• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PİERRE CARDİN-2009 Park Yatak

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
merhaba arkadaslar pierre cardin yeni model park yatak alip kullanan varmi aramizda.urun aciklamasinda bi detay var soyelki :

Pierre cardin yeni 2009 model oyun parkı olabilen park beşik..(V-6000)
TÜRKİYE'DE İÇ KISMI ÜÇ KADEME AYARLI OLABİLEN TEK MODELDİR.(Bu özelliğinden dolayı 06 ay,1,5 yaş ve sonrasında kullanım kolaylığı sağlanır.Son katında 5 yaşına kadar kullanılabilirsiniz.

nasil oluyor bu hamak kati 3 sekilde assagi yukari ayarlana bilir mi gercekden.bunu ogrenmek istedim.yoksa diger markalarin ki gibi alt acma hamak ve en son dip bolum olarak mi 3 ayri kademe diyo anlamadim.kullananlar menmun muyerimseniben

tesekkur ederim ilginize:1hug:a.s.

ben pierre cardin almıştım ama 2008 modeli tek farkı biraz daha uzun 2009lar sanırım
bizimki de 3 kademeli ve ben çok memnunum diğer park yataklara göre daha kaliteli ve beşik gibi sallanabiliyor. titreşim müzik olayı pek işe yaramıyor hatta alt açması hiç bir işe yaramıyor. ya da ben kullanmadım bilmiyorum. yuvarlak halkaları var onlarda 3 kademeden daha fazla yaptım ben bizimki erken döndüğü için 3 aylıkken indirdik biraz sonra biraz daha şimdi tutunup ayağa kalktığı için biraz daha indirdik hala en dipte değiliz bacaklarını atmaya başlayıp çıkmaya çalıştığında en alta ineriz. tek sorun eğer sezeryan olursa alt katlara indikçe bebeği alıp koyarken direk sezeryan yerine geliyor zamanla onada alışıyorsun bebeğin mışıl mışıl uyur içinde inşallah

kızlar pierre cardin v 6000 3 kademeli park yatak kullanan var mı? almayı düşünüyorum da bilgi verebilir misiniz acaba?

ben internetten aldım. çok pişmanım.320ye aldım. alt sallanma ayakları dandik bırakın bebk yatağını bebeğimi koyunca bile sallanma ayakları yere değiyor ve sallanmıyor(bu bir), müzik sesi hiç güzel değil(bu iki) ışık dediği şey nerdeyse hiç görünmüyor(üç)ve en son en önemlisi 3 kat kullanılmıyor yada bu özelliği ben bulamadım.alt değiştirme bölümü çok hantal.kumaşı çok hışırdıyor. çook pişmanım ama o kadar para verdim sallanmadan kullanıyorum mecbur.bir de yanları fileli olduğu için kış günü üşümesin diye battaniye örtüyorum etrafına. siz bilirsiniz ama baştan sona kötü bence.150-180 milyonluklardan alsanız belki daha iidir.

Back