Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Pierre Cardin PS 112 Travel Sistem Bebek Arabası Kullanan varmı

merhaba,
biz de bundan aldık hafif ve kolay katlanabilir olması hoşuma gitti evde de bi kaç kere pratiğini yaptık hem az yer kaplıyo hem hafif ama tabi içinde bebek olunce bi de dışarıda kullanımı nasıl olur dayanıklı mıdır bilemiyorum .. aldık artık biz nasıl çıkarsa bahtımıza

PS-805 TWİST

Biz Pierre Cardin PS 805 twist modelini aldık... Umarım aldığımıza değer bir üründür... PS 112 de gayet güzel ve kaliteli gözüküyor. hafifliği ve katlandığında yer kaplamaması da önemli diye düşünüyorum. Güle güle kullanalım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız

Merhabalar,bizde şiddetle bebek arabası arayışına geçtik,os 405 twist modelini beğendik,sizinkiylr benzer gibi,acaba memnun kaldınız mı ürününüzden ,şimdiden teşekkürlet

Merhaba;

Nerede yaşıyorsunuz acaba? yani ürünleri nereden aldığınızı merak ettim doğrusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…