• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pıerre cardın halı

kirikiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
4
0
36
Giresun
arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve misafir odama pıerre cardıden kahve renkli bi halı aldım,.1 sene sonra halılarmın bi tanesi koyu yeşil renk oluğunu farkettim.:53:ama halıların etiketleri ikisinde aynı.ikisindede modeli ve desen numaralı bile aynı yani.halıları aldığım yere götürdüm onlarda fabrikasına yolladılar.fabrikadanda halıların kimyasal bişeyle yıkandığı veya silindiğini bu yüzden değiştime yapamıyacaklarını söylediler.oysaki halılarımı ne yıkadım nede sildim.şimdi ne yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz.:43:

arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve misafir odama pıerre cardıden kahve renkli bi halı aldım,.1 sene sonra halılarmın bi tanesi koyu yeşil renk oluğunu farkettim.:53:ama halıların etiketleri ikisinde aynı.ikisindede modeli ve desen numaralı bile aynı yani.halıları aldığım yere götürdüm onlarda fabrikasına yolladılar.fabrikadanda halıların kimyasal bişeyle yıkandığı veya silindiğini bu yüzden değiştime yapamıyacaklarını söylediler.oysaki halılarımı ne yıkadım nede sildim.şimdi ne yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz.:43:

Bende halılarım pierre cardin ama herhangi bi problem yaşamadım henüz..
halıkların kahverengiydide sonradan yeşil ooldugunumu farkettin yoksa zamanlamı rengi yeşillendi...
bence peşini bırakma 1 yıllık evliyim ne diye halı yıkıyım değişmek zorundasınız de ... hangi şehirdesin buarada

Bende halılarım pierre cardin ama herhangi bi problem yaşamadım henüz..
halıkların kahverengiydide sonradan yeşil ooldugunumu farkettin yoksa zamanlamı rengi yeşillendi...
bence peşini bırakma 1 yıllık evliyim ne diye halı yıkıyım değişmek zorundasınız de ... hangi şehirdesin buarada

hayır halının arkasında rengi kısmına kahverrengi yazıyo ama iki halıyı yanyana getirince biri kahve biri yeşil.fabrikadan geri geldi kimyasal bişeyle yıkanmış diye aslına alakası yok yıkanmadı hiç.giresundayım.tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyoruz ama olumlu bi sonuç alırmıyım bilemiyorum..

1 yıl sonra farketmişsin değiştirmelerini ben değiştirceklerini zaten ummaz göndermezdim.
Tabiki de böyle demeleri normal sen halıcı olsaydın 1 yıl sonra renkleri farklı dıye gelselerdı kabul edermıydın.

yıkamamıs olabılırsın ama kötün niyetli insanlar çok onların da menfatlerini düşünmeleri normal

1 yıl sonra farketmişsin değiştirmelerini ben değiştirceklerini zaten ummaz göndermezdim.
Tabiki de böyle demeleri normal sen halıcı olsaydın 1 yıl sonra renkleri farklı dıye gelselerdı kabul edermıydın.

yıkamamıs olabılırsın ama kötün niyetli insanlar çok onların da menfatlerini düşünmeleri normal

garantili bi mal olunca değiştirmek zorundalar.garanti süresi bile dolmamış.tüketici hakem heyeti ilgilenecek artık....

1 senede fark ettigine göre pek fark edilmiyo herhalde. ama sende fark edecektin yani 1 yıl az bi süre degi . onlar haksız olabilir ama sende haksızsın bence kusura bakma

canım 1 yıl boyunca nasıl farketmedin halılar aynı odada değil mi?

kullandıkça mı rengi açıldı yoksa

tüketici hakem heyetine verdim değiştiler herzaman hakkını aramak zorundasın ne olusa olsunnnnn

seni çok iyi anlıyorum ama yapabileceğin hiçbir şey yok üzgünüm:50::50:
ben de geçen sene buna benzer bir durum yaşadım saraydan sembol serisi simli olan halılardan almıştım 6 ay kullandım ve birgün namaz kılarken iyice eğildiğimde bazı simli yerlerin renginin değiştiğini gördüm halıda arı peteği gibi desenler var ve bu desenler silme yapılmış alırken de o kadar sordum bu simlerde sorun olur mu diye ama adam halının altını çevirdi dokumayla birlikte dokunuyo kesinlikle dökülme veya solma olmaz diye..inandım aldım geldim ee saray bu bi dünya da para olmaz heralde diye düşünmüştüm..sonra solmayı görünce hemen aldığım adama gittim ..salonda 2 halım var ve ikisinin de farklı farklı yerlerinde aynı sorun var...adam kayseriye fabrikasına gönderdi 15-20 gün gelmedi neymiş inceleniyormuş.....:41::41::41:
derken 20 gün sünra geldi sonuç:aynen size söylediklerinden neymiş o kısımlar kimyasal bi maddeyle silinmiş ve simleri solmuş...yani delirmek içten değil 6 ay olmuştu alalı ne silmesi salonda olduğundan kimse girmedi ve doğru dğzgün süpürdüm bile denemez ben temiz ter olduğundan namaza girerim arada bir gelen olunca oturur o kadar kaldıki ben evime aldığım eşyalar konusunda fazlasıyla titizimdir ve de halılarımı kosla halı şampuanıyla silerim onun da solduracağını düşünmüyorum...bir de sola sola 2 parça yer solmuş ne hikmetse..neyse bana sonuç olarak bi rapor yazmış yollamışlar hakem heyetine gittim adamlar raporu öyle bir hazırlıyor ki hiçbir işlem yapamıyorsun malesef onların makineleri varmış nerde ne işlem uygulanmış kesinlikle bilirmiş cart curt...çektik mecburen sinemize...ben de 1 ay halısız durduğumla kaldım..

Son düzenleme:

canım hiç zaman kaybetme ve tüketici haklarını ara..internetten bulursun numarayı şuan hatırlamıyorum.. önceleri inanmazdım ilgilenmezler sanırdım ama öyle değilmiş çok ilgileniyorlar ve yardımcı oluyorlar çözüyörlar meseleyi..mutlaka ara..

Back
X