Pierre Cardin Pour Femme

esans

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.717
62
363
Her yerde rastladığım bir parfüm değil .Muhteşem bir kokusu var.Sabunsu,kremsi,odunsu sanki çok az da fındık kokusuna benzer birşey var içinde.Her yaşa ,her tipe ,her mevsime ,geceye, gündüze ,spora ,abiyeye yakışabilecek joker gibi bir parfüm .Küçük şişe 60-70 tl satılırdı normalde ama geçen kofresine rastladım(hobbyde olabilir) parfüm+vücut losyonu = 45 tl !! bir çok tuzlu fiyattaki parfümden çok çok daha iyi kokuyor ve onların dörtte bir fiyatına .Güzel bir hediye de olabileceğini düşünüyorum.

Eda' cığım sen de sevebilirsin bu parfümü .Testırından mutlaka denemelisin.

Son düzenleme:
Bende kalıcı .Ama tene göre değişebiliyor,yeme ,içme alışkanlıkları bile değiştirebiliyor kalıcılığı.Ancak kokusu güçlü ,belirgin.Öyle var yok parfümlerden değil.Deneyip sonucu bana da söylemeni çok isterdim :107:

canım sevılde , tekın acarda bulabılırmıyız bunu?merak etim kokusunu:)

ben bunu gratiste denemiştim. tarçınlı,odunsu ekşimsi bi kokuydu.çok da beğenmemiştim sıradan gelmişti.kalıclığı bir kaç saat kadar.

canım sevılde , tekın acarda bulabılırmıyız bunu?merak etim kokusunu:)

4 yıl önce ilk Boynerde gördüm ,hep yılbaşı öncesi ve yine kofreli satıyorlar, sonra Hobi'de sadece parfümüne ya da sadece vücut losyonuna ayrı ayrı rastlıyordum.Bugün Hobi'de gördüm ve aldım.45.75tl ama maalesef testırı yok :/Ben bildiğim için rahatlıkla aldım tabii.Tekin Acar 'da var mıdır bilemiyorum.Orada gördüğümü hatırlamıyorum
.

ben bunu gratiste denemiştim. tarçınlı,odunsu ekşimsi bi kokuydu.çok da beğenmemiştim sıradan gelmişti.kalıclığı bir kaç saat kadar.

Gratist'e de gelmeye başladı demek , hiç görmemiştim.Evet ,haklısın tarçın kokusu var içinde ve odunsu.Ama burnum çok az tarçın kokusu alırken , ekşimsi kokuyu hiç almıyor.

bende gratiste denemiştim ama çokta albenisi olan bir koku değildi kalıcılığı ise 1 2 saat kadar,günlük sade koku arayanlar için uygun bence.

Aldığım kofreyi bu kokuyu bende görüp seven bir arkadaşıma hediye ettim.Bana göre sabunlu ,pudralı bir koku ama o sürünür sürünmez şöyle dedi "ohh mis gibi çiçek kokuyor":44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…