Lekeler, Çiller Pigment lekeli cildime iyi bir krem ariyorum...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Nevincee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
327
17
merhaba arkadaslar,

benim malesef yaklasik 2 senedir alnimda, özellikle yaz aylarinda büyük bir pigment lekesi beliriyor. bayagi da belirginlesiyor, kahverengi tonuna dönüsüyor o bölge. günes lekesi de diyebiliriz.

bu yetmezmis gibi, birde sorunlu bir cildim var, icten kuru ama yinede yag salgisi yüksek, buna bagli olarak sürekli cildim parliyor. malesef siyah nokta ve sivilce de bu durumda kacinilmaz oluyor. günes isinlarindan koruyan, cildi nemlendiren ama sivilce yapmayan ve yaglandirmayan günlük bir bakim kremi ariyorum yüzüm icin. koruma faktörü yüksek olan cilt kremi bulamadim malesef, normal günes kremleri de cok yagli geliyor:S

benim gibi cilt yapisi olan, ve kullandigi üründen memnun kalan arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum:KK34:

ben güneş koruyucu olarak daylong kullanıyrum yani gündüz nemlendirici olarak bunu kullanıyorum hem gün boyu dayanıklı hem sivilce yapmıyor benim cildimde hassas 2 yıldır devam ediyorum aynı zamanda ciltteki kusurlarıda kapatıyor benimde güneş lekelerim var en azından fondoten kullanmıyorum akşamları da olay markasının nemlendiricisini kullanıyorum tavsiye ederim canım bu lekelerden kurtuluş yok malesef en azından dahada çoğalmasını önleyelim.

La Roche Posay Anthelios AC SPF30 Fluide extreme kullanıyorum memnunum..+50 spf sini de kullanabilirsin
la_roche_posay_anthelios_ac_spf30_fluide_extreme_11037_1.jpg

tesekkür ederim kizlar, la roche posay su an bende kullaniyorum, ama nemlendirmiyor yeteri kadar cildimi. daylong cok duydum ama henüz deneme firsatim olmadi.

eczaneden eucerin günes kreminin deneme tüpünü aldim, bakalim iyi gelicekmi....

X