Pierre cardin pijama takımı röpdosambirli...20 TL SON FİYAT kapatıyorum/Satılmıştır

alselsiaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.100
134
173
Pierre cardin orijinal pijama....hiç giyilmedi arkadaşlar...2 takim almıştım ben bohcaya nedense. Haliyle biri hiç giyilmedi....Arzu eden olursa boy en ölçüsü veririm...M bedendir....Bohcaya zaten etiketini koparıp koyuyoruz...hiç gerek yok yeni almaya,hem de marka pijama....Rengi bejdir...
$1403081905120.jpg
$1403081971314.jpg

$pijama 1.jpg

$1403082019796.jpg

$pijama.jpg :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
XY1Rvo.jpg
Nişanlanacak arkadaşlar pijama yeni gibidir......Al kaçırma koy bohçana verme fazla para...Diğer resimler bir üstte....

:nazar::nazar:30 TL. yepyeni duruyor....Yeni evlenecek bir arkadaşın işine yarasın istiyorum...30 tl....

20 tl....röpdoşambr alın bohçanıza koyun arkadaşlar ......konuyu kapatıcam.....bekliyorum.....:KK66:
alt-üst pijama ve üstünde röpdoşambrı 20 tl......

Yeni evlenecekler arkadaşlar günaydın:KK25: 20 tl..orıjınal Pierre cardin pijama takımı alt-üst ve rööproşambr ile takım.......hiç giyilmedi kalıbı ile duruyor....Fatih 'ten alınmıştır...

peki bişey soracam arkdaşlarda biliyorsa cevap verebilir mi mesela ben bunu alsam erkek kardeşim evlencek gelinin babasının bohçasına koysam olur mu :)))

peki bişey soracam arkdaşlarda biliyorsa cevap verebilir mi mesela ben bunu alsam erkek kardeşim evlencek gelinin babasının bohçasına koysam olur mu :)))

Yani ne desem bilemedim, genelde damatlara koyuluyor Pierre cardin pijama takımı ...Pahalı olduğundan ama gelininizin babası çok kilolu değilse olabilir neden olmasın? Gayet şık ve havalı bir hediye olur. Etiketi koparılmış ama yeni gibidir....

Pierre cardin erkek pijama 20 tl...alt-üst-röpdoşambır takım....giyilmedi ....

Pierre cardin orijinal pijama....hiç giyilmedi arkadaşlar...2 takim almıştım ben bohcaya nedense. Haliyle biri hiç giyilmedi....Arzu eden olursa boy en ölçüsü veririm...M bedendir....Bohcaya zaten etiketini koparıp koyuyoruz...hiç gerek yok yeni almaya,hem de marka pijama....Rengi bejdir...
Eki Görüntüle 1161006
Eki Görüntüle 1161007

Eki Görüntüle 1161037

Eki Görüntüle 1161008

Eki Görüntüle 1161038 :nazar::nazar::nazar:
Hala duruyor mu pijamalar?

Back