İlk mesajında da, bu mesajınki gibi "demekki kullanmasını bilmiyomuşum" şeklinde bir "ben" dili kullansaydın böyle bir tepki görmezdin. Ayrıca; benim kişiliğimle ilgili laf söylemek senin haddin değil. :jeyyar:
"Kullanmasını bilmek lazım" demişsin de canım bu arabayı sürebilmek için gidebileceğim bir kurs falan var mı kaydirigubbakcemile3 Hatta aynı sorunu yaşayan arkadaşlarla kaydolursak belki indirim de yaparlar :):)
Allah Allaaaaaah...Sanki Airbus kaldırıyoruz... Sapından tutup itiyoruz işte bunun "bilinecek" nesi var :) Bunun ötesinde sizin fazladan yaptınız birşey yoksa ben de aynı şekilde yapıyorum ama ayağım çarpıyor işte :roflol:
bende pierre cardinin enenfantsını aldım bugün.evet bence bu modelinde sapından dolayı sanırım vede tekerlek aralıklarından böyle bir problemi var. hatta dışarı çıkarınca sizin yazınızı okumuştum, eşimle ilk buna dikkat ettik. var böyle bişey biraz daha yavaş ve dikkatli yürümek lazım sanırım, mankenler gibi bir bacağımı diğerinin tam önüne atınca dar olan iki tekerin arasına denk geliyor ve ancak ozaman çarpmıyor, tamam ben öyle yürürümde, eşim sürünce nasıl bir imaj çizer bilemiyorum:roflol: neyse o onun sorunu...
ama yeni aldığımızdanmıdır bilmem diğer özellikleri çok iyi olduğu için bnu çok takmadım, belki kullandıkça beni daha çok rahtsız edebilir, bu arada bizim aldığımız modelin en iyi özelliği hafif ve de katlanınca diğerlerinden daha ufak durması..
seninle uğraşmıycam psikoloğa gitmeni tavsiye ederim saldırmaya yer arıyosun o kişi ben değilim bende başlarsam.bebekleri üzerine sohbet edilen yerde böyle çirkin konuşmalar bana yakışmaz kendinle kal
itme kolu sana dogru yatay sekılde gelebılıyor 3-5 cmde ordan kazanırsın.bıde öle sürmeyı dene.ozaman tekerlekle arandakı mesafe bırazda olsa uzuyor.inşallah sorununa bı çözüm bulursun canım,bebek arabası önemlı bı konu çünkü
merhaba
ben chicco lite way baston tipi aldım ve çok memnunum.ilk oğlumda baby2 go almıştım çok ağır tek başına çıkartamıyosun hiç beğenmedim ama o zaman almışız işte pek dikkat etmedim.ama chiccon nun arbası çok kullanışlı.tamamen yatıyo 5 farklı pozisyonu var ve hafif.bebeğimle beraber arbayı taşıyabiliyorum.artık yürüyüşler keyfe dönüştü bizim için.
bide maclaren nin benzer bi modeli var hatta daha hafif ama bize pahalı geldi zaten bi araba vardı ikinciyede o kadar para veremezdik.maclaren 589 tl chicco 250
Bende Pierre Cardin Enigma 2020 aldım. Henüz aktif olarak kullanmadım. Hafifliği ve çift yönlü olması ilgimi çekmişti. Doğumum inşallah 3 ay sonra. Bakalım görecez kullanımını.
Aynı problemleri yaşıyorum. Sitede topik açıp tavsiye üzerine almıştım. Benim baktığım diğer modellere göre hafifti ama çok yer kaplıyor. Baby2go marka almak istemiştim keşke onu alsaydım. 4'e katlanıyor2 gün önce internetten Pierre Cardin Enigma 2020 Bebek Arabası satın aldım. Bugün ilk kez dışarıda kullandık.
Birincisi; araba hafif ama katlanınca çok yer kaplıyor bence. Özellikle aracınızın bagajı küçükse kesinlikle düşünmeyin.
İkincisi ve daha önemlisi ise şu: Arabanın itme kolu çok kısa ve tekerlekler arası mesafe dar olduğu için yürürken ayağım tekerleklere çarpıyor. Özellikle de bebeğin yüzünün bana dönük olduğu pozisyonda hiç rahat yürüyemiyorum. Bu arabayı kullanıp da tavsiye eden arkadaşlar acaba böyle bir sorun yaşamıyorlar mı?
İ
Ürünü aldığım zamandan beri kutusundan çıkarmamıştık. Eşimle bir açalım parçalar içinde tammı değilmi bakalım dedik. Parçalar tamdı ve kurduk arabayı. Yalnız dikkatimizi çeken bişey var. Araba dik oturma pozisyonundayken sırt tarafı arkaya doğru ileri geri oynuyor. Diğer pozisyonlarda ( yarı yatış- tam yatak pozisyonunda) ise sırt kısmının oynaması okadar belirgin değil. bizim ürünümüzde mi problem var, yoksa diğer 2020 ler mi böyle merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
bahsedilen sorunların hepsini bende yaşıyorum. bu arabaların genişliği daha dar o yüzden ayaklarımız çarpıyor vede bebeğiniz şöyle azcık tombikse ilerleyen aylarda içinde çok rahat hareket edemiyor. ama tabi çift yönlü olduğu için genişliği de dar olmak zorunda yapacak bişey yok. mekanizması öyle çift yönlülerin. bagaj konusu da çok sıkıntı gerçekten...sanırım yeni bir araba alacağım..
bence iade et :enbuyukkk:,ve benim tavsiyem git kendin mağazaya arabaları tek tek incele,bebeği içine yatır ve sürmeye dene,rahat mı değil mı kara verCADIARZU,ben hep böyle yaparım,zaten çok pratik insanım gereksiz kulanmıyan şeyleri almam:hooray:,ben geçen hafta toyiki de yeni bebek arabası aldımsengözlerimebaksanab,3saat tüm ankamalda bulunan bebek mağzaları tek tek gezdim ,elmenları yordum:jeyyar:,ama sonunda aldım:teytey:,o kadar memnunum ki anlatamama.s.,fazla para vermeden en iyisini aldım diyebilirim(bana göre),işte benim bebişimin 3 pozisyonlu yeni arabası(bebişim 10 aylik)(ve bu araba tek yönlü,benim eski arabalar çift yönlüler ,bu da yenilik benim için): özellikler:ayak örtüsü mevcüt,geniş alt sepet,bardaklık,çıkarabilen oyuncaklar,yağmurluk,tek elle katlanıp açilıyor,7kg ağırlığı,5tane emniyet kemeri,çok hafif sürüşü,ayrıca 29 tl hediye çeki verdiler,bu benim tercihim oldu,sen de gidip bakman lazım,baston olanlar da var,bir sürü özeliği olan,yane bu kişiye özel,ben mesele hayatta trevel sistem almam,almadım da çok saçma buluyorum,bu benim kişisel tercihim elbette,ama bazı insanlar bayılıyorlar onlara,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?