Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin canım çok geçmiş olsun , evet insanın psikolojisini etkiliyor ben de burda bizim gibi yaşayanlardan tecrübelerini duymak istiyorum fakat daha pek gören olmadıSlm benimde bir çocuğun var çok şükür ama 2 ay önce 15 haftalık kızımı kaybettim genetik tahlilde kan pirtilasmasi çıktı.yeni bir doktora başladım biray sonra yeniden denememi iğneyle olacaksın dedi kan sulandirici acaba benim gibi olup tekrar çocuğu olan varmi kendimi bir türlü toparlayamadim piskolojim çok da iyi değil kaygılarım çok
Ben daha yeni üyeyim acaba ne yaptınız merak ettim bende de mutasyon çıktı suan bir tedavi görüyor musunuz konuşalım lütfen ..1 normal gebelikten sonra 3 kimyasal gebelik yaşadım.Araştırmalar sonucu genetik tahlillerimde mutasyon çıktı.benim gibi olan varmı acil lütfen?
Kizlar mrb cok gecmis olsun bende 2 kimyasal yasadim degerler cok dusuktu acaba bende de mi pihtilasma var o gebelige de engel mi 17 aylik evliyim
Merhaba, teşekkürler size de geçmiş olsun. Olabilir tabi kontrol ettirin mutlaka doktorlar 2düşükten sonra genetik testlere yönlendiriyor, bazıları 3 ten sonra diyor. Benim ilk doktorum yeni evlisiniz deyip 1boş 1 kimyasaldan sonra hala araştırmak istemedi yani yönlendirmedi. Sonra doktor değiştirdim. Tıbbi genetik bölümüne gidip tekrarlayan düşüklerimin olduğunu söyleyince pıhtılaşma testi oldum ve pıhtılaşma çıktı . Sonuç zaten geç çıkıyor bu arada ben 1 kimyasal daha yaşadım ilk doktor hemen yönlendirseydi belki 2.gebeliğim devam edebilirdi. O yüzden zaman önemli. Bebeğin tutunmasını ve beslenmesini etkiliyor , sizin de ondan olabilir tabi düşükleriniz.
Bana doktorunun dediği hamile kalınca iğne ye basliycaz dedi bide folik asit e devamdedi yüksek mg verdi ama hala alışamadım yokluğunaBen daha yeni üyeyim acaba ne yaptınız merak ettim bende de mutasyon çıktı suan bir tedavi görüyor musunuz konuşalım lütfen ..
Teşekkür ederim cevabınız için , ben de öyleyim herkes çok kolay düşünme rahat ol diyor da yapamıyorumBana doktorunun dediği hamile kalınca iğne ye basliycaz dedi bide folik asit e devamdedi yüksek mg verdi ama hala alışamadım yokluğuna
Bana öncesinde bir sey vermedi anlamadım ama limon suyu iciyorum kanı sulandirir dedikleri için .Rabbim isteyen her keze saglikla kucağına almayı nasip etsin kimseyi evladiyla sinamasin çok zor yüzünü görmediğim birinin yokluğuna alışmak daha mezarına gidemedim benTeşekkür ederim cevabınız için , ben de öyleyim herkes çok kolay düşünme rahat ol diyor da yapamıyorumBana da öyle dedi doktor ama folik asitle beraber günde 150 mg coraspin verdi hamile kalınca hem coraspin hem iğne dedi
Aminnn, evet ben de limon suyu her gün içmeye çalışıyorum.Bana öncesinde bir sey vermedi anlamadım ama limon suyu iciyorum kanı sulandirir dedikleri için .Rabbim isteyen her keze saglikla kucağına almayı nasip etsin kimseyi evladiyla sinamasin çok zor yüzünü görmediğim birinin yokluğuna alışmak daha mezarına gidemedim ben
Heterozigot yazan ben de homozigot yani iki gende de taşıyorum var sizde de ama sizinki belki tek gende diye doktor hamile kalmadan bir şeye başlatmaz büyük ihtimalle, hamilelikten itibaren iğne kullandırır, doktorunuza danışınız mutlaka sizinki çok önemli olmayabilir çünkü.Eki Görüntüle 2113531 Kızlar bu sonuçta pırtılaşma var mı ??? İğneye yada aspirine gerek varmıdır ?