pierre cardin yemek takımı :) yardımınıza ihtiyacım var :)

tgc_

(:Kuzu%Böcek:)
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.165
9
kızlar ne zamandır günlük yemek takımı arayışı içerisindeydim bir çoğunuza sormuştum sanırım aradığım takımı buldum şimdi takım için fikirlerinizi bekliyorumm. bir de pierre cardin porseleni nasıldır desenler çıkarmı malum tekstilde iyi fakat porselende nasıldır bilemiyorum.marka hakkında pek bilgim yok yardımcı olursanız musmutlu olacağımm :KK16::KK16: şimdiden hepinize çokk teşekkür ettim :KK69::KK69:
$pierre-cardin-cheerful-24-parca-z.jpg
buda kahvaltı takımı benim kahvaltı takımım var model daha net gözüküyor diye ekledim bir de belki size de fikir olur :KK16::KK69::KK69:
$FB,3546,24,pierre-cardin-43-parca-cheerful-kahvalti-takimi.jpg

Son düzenleme:
Pierre cardinin yemek takimi da mi varmis. Ben ilk defa duydum porseleni hakkinda bir bilgim yok ama modeline bayildim cok guzel. Kendi markasina zarar vermemek icin kotu urun yapacagini sanmiyorum ben ama internetten bir arastirsana bakalim ne cikacak. Yada porseleni ne porseleniymis

Modeli çok cici canım... Ancak arkadaşın dediği gibi porselenini eline alıp incelediğinde anlayabilirsin ancak kalitesini...

Ayrıca yemek takımını 12 kişilik için düşünüyosan benim sana tavsiyem daha sade bir model alman... Bu desen günlüğe yada kahvaltıya daha çok gider... bence tabi :)

Ağır bir misafirin geldiğinde çiçekli böcekli tabaklardan yemek yemeleri biraz abes olabilir :26:

Pierre cardinin yemek takimi da mi varmis. Ben ilk defa duydum porseleni hakkinda bir bilgim yok ama modeline bayildim cok guzel. Kendi markasina zarar vermemek icin kotu urun yapacagini sanmiyorum ben ama internetten bir arastirsana bakalim ne cikacak. Yada porseleni ne porseleniymis
Bende oyle dusunuyorum ama yorum yok pek porselen hakkinda yakindan baktim guzel gozukuyor ama bilemedim :KK16:
Modeli çok cici canım... Ancak arkadaşın dediği gibi porselenini eline alıp incelediğinde anlayabilirsin ancak kalitesini...

Ayrıca yemek takımını 12 kişilik için düşünüyosan benim sana tavsiyem daha sade bir model alman... Bu desen günlüğe yada kahvaltıya daha çok gider... bence tabi :)

Ağır bir misafirin geldiğinde çiçekli böcekli tabaklardan yemek yemeleri biraz abes olabilir :26:

Canim tesekkur ederim yorumun icin ben hunu gunluge alacagim zaten misafirlik var bende sade modelleri seviyorum misafire boyle almam zaten gunluk yazmayi unutmusum :KK1::KK16:porseleni elime alip baktim ince porselen bone china sanirim hafifbtabaklar ama desenleri anlamabin hi yolu varmidir oi cikarmi diye

Bende oyle dusunuyorum ama yorum yok pek porselen hakkinda yakindan baktim guzel gozukuyor ama bilemedim :KK16:

Canim tesekkur ederim yorumun icin ben hunu gunluge alacagim zaten misafirlik var bende sade modelleri seviyorum misafire boyle almam zaten gunluk yazmayi unutmusum :KK1::KK16:porseleni elime alip baktim ince porselen bone china sanirim hafifbtabaklar ama desenleri anlamabin hi yolu varmidir oi cikarmi diye

Anladım tatlım :KK16:

Yıkandıkça silinme riski tüm markaların tüm ürünlerinde var canım...Uzun süreli kullanım için elde yıkanması tavsiye edilir diyorlar. Ancak kim her zaman elde yıkayacak ki :KK53: Bone porselen olmasına yani ince olmasına dikkat et, eğer öyleyse ve beğendiysen al bence kaçırma çünkü modeli cok cici :21:

canım ben kahvaltı takımını aldım internetten baktım begendim aldım elime ulaşdı ve benn cokkkk beğendiğimi söyleyebilirim sana ve pierre cardin bence bi marka kalite porselenide beklediğimin üstünde bu benim nacizane fikrim sana kalmıs alıp almamak tabi:)

takımlar çok hoş ve cicilermiş gerçekten, :21: alırsan şimdiden hayırlısı olsun... Ama günlük için daha uygun gibi geldi bana da :KK34:

canım bu yemek takımının fiyatı ne kadardı acaba ben de begendim gerçi daha sade bişe istiyorum pahalı olmayan sıksık makinada yıkanmaya dayanıklı:KK1::KK1:

canım bu yemek takımının fiyatı ne kadardı acaba ben de begendim gerçi daha sade bişe istiyorum pahalı olmayan sıksık makinada yıkanmaya dayanıklı:KK1::KK1:
Canim bence guzel bi takim 24 parca fiyatida sanirim 180 tlydi

Ben bunu inceledim. Çok şık duruyor ve porseleni de iyi gibi geldi bana. Kahvaltı takımını alacağım ama önce ona uygun servis tabakları bulabilir miyim ona bakmam lazım. Sen aldın mı bu modeli?

Canim bence guzel bi takim 24 parca fiyatida sanirim 180 tlydi

canım netten baktım ama baya bi yıkama sartı var. makinadada yıkıyınca ılık yıka söyle yap böle yap diyo günlük kullanıma uygun diilmi bilemedim bide ben günlükte olsa 12 kişilik istiyorum 360 çokmu ki:KK51:

Son düzenleme:
merhabalar,
pıer cardinin porselen çıkardığını ben de bılmıyordum.
nasıl acaba kalıtesi ve satış noktaları ınternet dışında nerelerde bulunur?
güzel modeller var .Benım de hoşuma gıden tabaklar oldu valla:nazar:

çok güzelll boyutları çokk büyük değilmilllşşş bi yerden okumuştummm söyleyeyyim:))

canım benim ben karacadan almıştım hiç memnun kalmadım param boşuna gitti..yaklaşık 3 ay önce pierre cardin yemek takımı,çatal bıçak takımı,kahvaltı seti ve tencere takımı aldım çok memnunum o yüzden tavsiye ederim.

canım benim ben karacadan almıştım hiç memnun kalmadım param boşuna gitti..yaklaşık 3 ay önce pierre cardin yemek takımı,çatal bıçak takımı,kahvaltı seti ve tencere takımı aldım çok memnunum o yüzden tavsiye ederim.
yaa gerçekten mi çok sevindin çünkü şu an indirimde 2 bin tl hemde kare modellerde
kare modeller daha pahalı oluyormuş
sen kaça aldın 4ünü kare mi yuvarlak mı canm

X