arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve misafir odama pıerre cardıden kahve renkli bi halı aldım,.1 sene sonra halılarmın bi tanesi koyu yeşil renk oluğunu farkettim.ama halıların etiketleri ikisinde aynı.ikisindede modeli ve desen numaralı bile aynı yani.halıları aldığım yere götürdüm onlarda fabrikasına yolladılar.fabrikadanda halıların kimyasal bişeyle yıkandığı veya silindiğini bu yüzden değiştime yapamıyacaklarını söylediler.oysaki halılarımı ne yıkadım nede sildim.şimdi ne yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz.
Bende halılarım pierre cardin ama herhangi bi problem yaşamadım henüz..
halıkların kahverengiydide sonradan yeşil ooldugunumu farkettin yoksa zamanlamı rengi yeşillendi...
bence peşini bırakma 1 yıllık evliyim ne diye halı yıkıyım değişmek zorundasınız de ... hangi şehirdesin buarada
1 yıl sonra farketmişsin değiştirmelerini ben değiştirceklerini zaten ummaz göndermezdim.
Tabiki de böyle demeleri normal sen halıcı olsaydın 1 yıl sonra renkleri farklı dıye gelselerdı kabul edermıydın.
yıkamamıs olabılırsın ama kötün niyetli insanlar çok onların da menfatlerini düşünmeleri normal
canım 1 yıl boyunca nasıl farketmedin halılar aynı odada değil mi?arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve misafir odama pıerre cardıden kahve renkli bi halı aldım,.1 sene sonra halılarmın bi tanesi koyu yeşil renk oluğunu farkettim.ama halıların etiketleri ikisinde aynı.ikisindede modeli ve desen numaralı bile aynı yani.halıları aldığım yere götürdüm onlarda fabrikasına yolladılar.fabrikadanda halıların kimyasal bişeyle yıkandığı veya silindiğini bu yüzden değiştime yapamıyacaklarını söylediler.oysaki halılarımı ne yıkadım nede sildim.şimdi ne yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz.
1 yıl sonra farketmişsin değiştirmelerini ben değiştirceklerini zaten ummaz göndermezdim.
Tabiki de böyle demeleri normal sen halıcı olsaydın 1 yıl sonra renkleri farklı dıye gelselerdı kabul edermıydın.
yıkamamıs olabılırsın ama kötün niyetli insanlar çok onların da menfatlerini düşünmeleri normal
arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve misafir odama pıerre cardıden kahve renkli bi halı aldım,.1 sene sonra halılarmın bi tanesi koyu yeşil renk oluğunu farkettim.ama halıların etiketleri ikisinde aynı.ikisindede modeli ve desen numaralı bile aynı yani.halıları aldığım yere götürdüm onlarda fabrikasına yolladılar.fabrikadanda halıların kimyasal bişeyle yıkandığı veya silindiğini bu yüzden değiştime yapamıyacaklarını söylediler.oysaki halılarımı ne yıkadım nede sildim.şimdi ne yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?