• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtılaşma varken gebe kalmak!!!

Gurbetci42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
280
97
48
32
Kızlar anneler pıhtılaşması olan Allah rızası için akıl versin yol göstersin benim içim kalbim patlıycak artık. 1 bebek kaybettim pıhtılasmadan süphelendim 1 ay önce pıhtılasmaya bakılması icin kan verdim dün kadın dogumdan sonuclarımı aldım ufak oranda pıhtılasma cıktı cok önemli degil ama vucut pıhtılasmaya meilli dendi genetikçide birde biz bakalım pıhtılasmaya dedi ve kan aldı oda 1 ay sonra cıkacak ama 1 ay gebe kalma sonuca bakalım büyük ihtimal tedbir de olsun diye aspirin ve sulandırıcı igne verilebilir dedi. Sorum şu bu bir ay icerisinde hadi hamile kaldım diyelim ne olacak zaten hamile kalabilirsem bu ay sonuclar cıktıgı zaman 1 aylık olur riskli mi sizce 1 aylıkken igne ilac verseler olmaz mı ilk gebeligimde 3 ayda hamile kaldım bekledikce zorlasacagından korkuyorum bana akıl verin nolur dayanmıyo kalbim :( bu ay deniyim mi denemiyim mi

Kızlar anneler pıhtılaşması olan Allah rızası için akıl versin yol göstersin benim içim kalbim patlıycak artık. 1 bebek kaybettim pıhtılasmadan süphelendim 1 ay önce pıhtılasmaya bakılması icin kan verdim dün kadın dogumdan sonuclarımı aldım ufak oranda pıhtılasma cıktı cok önemli degil ama vucut pıhtılasmaya meilli dendi genetikçide birde biz bakalım pıhtılasmaya dedi ve kan aldı oda 1 ay sonra cıkacak ama 1 ay gebe kalma sonuca bakalım büyük ihtimal tedbir de olsun diye aspirin ve sulandırıcı igne verilebilir dedi. Sorum şu bu bir ay icerisinde hadi hamile kaldım diyelim ne olacak zaten hamile kalabilirsem bu ay sonuclar cıktıgı zaman 1 aylık olur riskli mi sizce 1 aylıkken igne ilac verseler olmaz mı ilk gebeligimde 3 ayda hamile kaldım bekledikce zorlasacagından korkuyorum bana akıl verin nolur dayanmıyo kalbim :KK43: bu ay deniyim mi denemiyim mi
Bu arada sonuclarım
Antikardiyopilin ıgg refansı 0-15 benimki 6.8
Igm referansı 0-12.5 benimki 22.1
Proten s refansı 65- 140 benimki 60

Acikcasi benim doktorum pihtilasmam oldugu halde gebelik oncesi kan sulandiriciya baslatmadi gebeligi ogrendikten sonra basladik cunku embriyo denen sey bir kan pihtisidir eger sulandirirsak o pihtinin olusmasini engelleyebiliriz demisti bu belki pihtilasma dozuna gore segisir bilemem ama benim durumum icin (mtfhr 677 heterozigot) gebeligi ogrenir ogrenmez basladik ve asprin degil sadece igne kullandik

Acikcasi benim doktorum pihtilasmam oldugu halde gebelik oncesi kan sulandiriciya baslatmadi gebeligi ogrendikten sonra basladik cunku embriyo denen sey bir kan pihtisidir eger sulandirirsak o pihtinin olusmasini engelleyebiliriz demisti bu belki pihtilasma dozuna gore segisir bilemem ama benim durumum icin (mtfhr 677 heterozigot) gebeligi ogrenir ogrenmez basladik ve asprin degil sadece igne kullandik
Allah razı olsun canım cok saol icim cürüdü dünden beri kendi kendime düsünmekten her buldugumu okumaktan oyy. Benim ki baslangıc gibi birseymiş meilliymiş 1 ay sonra genetik sonucu cıkacak senin söyledigin genetik degil mi canım. Salı günü özel bi hastaneden randevu aldım gidip konusucam fakülte harici bir doktorun da görüsünü alcam belki bana da gebe kal öyle baslarız derler peki iyimisin bir sıkıntı yasadın mı ilac kullanirken tekrar cooook teşekkür ederim

ben iki genime baktırdım temiz çıkmıştı hiç hamile kalmadan özel bir merkezde baktırdım. benim PLT değerim sınırı geçmez ama sınıra yakındır. tüp bebekle hamile kaldığım için tedavide bana kan sulandırıcı ekletmişlerdi.sonrasında takibi yapılınca pıhtılaşmamı düşürmediği çıktı. hani vurunmasaydım pıhtılaşma sorunum olurmuydu bilemiyorum.kimisi genetik pıhtılaşma olmasa bile hamilelikte kan koyulaşabiliyor diyor.sen coraspin içmeye devam et bırakma genel olarakta coraspin olarak sana bir zararı olmaz diyebiliyorum.

Allah razı olsun canım cok saol icim cürüdü dünden beri kendi kendime düsünmekten her buldugumu okumaktan oyy. Benim ki baslangıc gibi birseymiş meilliymiş 1 ay sonra genetik sonucu cıkacak senin söyledigin genetik degil mi canım. Salı günü özel bi hastaneden randevu aldım gidip konusucam fakülte harici bir doktorun da görüsünü alcam belki bana da gebe kal öyle baslarız derler peki iyimisin bir sıkıntı yasadın mı ilac kullanirken tekrar cooook teşekkür ederim
Raporunu paylasirsan bi inceleriz yazdigin sekilde pek anlayamadim ben pihtilasma durumunu evet benimki de genetik pihtilasma.

Gebelik olustuktan sonra kan sulandiriciya kese gorunmeden baslamazlar genelde zaten, hatta bazen kalp atisi duyulunca baslarlar. Gereksiz kan sulandirici kullanimi da olmamali tabi.

Once bi rahat ol sen, akisina birak, korunma su an, olursa olur olmazsa olmaz zaten.

Hamile kalirsan hemen doktorunu ara kan sulandirici baslar sana o

Raporunu paylasirsan bi inceleriz yazdigin sekilde pek anlayamadim ben pihtilasma durumunu evet benimki de genetik pihtilasma.

Gebelik olustuktan sonra kan sulandiriciya kese gorunmeden baslamazlar genelde zaten, hatta bazen kalp atisi duyulunca baslarlar. Gereksiz kan sulandirici kullanimi da olmamali tabi.

Once bi rahat ol sen, akisina birak, korunma su an, olursa olur olmazsa olmaz zaten.

Hamile kalirsan hemen doktorunu ara kan sulandirici baslar sana o
Canım sonucu paylasmayı deniyorum ama sürekli hata veriyo paylasmıyo genetik olan 1 ay sonra cıkcak insallah suan burda olsan boynuna atlardım heralde icim rahatladı ne kadar teşekkür etsem sen suan hamilemisin

ben iki genime baktırdım temiz çıkmıştı hiç hamile kalmadan özel bir merkezde baktırdım. benim PLT değerim sınırı geçmez ama sınıra yakındır. tüp bebekle hamile kaldığım için tedavide bana kan sulandırıcı ekletmişlerdi.sonrasında takibi yapılınca pıhtılaşmamı düşürmediği çıktı. hani vurunmasaydım pıhtılaşma sorunum olurmuydu bilemiyorum.kimisi genetik pıhtılaşma olmasa bile hamilelikte kan koyulaşabiliyor diyor.sen coraspin içmeye devam et bırakma genel olarakta coraspin olarak sana bir zararı olmaz diyebiliyorum.
Canım daha hic verilmedi verilmeden gebe kalsam ne olur diye yiyorum kendimi 1 ay sonra cıkcak genetik sonucu kalsam bile 1 aylık olacak ozaman verseler ilac igne neyse artık gec kalmis olurmuyum diye düsünüyodum

Canım daha hic verilmedi verilmeden gebe kalsam ne olur diye yiyorum kendimi 1 ay sonra cıkcak genetik sonucu kalsam bile 1 aylık olacak ozaman verseler ilac igne neyse artık gec kalmis olurmuyum diye düsünüyodum
bu şüphelerin için rapor çıkana kadar coraspin iç derim.

Hergün mü iciliyo acaba yada günde kac kez normal özelde calisan bir doktora gitsem sence yazar mı
yazar yada baş ağrısı için alırsın aslında çoğu hastalık kanımızın toksik maddeler ile koyulaşması kirlenmesi.kan sulandırıcı vurunuyorum ya.birde vitamin hapıyla 7 günde yamultan gribin 4. gününden sonra daha hafifliyor.bende iyi etkiler yaptı kan sulandırıcı fakat diğer bünyelerde nasıl etki gösterir bilemiyorum.günde 1 coraspin içiyorlar benim bildiğim.

yazar yada baş ağrısı için alırsın aslında çoğu hastalık kanımızın toksik maddeler ile koyulaşması kirlenmesi.kan sulandırıcı vurunuyorum ya.birde vitamin hapıyla 7 günde yamultan gribin 4. gününden sonra daha hafifliyor.bende iyi etkiler yaptı kan sulandırıcı fakat diğer bünyelerde nasıl etki gösterir bilemiyorum.günde 1 coraspin içiyorlar benim bildiğim.
Allah razı olsun cok tesekkür ederim ne kadar rahatlıyo böyle icim sakinlesiyorum anlatamam peki günde 1 tane ictim diyelim bebek olusumunu zorlamaz mı yada düsük tetiklermi saolsun cevrem cok duyarlı aman kanın sulanırsa düsük tehliken baslar aman kanın sulanırsa bebek tutmaz boyle destek oluyolar iste

Benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimden sonra bacağıma pıhtı attı ben zaten aspirin içiyodum canım
Ilk bebisini alabildin mi kucagına canım bacağa pıhtı atması nasıl oluyo varis gibi mi geçmiş olsun cok soruyorum kusura bakma günde 1 tane mi iciyordun bazı yerlerde okudum pıhtılasma olupda aspirin icince kan sulandıgı icin bebek olusmasını biraz daha kolaylaştırabilirmiş ama düsük riski de ortaya cıkabilirmis sence dogrumu

Ilk bebisini alabildin mi kucagına canım bacağa pıhtı atması nasıl oluyo varis gibi mi geçmiş olsun cok soruyorum kusura bakma günde 1 tane mi iciyordun bazı yerlerde okudum pıhtılasma olupda aspirin icince kan sulandıgı icin bebek olusmasını biraz daha kolaylaştırabilirmiş ama düsük riski de ortaya cıkabilirmis sence dogrumu
Benim durumum aslında biraz daha farklı evet bir kızım var ikinciye hamileyim benim bacağımda damar tıkanıklığı oldu doğumdan sonra ben o yüzden ecopirin içiyorum

Back