Pıhtılaşma testi/ lütfen yardım

Aynısını bende yaşadım şuan gebeyim oksapar ve aspirin kullanıyorum doktorum 12. Haftada aspirini keseceğiz dedi siz aspirini ne zaman kesekcisiniz acaba

Aynısını bende yaşadım şuan gebeyim oksapar ve aspirin kullanıyorum doktorum 12. Haftada aspirini keseceğiz dedi siz aspirini ne zaman kesekcisiniz acaba
Pıhtılaşma testi yaptırdınızmi benim ikinci düşük sonuç kürtaj test yapmıyorlar anlamadım yaa nasıl böyle olabiliyorlar piskolojik vücudum yıprandım doktor ne.dese üçüncü düsüggjnde kolay bir şeydi yaa yani devlet hastanelerin hepsimi aynı anlamadım

Evet eşimle kromozom testi verdik temiz geldi sonra pıhtılaşma testinde az miktarda pıhtılaşma çıktı şimdi oksapar ve aspirin kullanıyorum

Anladım normalde romatizma hastasıyım. Bende özele gidiyordum bebeğimi kaybettim. İlk gebelikte olabilir vs dediler. Bir yere yönlendirmediler. Ama içime sinmedi

Geçmiş olsun canım. Bende 8 haftalıkken kaybettim kalbi durdu. Pıhtılaşma varmış. Hemde romatizma hastasıyım bunun da etkisi oluyor mu acaba?

Geçmiş olsun canım. Bende 8 haftalıkken kaybettim kalbi durdu. Pıhtılaşma varmış. Hemde romatizma hastasıyım bunun da etkisi oluyor mu acaba?
Geçmiş olsun, mutlaka romatolojiye görünün etkisi olabiliyor. Onlar gerekli testleri yapıyorlar. Direk romatoloji bölümüne randevu vermiyorlar, dahiliye veya hematoloji doktoru yönlendirebiliyor

Geçmiş olsun, mutlaka romatolojiye görünün etkisi olabiliyor. Onlar gerekli testleri yapıyorlar. Direk romatoloji bölümüne randevu vermiyorlar, dahiliye veya hematoloji doktoru yönlendirebiliyor

Teşekkür ederim, ben zaten ramotolojiden takipliyim. Aslında gebeliğimin sonlandığından falan da bahsettim ama hiç etkisi olabilir araştıralım falan demediler. Gerçekten doktorları bizim mi yönlendirmemiz gerekiyor anlamıyorum. Her gün yeni 1 şey.

Ramotolojinin iki bölümü var biri romatizmal hastalıklara diğeri iç hastalıklarına bakıyor. Ramotoloji iç hastalıkları olana gitmek gerekiyor. Yani benim bulunduğum şehirde öyle, randevu alırkende iki seçenek bulunuyor

Merhaba ilaç kullanıyor musunuz romatizma için? Ben kullanıyordum ilacı kesmen lacım demişti. Şimdi hematolojide işlerimi bitirdim. Pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bende. Gebelikten önce romatolojiyede muayene olacağım. İlaç kesme hakkında fikrini alacağım

Merhaba ilaç kullanıyor musunuz romatizma için? Ben kullanıyordum ilacı kesmen lacım demişti. Şimdi hematolojide işlerimi bitirdim. Pıhtılaşmaya yatkınlık

Merhaba ilaç kullanıyor musunuz romatizma için? Ben kullanıyordum ilacı kesmen lacım demişti. Şimdi hematolojide işlerimi bitirdim. Pıhtılaşmaya yatkınlık
merhaba,

romatizma için iğne kullanıyorum. 15 günde 1. Adı Cimzia. gebeliğe engel olmayan fakat ağrılarıma çok da cevap vermeyen.
pıhtılaşmayı genetikten öğrendim. ramotoloji bunun için ekstra testler yaptı. lupus vs. negatif geldi.
fakat hematoji bölümüne henüz gitmedim. ona gitmem gerekiyor. kan sulandırıcı kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…