Pıhtılaşma testi hamilelikte

Hamile Akademisyen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
108
53
13
Merhabalar. Maalesef 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Pıhtılaşma testi ve diğer genetik testleri yaptırmak istiyorum. Eşimle yapılması gerekiyormuş sanırım. Tıbbi genetikten devlet hastanesinden randevu alırken eşim için de ayrıca almalı mıyım randevu? Yoksa sadece ben alsam yanımda gelince ona da orda sistem açarlar mı?

Beni kadın doğum yönlendirmişti istek formu verdi üniversite hastanesinde hemen gidip eşimle kan verdik 40 gün sonrada sonuçları almamız için randevu vermişlerdi

Beni kadın doğum yönlendirmişti istek formu verdi üniversite hastanesinde hemen gidip eşimle kan verdik 40 gün sonrada sonuçları almamız için randevu vermişlerdi
Ese yapilan testler neler? Benim de 1 saglikli gebelik sonrasi 2 kaybim var. Kadin dogum uzmani sadece bana bazi testler yazdi. Esime bir test yazmadi. Ozel laboratuvardan randevu aldik sperm hasar testi yaptiracagiz. Onu devlet karsilamiyormus burada. Yurt disinda yasiyorum.
Bana yazdigi testler bagisiklik sistemi, hormon ve kan pihtilasmasi icin genetik testler.

Yeterli mi acaba bunlar

Ben de vermiştim o testi kadın doğum doktorum gerek görmemişti ama ben yine de dinlememiştim. Hastanede kendi adıma sadece randevu aldım eşimle gittik ve ikimiz de kan verdik. Sonuçlar çıkınca da bilgilendiriyorlar sizi gidip alıyorsunuz zaten 1-1.5 ayı bulabiliyor

Senin fiş alman yeterli eşine de bakıyorlar zaten

Sprem hasar testini genel olarak tüp bebekte basarız olduğunda veya emriyolar 5 güne ulaşmadıgında bakıyorlar diye biliyorum ama genede yaptırabilirsiniz
Rahim flimi cektirdiniz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…