• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pierre cardin, karaca, bernardo? hangi yemek takımını tercih ederdiniz

aslan yelesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
45
12
13
herkese merhaba öncelikle arkadaşlar :) yemek takımlarını araştırıyorum her markadan beğendiğim modeller fakat çevremden duyduğuma göre pek çok ünlü marka porselenle çinde üretiyorlarmış ve ciddi kimyasallar kullanıyorlarmış. gerçi her yerimiz kimyasal oldu ya orası da ayrı mevzu. o kadar para verip bile bile sağlığımıza zarar gelsin istemeyiz.. bilginiz var mı nerelerde üretilir ya da porselen alırken nelere dikkat etmek gerekir? ;)

üretimi türkiyede olan kütahya porselen mi var mesela :( ya da çok takılmamak lazım böyle şeylere yaa amaaaan :)

Ben karacadan alacagım mesela,alanlar memnun,uzun süredir kullanan var,tavsiye edenler çoğunlukta yani,bahsettiğin konularda bir bilgim yok..

Ben misafir takımımı Bernardodan aldım. ve çok severek aldım. Gerçekten ben kaliteyim diye bağırıyor :cool:Günlük takımımı esseden aldım. ama sanırım onlara da kıyamayacağım günlük kullanmaya :KK48:

Güle güle kullanacağımız günleri görelim inşallah ☺ bu hafta sonu karacadan bir model begendim yeni çıkmış şık bir tasarım onu alacağım sanırım. Ister çinde uretilsin ister fizanda umrum değil :) beğendini alacan onu anladım

ben bernardo dan aldım polonya üretimi... Çin de üretilen bazı seyler kalıtelı olabilir ama orada ucuz işçi sebebiyle firmalar üretim yapabiliyor tabi kimyasal kesin kullanmıyorlar denemez...

ben bernardo dan aldım polonya üretimi... Çin de üretilen bazı seyler kalıtelı olabilir ama orada ucuz işçi sebebiyle firmalar üretim yapabiliyor tabi kimyasal kesin kullanmıyorlar denemez...
Güle güle kullan arkadaşım, kimyasal olayi beni korkutuyor fazla takmıştım bir ara buna, ama cok fazla takilmamak lazım. Bernardonun ürünleride çok guzel ama accik pahali diger markalara göre :(

Bende hem misafir yemek takımımı, hem günlükleri bernardodan aldım, açıkçası üretim yeri konusunda detaya inmedim, orta kalitede, beğendiğim bişey olması benim beklentimi karşılardı, ki öyle oldu. Bernardo desen ve model konusunda çok iyi bence, bana hitap eden çok fazla modeli vardı seçmekte zorlanmıştım bile açıkçası, şimdi bilmediğim için üretimi şurda, kullanılan malzemeler bunlar diyemiyorum, kalitesi konusunda bilgi vermişlerdi kesinlikle kailtesiz bişey değil. Henüz hiç birini kullanmadım daha zamanı var, ama kullanmak için sabırsızlandığımı çok net söyleyebilirim.:KK53:

Forum da bernardo' dan takımlarını almış çok kişi var. Biraz araştırma yapabilirsin, ha güven vermiyorsa Kütahya ve Güral porselen derim, kendilerini model konusunda ne kadar geliştirdiler bilemiyorum? Ama Kütahya' da okuduğumdan dolayı üretimlerinin yerli olduklarını biliyorum.. :KK66:

Korkmazin da gri gül desenli bir takimi var, gerçekten çok şıklar. seçenek çok olunca insan karar veremiyor ama.. pierre cardinden bir kahvaltı takımı alabildim içime sine sine :KK22::KK9: ama diğer yemek takımları çok pahalı :oops:

Korkmaz'dan günlük yemek takımı aldım. Güzel ve ucuzdu, gerçekten çok uyguna almıştım. Henüz kullanmadım çeyizde :)
Ama araştırma yaparken özellikle de Bernardo için iyi şeyler var.

Ben güllü dallı modelleri pek sevmiyorum. Modası çabuk geçiyor klasik sade takımlar her zaman daha ağır duruyor bernardo yada karaca da çoook güzel takımlar bulabllirsin. Şuan yüzde elli indirim var internet sitesinde her model yok ama bi uğrayın derim

Ar yıldızdan aldım ben ama daha çok desenlerine göre aramıştım. Yine de çok memnunum. Ama ar yıldız pek yok piyasada sanırım bence karacadan vazgeçme ben günlük olarak karaca kullanıyorum.

karacanın garantisi de çok iyi mesela bir tabağın mı kırıldı kırık parçalarını götürüyorsun ücret talep etmeden yerine yenisi veriliyor. schafer da parayla satıyorlar öyle bir garantisi yokmuş.

aynııı dert bendede var karar veremiyorum yemek takımınına essede gördüm bu takımı 72 parça olması kahve fincanı ve süt takımı olmaması onun yerinne 12 parça en büyük tabagı olması çok mantıklı geldi bana ama deseni nasıl sizce?çokmu baygın renkler?fiyatıda essede 799 ama indirimle 680 falan geliyor
635358537153460328.jpg

Bu takimi görmüştüm gayet şık bir takım sofrada kesinlikle güzel durur ve en güzeli fiyati harika :) tabanının fazla olmasi daha iyiymiş bende bayanlarin yorumlarına göre hareket ederek sonunda karar verdim :) yalniz essenin porseleni nasıldır bilemem yorumlara bakmak lazim..

bende sonunda karar kıldım ve bu takımı aldım. iyisini kötüsünü kullanmaya başlayınca anlayacağız :D

Eklentiler

• 20141002_114704.jpg
    20141002_114704.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 6.171
  • 20141002_114722.jpg
    20141002_114722.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 2.505
  • 20141101_171750(1).jpg
    20141101_171750(1).jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 4.673
Back