• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtı şeklinde akıntı düşmesi hakkında bilgisi olan var mı?

Umuthepvar95

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
234
143
103
29
Fazla tuvalete çıkıyorum ve pıhtı şeklinde akıntı düşüyo hastaneyede gidemiyorum niye böyle oluyo bilgisi olan var mı

Beyaz mı? Büyük bir ihtimalle mantar enfeksiyonunuz var, benimki de çok ilerlediğinde tuvalete düşüyor beyaz beyaz. Gvyna rahatlatıcı jel alın eczanelerde var. Her tuvaletinizde ve duşta onunla yıkayın. Normalde sık iç çamaşırı değiştirmeniz (günde 3-4), iki farklı fitil ve krem kullanmanız lazım. Aşağıyı kuru tutup dediğim jeli kullanmanın şimdilik faydası olur size. Ortalık sakinleşince de hastaneye gidersiniz. Probiyotik kullanabilirsiniz. Antibiyotik ve günlük ped kullanımı buna sebep olabilir/arttırabilir.

Sürekli tuvalete çıkma da var ne kadar kötü birşeymiş. Devamlı olarak günlük ped kullanıyorum ne yapacağımızı da şaştık bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim🤗

Sürekli tuvalete çıkma da var ne kadar kötü birşeymiş. Devamlı olarak günlük ped kullanıyorum ne yapacağımızı da şaştık bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim🤗
Rica ederim, normalden fazla tuvalete çikıyorsanız idrar yolları endeksiyonu da olabilir, bol su içip ayaklarınızı sıcak tutmanızın faydası olur ona da. Bana da kışları sık oluyor bu, 15-20 dk'da bir sıkışmış gibi hissediyorum 1-2 damla anca yapabiliyorum... Geçmiş olsun.

Böyle durumı arda günlük ped kullanmayın sürekli çamaşır değiştirin kirleypnce ütüleyip giyin

Kotuye yormayin hafif sarimsi krem renkte olup sumugumsu bir akintiysa normal bu sizin saglikli olup yumurtlama zamaninda oldugunuzu gosteriyor korkmayin. İnternetten arastirabilirsiniz sumugumsu akinti gibi kagida silince kaygan ve dagilmayan.

Back