Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pıhtı şeklinde akıntı düşmesi hakkında bilgisi olan var mı?
Beyaz mı? Büyük bir ihtimalle mantar enfeksiyonunuz var, benimki de çok ilerlediğinde tuvalete düşüyor beyaz beyaz. Gvyna rahatlatıcı jel alın eczanelerde var. Her tuvaletinizde ve duşta onunla yıkayın. Normalde sık iç çamaşırı değiştirmeniz (günde 3-4), iki farklı fitil ve krem kullanmanız lazım. Aşağıyı kuru tutup dediğim jeli kullanmanın şimdilik faydası olur size. Ortalık sakinleşince de hastaneye gidersiniz. Probiyotik kullanabilirsiniz. Antibiyotik ve günlük ped kullanımı buna sebep olabilir/arttırabilir.
Sürekli tuvalete çıkma da var ne kadar kötü birşeymiş. Devamlı olarak günlük ped kullanıyorum ne yapacağımızı da şaştık bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim
Sürekli tuvalete çıkma da var ne kadar kötü birşeymiş. Devamlı olarak günlük ped kullanıyorum ne yapacağımızı da şaştık bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim
Rica ederim, normalden fazla tuvalete çikıyorsanız idrar yolları endeksiyonu da olabilir, bol su içip ayaklarınızı sıcak tutmanızın faydası olur ona da. Bana da kışları sık oluyor bu, 15-20 dk'da bir sıkışmış gibi hissediyorum 1-2 damla anca yapabiliyorum... Geçmiş olsun.
Kotuye yormayin hafif sarimsi krem renkte olup sumugumsu bir akintiysa normal bu sizin saglikli olup yumurtlama zamaninda oldugunuzu gosteriyor korkmayin. İnternetten arastirabilirsiniz sumugumsu akinti gibi kagida silince kaygan ve dagilmayan.