Arkadaşlar eşim öğretmen ve kıyafet serbestliğinden bu yana kravat takma zorunluluğu olmadığı için evdeki tonla kravattan kurtulmaya çalışıyorum az kullanılmış olanları seçtim ekledim eşinin babasının abisinin arkadaşının kravata ihtiyacı olan varsa buyursun
Pierre cardin olanlar ve kont 20 TL
Kığılı,tekbir ,piserro ,crispino 15 TL
Diğerleri 5 TL
:) yine ben ...bak eşin için kravatlar çok güzel çoğu bir veya iki kez kullanıldı özellikle pierre cardinlerin normalde moripoda indirimli fiyatı 90 küsür lira ben bedavaya veriyorum
:) yine ben ...bak eşin için kravatlar çok güzel çoğu bir veya iki kez kullanıldı özellikle pierre cardinlerin normalde moripoda indirimli fiyatı 90 küsür lira ben bedavaya veriyorum
eşimde kravat delisi çok sever ve hergün takar.ama bilemedim beğenir mi ben ona gösteririm.anlaşırsak.sana msj atarım.
Orj.güneş gözlüğü var mı?eşim için
eşimde kravat delisi çok sever ve hergün takar.ama bilemedim beğenir mi ben ona gösteririm.anlaşırsak.sana msj atarım.
Orj.güneş gözlüğü var mı?eşim için
tabi canım göster beğenirse alsın ,bi tane var exess marka polarize cam aldı en fazla üç dört kez takmıştır ama ne takar ne satar huylu biraz sorayım satmayı düşünürse resim atarım sana