• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Pierre Cardin Enigma 2020 Bebek Arabası

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
2 gün önce internetten Pierre Cardin Enigma 2020 Bebek Arabası satın aldım. Bugün ilk kez dışarıda kullandık.

Birincisi; araba hafif ama katlanınca çok yer kaplıyor bence. Özellikle aracınızın bagajı küçükse kesinlikle düşünmeyin.

ıkincisi ve daha önemlisi ise şu: Arabanın itme kolu çok kısa ve tekerlekler arası mesafe dar olduğu için yürürken ayağım tekerleklere çarpıyor. Özellikle de bebeğin yüzünün bana dönük olduğu pozisyonda hiç rahat yürüyemiyorum. Bu arabayı kullanıp da tavsiye eden arkadaşlar acaba böyle bir sorun yaşamıyorlar mı?

ı

Son düzenleme:
itme ayarında sap kısmında aşağı yukarı yapılabiliyor. boyun biraz uzunsa problem yaşaman normal diğer bebek arbalarıda aynı çünkü.

canım bence alırken biraz sürer gibi yapıcak,katlıcak ve diğer kolaylıklarına bakıcaktın..
bazen tavsiye edilenler uymuyo..değiştirme imkanın varsa değiştir.

ya arkadaşım banada bu arabanın çok ses çıkardığını söyledi. alışveriş merkezzlerinde yada asfaltta ses yokmuş ama engebeli yolarda tangır tungur sakın alma dedi ??? ne dersin???

ya arkadaşım banada bu arabanın çok ses çıkardığını söyledi. alışveriş merkezzlerinde yada asfaltta ses yokmuş ama engebeli yolarda tangır tungur sakın alma dedi ??? ne dersin???

Engebeli yolda henüz kullanmadım. Bir kez alışveriş merkezinde kullandık sadece ama ses çıkarsa da çıkarmasa da ayaklarım tekerleklere çarpa çarpa bu arabayı kullanmam mümkün değil. Pierre Cardin markasına ve buradaki olumlu yorumlara güvenerek aldım ama maalesef hiç memmun değilim. Dün sorunu şirkete yazdım ve pazarlama müdüründen aynı gün yanıt geldi ama bakalım sorunumu çözebilecekler mi?

bende bu araba hakkında sitede hep olumlu yorumlar okumuştum.hatta şiddetle tavsiye ediyolardı.imkanın varsaki eminim vardır mutlaka değiştir daha yeni almışsın zaten.

Son düzenleme:
Engebeli yolda henüz kullanmadım. Bir kez alışveriş merkezinde kullandık sadece ama ses çıkarsa da çıkarmasa da ayaklarım tekerleklere çarpa çarpa bu arabayı kullanmam mümkün değil. Pierre Cardin markasına ve buradaki olumlu yorumlara güvenerek aldım ama maalesef hiç memmun değilim. Dün sorunu şirkete yazdım ve pazarlama müdüründen aynı gün yanıt geldi ama bakalım sorunumu çözebilecekler mi?

inşallah sorununu çözebilirler ve mümkün olursa beni de gelişmelerden haberdar edebilirsen sevinirim.Ben de hem yorumlara ,hem de özelliklerine bakarak çok beğenerek almıştım,ama dediğin sorunları malesef ben de yaşadım,beni en çok itme kolunun kısalığı zorladı,zaten daha 1 kere kullandık tam anlamıyla.Aldığımız yerde ne kadar deneyerek alırsak alalım,orada en fazla 1-2 dk sürebiliyoruz,bu süre de ürünü anlamak için yetrerli değil bence.

Ben de KK üyelerinden birinin tavsiyesiyle Pierre Cardin 2010 aldım son derece pişmanım aynı sorunları yaşıyorum kullandığım zaman çok yoruluyorum, ayrıca 2010 çift katlama özelliği var diye özellikle tercih etmiştim katlayamıyorum en son katlamaya çalışırken birden açıldı parmağım sıkıştı az kalsın parmağımdan oluyordum.Vallahi verdiğim paraya acıyorum oysa ki aynı paraya çok daha kullanışlı bebek arabaları varmış...

bende aynı arabayı severek almıştım ama aynı sorundan bende dertliyim nereye bildirdiniz acaba ne cevap verdiler?bende bildirmek istiyorum.gerçekten çok can sıkıcı bir durum

merhaba ben de pierre cardin enfants aldım (umarım model ismini doğru yazmışımdır)
tekerlek sorununu ben de yaşıyorum
pantalonlarımın paçaları rezil oluyor
demek ki sadece bir modelde değilmiş bu hata
itme kolu için de aynı problem var
katlanınca dediğiniz gibi yer problemi oluyor...
benim değiştirmek gibi bir olanağım yoktu, kabul etmedi mağaza sahibi, bir de bu yüzden tartışma yaşandı
internetten almadığıma bin pişman oldum
bence değiştirin
hiç memnun değilim üründen
oysa ki birçok insanın tercih ettiği bir marka

2 gün önce internetten Pierre Cardin Enigma 2020 Bebek Arabası satın aldım. Bugün ilk kez dışarıda kullandık.

Birincisi; araba hafif ama katlanınca çok yer kaplıyor bence. Özellikle aracınızın bagajı küçükse kesinlikle düşünmeyin.

İkincisi ve daha önemlisi ise şu: Arabanın itme kolu çok kısa ve tekerlekler arası mesafe dar olduğu için yürürken ayağım tekerleklere çarpıyor. Özellikle de bebeğin yüzünün bana dönük olduğu pozisyonda hiç rahat yürüyemiyorum. Bu arabayı kullanıp da tavsiye eden arkadaşlar acaba böyle bir sorun yaşamıyorlar mı?

İ
bence iade et :enbuyukkk:,ve benim tavsiyem git kendin mağazaya arabaları tek tek incele,bebeği içine yatır ve sürmeye denekaydirigubbakcemile4,rahat mı değil mı kara verCADIARZU,ben hep böyle yaparım,zaten çok pratik insanım gereksiz kulanmıyan şeyleri almam:hooray:,ben geçen hafta toyiki de yeni bebek arabası aldımsengözlerimebaksanab,3saat tüm ankamalda bulunan bebek mağzaları tek tek gezdim:delphin:,elmenları yordum:jeyyar:,ama sonunda aldım:teytey:,o kadar memnunum ki anlatamama.s.,fazla para vermeden en iyisini aldım diyebilirim(bana göre),işte benim bebişimin 3 pozisyonlu yeni arabası(bebişim 10 aylik)(ve bu araba tek yönlü,benim eski arabalar çift yönlüler ,bu da yenilik benim için):
2_135.jpg
özellikler:ayak örtüsü mevcüt,geniş alt sepet,bardaklık,çıkarabilen oyuncaklar,yağmurluk,tek elle katlanıp açilıyor,7kg ağırlığı,5tane emniyet kemeri,çok hafif sürüşü,ayrıca 29 tl hediye çeki verdiler,bu benim tercihim oldu,sen de gidip bakman lazım,baston olanlar da var,bir sürü özeliği olan,yane bu kişiye özel,ben mesele hayatta trevel sistem almam,almadım da çok saçma buluyorum,bu benim kişisel tercihim elbette,ama bazı insanlar bayılıyorlar onlara,.

bence iade et :enbuyukkk:,ve benim tavsiyem git kendin mağazaya arabaları tek tek incele,bebeği içine yatır ve sürmeye denekaydirigubbakcemile4,rahat mı değil mı kara verCADIARZU,ben hep böyle yaparım,zaten çok pratik insanım gereksiz kulanmıyan şeyleri almam:hooray:,ben geçen hafta toyiki de yeni bebek arabası aldımsengözlerimebaksanab,3saat tüm ankamalda bulunan bebek mağzaları tek tek gezdim:delphin:,elmenları yordum:jeyyar:,ama sonunda aldım:teytey:,o kadar memnunum ki anlatamama.s.,fazla para vermeden en iyisini aldım diyebilirim(bana göre),işte benim bebişimin 3 pozisyonlu yeni arabası(bebişim 10 aylik)(ve bu araba tek yönlü,benim eski arabalar çift yönlüler ,bu da yenilik benim için):
2_135.jpg
özellikler:ayak örtüsü mevcüt,geniş alt sepet,bardaklık,çıkarabilen oyuncaklar,yağmurluk,tek elle katlanıp açilıyor,7kg ağırlığı,5tane emniyet kemeri,çok hafif sürüşü,ayrıca 29 tl hediye çeki verdiler,bu benim tercihim oldu,sen de gidip bakman lazım,baston olanlar da var,bir sürü özeliği olan,yane bu kişiye özel,ben mesele hayatta trevel sistem almam,almadım da çok saçma buluyorum,bu benim kişisel tercihim elbette,ama bazı insanlar bayılıyorlar onlara,.

Pratik arkadaşım..Tavsiyelerin için sağol. Söylediklerini yaptık elbette ama dükkanın içinde 2 dk arabayı sürmekle olay anlaşılmıyor. :kızgın:

ben 2 dk sürmedim ben bu arabayı beğendim ve bu araba yarım saat falan enceledim canım,diyorum ya elemanları yordum,daha önce de internetten bir sürü araba inceledim,ne istediğimi karar verdim ve nerede en çok bulunan bebek mağazalar var olduğu yere gittim,diyorum kişisel tecihim benim:asigim:

kedi dili bu araba da çok yer kaplar farklı değil ki
baston olmayan her araba yer kaplar, bunu biliyorsunuzdur zaten
ayrıca çift yönlü olması bana göre çok önemli bir özellikti
rüzgarlı ve aşırı güneşli günlerde tek yönlü olsa ne yapardık bilemiyorum
ve maalesef çift yönlü baston puset yok
yani çift yönlü istiyorsak yer kaplamasını göze alacaktık, bu açıdan ben arabamızdan memnunum

ben 2 dk sürmedim ben bu arabayı beğendim ve bu araba yarım saat falan enceledim canım,diyorum ya elemanları yordum,daha önce de internetten bir sürü araba inceledim,ne istediğimi karar verdim ve nerede en çok bulunan bebek mağazalar var olduğu yere gittim,diyorum kişisel tecihim benim:asigim:

Canım güle güle kullan.

baktımda bu benım bebek arabasından ama ben çok çok memnunum valla ılk defa kullandıgın ıçın tuhaf gelmıştır sana

Back