P prensesingunlugu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11 0 28 4 Ekim 2024 Konu Sahibi prensesingunlugu #1
P prensesingunlugu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11 0 28 4 Ekim 2024 Konu Sahibi prensesingunlugu #2 prensesingunlugu .!.: Eki Görüntüle 3486610 Genişletmek için tıkla... Öncesinde bir düşük yaşadım gebelik haberim yokken genetik test yaptırmıştım sonuç çıkmış.
prensesingunlugu .!.: Eki Görüntüle 3486610 Genişletmek için tıkla... Öncesinde bir düşük yaşadım gebelik haberim yokken genetik test yaptırmıştım sonuç çıkmış.
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 884 178 23 4 Ekim 2024 Konu Sahibi prensesingunlugu #3 prensesingunlugu .!.: Öncesinde bir düşük yaşadım gebelik haberim yokken genetik test yaptırmıştım sonuç çıkmış. Genişletmek için tıkla... Antikoagülan tedaviyi önermiş en sonda.benimde bir dusugum var şuan hamileyim bende yeni ,.ama genetik test yaptirmadik doktor ,bebe aspirin kullanalım bir kötü etkisi olmaz kan pihtilasmasin dedi.
prensesingunlugu .!.: Öncesinde bir düşük yaşadım gebelik haberim yokken genetik test yaptırmıştım sonuç çıkmış. Genişletmek için tıkla... Antikoagülan tedaviyi önermiş en sonda.benimde bir dusugum var şuan hamileyim bende yeni ,.ama genetik test yaptirmadik doktor ,bebe aspirin kullanalım bir kötü etkisi olmaz kan pihtilasmasin dedi.