Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Pierre Cardin Enigma 2020 Bebek Arabası

gülegüle kulan canım,benim eski bebek arabası da çift yönlü,güzeldia.s,ve dediğin gibi rüzgarlı yada güneşli havada çok pratiksengözlerimebaksanab,onu küçük bebek olana verdim:ecrin_bebek:,kendime baston alıcaktım,eşim baston istemedi:dilcikar:,başka bir şey seç dedi bende bunu görüp aşik oldum,ama benim bebişim 10 aylik,ve eski ve bu yeni arabam da gerçekten çok yer kaplıyor bagajda,iyiki bagajim büyük:asigim:

valla arabam aynı model yinede sorun yaşamış değilim
1-2 kere anca sürtmüşümdür tekerleklerine
neden bu kadar beğenilmedi anlamadım

ben almadım ama deneme fırsatı buldum dediğiniz gibi çok kullanışsız engebeli yollardada çok sallanıyor bence iyiki almamamışım karar vermiştim çünki almaya

ben kullanıyorum ve gayette memnunum öyle katlanınca diğerleri gibi yer kaplamıyo çift yönlü oluşu zaten herşeyin önüne geçiyo başlarda bende alışamamıştım ayaklarımı çarptırıyodum ama dik yürüyünce hiç bişey olmuyo kullanmasını bilmek laızm

bende bu arabayı aldım fakat daha bebegımın dogmasına 2 ay kadar bı süre oldugu için dıasarıda kullanama fırsatım olmadı ama evde sürdüm cok kez alırkende kaldırımda sürdüm ayagıma carpmadı. ayrıca bırcok özellıgı diğer bebek arabalarına göre cok güzel.rüzgarlıgı tam kapanıyor ayak tulumu var en önemlı özellıgı çift yönlü olusu ayrıca cok hafıf ve 4 tekerıde 360 derece döenbıldıgı için nerdeyse dönüşlerde hiç zorluk cekılmıyor.cogu kişiden şikayet degılde memnuniyet duyumu aldıgım için mutlaka bu araabyı almalıyım die düşündüm ve aldım.sonucda insandan insana degısıyor demekkı ama şikayetler memnuniyetlerden daha az oldugu için arabada bı sorun oldugunu düşünmüyorum ki yılın bebek arabası ödülünü almıs olması bence önemlı bi olay.yer kaplama konusunda arkadasa katılıyorum baston olmayan butun arabalr yer kaplar zaten.

"Kullanmasını bilmek lazım" demişsin de canım bu arabayı sürebilmek için gidebileceğim bir kurs falan var mı kaydirigubbakcemile3 Hatta aynı sorunu yaşayan arkadaşlarla kaydolursak belki indirim de yaparlar :):)
Allah Allaaaaaah...Sanki Airbus kaldırıyoruz... Sapından tutup itiyoruz işte bunun "bilinecek" nesi var :) Bunun ötesinde sizin fazladan yaptınız birşey yoksa ben de aynı şekilde yapıyorum ama ayağım çarpıyor işte :roflol:

Son düzenleme:

Canım aslında bizi kandıran şeyler de bu özellikleri ve ödül almış olması oldu. Saydığın özellikler gerçekten çok iyi ama sapı çok kısa tekerler arası çok açık değil. Bu yüzden rahat yürüyemiyorum ben. Dükkanda bebeği içine koyup dar alanda bir kaç dakika yürümekle de anlamadık bunu.

bende bebısıme pıercardın 2070 aldım ve evde surdugum kadarıyla cok memnunum aldıgım yerde sızın aldıgınız arabayıda tavsıye ettıler odul aldıgını soyledıler ama ayrı saplı olması benım ıcın daha ıyı dıye sans eserı 2070 aldım degıstırme ımkanın varsa degıstır. ayrı saplı olanların bırzda olsa yukseltme ayarı var ıyı oluyor

bende pierre cardinin enenfantsını aldım bugün.evet bence bu modelinde sapından dolayı sanırım vede tekerlek aralıklarından böyle bir problemi var. hatta dışarı çıkarınca sizin yazınızı okumuştum, eşimle ilk buna dikkat ettik. var böyle bişey biraz daha yavaş ve dikkatli yürümek lazım sanırım, mankenler gibi bir bacağımı diğerinin tam önüne atınca dar olan iki tekerin arasına denk geliyor ve ancak ozaman çarpmıyor, tamam ben öyle yürürümde, eşim sürünce nasıl bir imaj çizer bilemiyorum:roflol: neyse o onun sorunu...
ama yeni aldığımızdanmıdır bilmem diğer özellikleri çok iyi olduğu için bnu çok takmadım, belki kullandıkça beni daha çok rahtsız edebilir, bu arada bizim aldığımız modelin en iyi özelliği hafif ve de katlanınca diğerlerinden daha ufak durması..

Aysun444 ,benim de 2020 ,onda da enfants yazıyor,sanırım Enigmaların hepsinde enfants yazıyor,siz de 2020 mi aldınız yoksa başka bir modeli mi?

enfants çocuk gereçleri gibi bir anlam taşıyor sanırım
yani model adı değil
pierre cardinin tüm bebek malzemelerinde yazıyor galiba

enfants çocuk gereçleri gibi bir anlam taşıyor sanırım
yani model adı değil
pierre cardinin tüm bebek malzemelerinde yazıyor galiba

Küçük çocuk ,bebek anlamına geliyor.Ben de o yüzden sordum,hangi model die?

hiiiiçççç tırnak içinde yazmana gerek yok evet bende tekerlerk arasında problem yaşadım ama arabayı zorla itersen uzaktan ayağında çarpar..dik yürüdüğüm zaman problemi yaşamadım aman sana neden cevap verme gereği duyduysam yazdığın uslüpta senin kişiliğini belli eder canım no prblem

hiiiiçççç tırnak içinde yazmana gerek yok evet bende tekerlerk arasında problem yaşadım ama arabayı zorla itersen uzaktan ayağında çarpar..dik yürüdüğüm zaman problemi yaşamadım demekki kullanmasını bilmiyomuşum dedim aman sana neden cevap verme gereği duyduysam yazdığın uslüpta senin kişiliğini belli eder canım no prblem

itme kolu sana dogru yatay sekılde gelebılıyor 3-5 cmde ordan kazanırsın.bıde öle sürmeyı dene.ozaman tekerlekle arandakı mesafe bırazda olsa uzuyor.inşallah sorununa bı çözüm bulursun canım,bebek arabası önemlı bı konu çünkü

ılk mesajında da, bu mesajınki gibi "demekki kullanmasını bilmiyomuşum" şeklinde bir "ben" dili kullansaydın böyle bir tepki görmezdin. Ayrıca; benim kişiliğimle ilgili laf söylemek senin haddin değil. :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…