yakın yerlere vurma.işe yaramıştır merak etme.bende zamanında bu korkuları yaşamıştım.bide ben şöyle yapıyordum.bir yer seçiyordum iğneyle biraz baskı uyguluyordum.çok ağırırsa başka biryer deniyordum.geçmiş olsun .sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Göbek deliğine 4 parmak uzağa yapıyordum bende deneyerek yaparım artk teşekkür ederim..

Ben bilmiyorum ama rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demeye geldim :) Allah yardımcın olsun canım. Hangi mutasyon da pıhtılaşma

Ben bilmiyorum ama rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demeye geldim :) Allah yardımcın olsun canım. Hangi mutasyon da pıhtılaşma

Ben de kullanmıştım aynısı bana da olmuştu kaniniz sulandığı için olmuştur normalde noktacik kadar kan çıkıyor kan sulandırıcı olunca böyle çok kanıyor işte ben öyle yorumlamistim yani :)

Bnde hamileligimde kullandim. Ara sıra bende de oluyodu tabi çok değil nokta kadar. Hiç önemsemedim doktora sormakta aklıma gelmedi açıkçası. :) saglikla kucaginiza alın Bebeğinizi insallah.

Bir sorum var kızlar benim için dert.

2 gebelik yaşadım sonu kürtajla biten.
Genetik test sonucu pıhtılaşma çıktı. 6ay korunma sonrası şuan yine hamileyim.
6 haftalık henüz, 2 haftadır iğne yapıyorum kendime kan sulandırıcı.
Göbekten yapıyorum en rahatı o. Demin yaptığımda iğne çıkar çıkmaz kan çıktı dolu dolu. Bilginiz var mı? Kan geliyosa iğne işe yaramadı demek mi gerçekten ?

Netten baktım bulamadm sorumun cevabını. Doktorumun numarası yok henüz. Yaşayan yada bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. Hayırlı akşamlar :KK200:
Bende hamileyim 5.5 aylık bende kullanıyorum. Arada öyle olabiliyor Çan’ını sıkma bişey olmaz. Arada unuttuğum vurmadığım da oluyor çok sık olmadıkça sorun olmaz. Tabi gebeliğin ilk 3-4 ayı düzenli kullanımı daha önemli.. ben yeni yeni karın biraz sertleşip gerildiği için iç bacaktan vuruyorum orasında ağrısız oluyor ilk çok çekincedeydim hep göbekten vurduğum için. Doktor koldanda olur demişti nasıl rahatına geliyorsa canım..

Bende hamileyim 5.5 aylık bende kullanıyorum. Arada öyle olabiliyor Çan’ını sıkma bişey olmaz. Arada unuttuğum vurmadığım da oluyor çok sık olmadıkça sorun olmaz. Tabi gebeliğin ilk 3-4 ayı düzenli kullanımı daha önemli.. ben yeni yeni karın biraz sertleşip gerildiği için iç bacaktan vuruyorum orasında ağrısız oluyor ilk çok çekincedeydim hep göbekten vurduğum için. Doktor koldanda olur demişti nasıl rahatına geliyorsa canım..
Sağol canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini ♡

3 genimde var ne yazıkki..

Paıserpıne1 (4G&5G)
Mthfr A1298C
Faktor V34L

Allah razı olsun güzel duan için çokk teşekkür ederim :) ♡

Back