- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
- Konu Sahibi Yakamozzz33
-
aksama bekliyorum resmini.akşam çekip özeline atayım canım, tentesi tam kapanıyo resimdeki gibi tertemiz lastikleri herşeyi yepyeni cnm kullanılmadı emin olabilirsin...
whatsapp kullaniyosan ordanda alabilirim.daha hizli olur .akşam çekip özeline atayım canım, tentesi tam kapanıyo resimdeki gibi tertemiz lastikleri herşeyi yepyeni cnm kullanılmadı emin olabilirsin...
akşam çekip özeline atayım canım, tentesi tam kapanıyo resimdeki gibi tertemiz lastikleri herşeyi yepyeni cnm kullanılmadı emin olabilirsin...
canim gondermeni bekliyorum arabnin resimlerini ayrntili bi sekilde cekersen sewinirim.akşam çekip özeline atayım canım, tentesi tam kapanıyo resimdeki gibi tertemiz lastikleri herşeyi yepyeni cnm kullanılmadı emin olabilirsin...
Canım ptt kargo diğer kargolara göre uygun gönderiyor çok fazla tutacağını sanmam ancak boyut olarak çok küçük birşey değil kutusunda olduğu gibi duruyor ebatlarından ptt kargo hesaplamadan hesaplatabilirsin istersen ...merhaba yakamozz.elektirikli salıncağı düşünüyorum.nerede yaşıyorsunuz,kargo çok tutarmı acaba?
alana hayıorlı olsun bende maaş günüm yaklaşıyor diye satıldımı diye baktım nasip değilmiş :)araba satıldı arkadaşlar...
amin canım kıbrıstan bi arkadaş aldı çok ta memnun kalmış bu fiyata aldığım en iyi alışveriş oldu dedi hatta :) kullanan bebiş güzel günlerde kullansın artıkalana hayıorlı olsun bende maaş günüm yaklaşıyor diye satıldımı diye baktım nasip değilmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?