gülegüle kulan canımkedi dili bu araba da çok yer kaplar farklı değil ki
baston olmayan her araba yer kaplar, bunu biliyorsunuzdur zaten
ayrıca çift yönlü olması bana göre çok önemli bir özellikti
rüzgarlı ve aşırı güneşli günlerde tek yönlü olsa ne yapardık bilemiyorum
ve maalesef çift yönlü baston puset yok
yani çift yönlü istiyorsak yer kaplamasını göze alacaktık, bu açıdan ben arabamızdan memnunum
ben kullanıyorum ve gayette memnunum öyle katlanınca diğerleri gibi yer kaplamıyo çift yönlü oluşu zaten herşeyin önüne geçiyo başlarda bende alışamamıştım ayaklarımı çarptırıyodum ama dik yürüyünce hiç bişey olmuyo kullanmasını bilmek laızm
bende bu arabayı aldım fakat daha bebegımın dogmasına 2 ay kadar bı süre oldugu için dıasarıda kullanama fırsatım olmadı ama evde sürdüm cok kez alırkende kaldırımda sürdüm ayagıma carpmadı. ayrıca bırcok özellıgı diğer bebek arabalarına göre cok güzel.rüzgarlıgı tam kapanıyor ayak tulumu var en önemlı özellıgı çift yönlü olusu ayrıca cok hafıf ve 4 tekerıde 360 derece döenbıldıgı için nerdeyse dönüşlerde hiç zorluk cekılmıyor.cogu kişiden şikayet degılde memnuniyet duyumu aldıgım için mutlaka bu araabyı almalıyım die düşündüm ve aldım.sonucda insandan insana degısıyor demekkı ama şikayetler memnuniyetlerden daha az oldugu için arabada bı sorun oldugunu düşünmüyorum ki yılın bebek arabası ödülünü almıs olması bence önemlı bi olay.yer kaplama konusunda arkadasa katılıyorum baston olmayan butun arabalr yer kaplar zaten.
..Sanki Airbus kaldırıyoruz... Sapından tutup itiyoruz işte bunun "bilinecek" neyi var :) :roflol:
bende pierre cardinin enenfantsını aldım bugün.evet bence bu modelinde sapından dolayı sanırım vede tekerlek aralıklarından böyle bir problemi var. hatta dışarı çıkarınca sizin yazınızı okumuştum, eşimle ilk buna dikkat ettik. var böyle bişey biraz daha yavaş ve dikkatli yürümek lazım sanırım, mankenler gibi bir bacağımı diğerinin tam önüne atınca dar olan iki tekerin arasına denk geliyor ve ancak ozaman çarpmıyor, tamam ben öyle yürürümde, eşim sürünce nasıl bir imaj çizer bilemiyorum:roflol: neyse o onun sorunu...
ama yeni aldığımızdanmıdır bilmem diğer özellikleri çok iyi olduğu için bnu çok takmadım, belki kullandıkça beni daha çok rahtsız edebilir, bu arada bizim aldığımız modelin en iyi özelliği hafif ve de katlanınca diğerlerinden daha ufak durması..
enfants çocuk gereçleri gibi bir anlam taşıyor sanırım
yani model adı değil
pierre cardinin tüm bebek malzemelerinde yazıyor galiba
"Kullanmasını bilmek lazım" demişsin de canım bu arabayı sürebilmek için gidebileceğim bir kurs falan var mı kaydirigubbakcemile3 Hatta aynı sorunu yaşayan arkadaşlarla kaydolursak belki indirim de yaparlar :):)
Allah Allaaaaaah...Sanki Airbus kaldırıyoruz... Sapından tutup itiyoruz işte bunun "bilinecek" nesi var :) Bunun ötesinde sizin fazladan yaptınız birşey yoksa ben de aynı şekilde yapıyorum ama ayağım çarpıyor işte :roflol:
"Kullanmasını bilmek lazım" demişsin de canım bu arabayı sürebilmek için gidebileceğim bir kurs falan var mı kaydirigubbakcemile3 Hatta aynı sorunu yaşayan arkadaşlarla kaydolursak belki indirim de yaparlar :):)
Allah Allaaaaaah...Sanki Airbus kaldırıyoruz... Sapından tutup itiyoruz işte bunun "bilinecek" nesi var :) Bunun ötesinde sizin fazladan yaptınız birşey yoksa ben de aynı şekilde yapıyorum ama ayağım çarpıyor işte :roflol:
Canım aslında bizi kandıran şeyler de bu özellikleri ve ödül almış olması oldu. Saydığın özellikler gerçekten çok iyi ama sapı çok kısa tekerler arası çok açık değil. Bu yüzden rahat yürüyemiyorum ben. Dükkanda bebeği içine koyup dar alanda bir kaç dakika yürümekle de anlamadık bunu.
hiiiiçççç tırnak içinde yazmana gerek yok evet bende tekerlerk arasında problem yaşadım ama arabayı zorla itersen uzaktan ayağında çarpar..dik yürüdüğüm zaman problemi yaşamadım demekki kullanmasını bilmiyomuşum dedim aman sana neden cevap verme gereği duyduysam yazdığın uslüpta senin kişiliğini belli eder canım no prblem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?