• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Piere cardin V-2010 bebek arabası

ficipi

...............
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
5.421
10
156

nasıl sızce almalı mıyım kullanışlı mı kullanan ya da bılgısı olan varsa paylaşabılır mi?

canım ben pierre cardinden 5040 aldım 189 ytl ye internetten cook memnunum.ben ilk başta enigma modelinden alacaktım öyle hatırlıyorum 300 ytl ye en ucuz olarak bulmuştum.sonra okadar vermek istemedim cünkü bütün özellikleri hemen hemen aynıydı iyi kide bunu almışım.hiç keşke demedim yanii.piere cardin cok iyi bi marka tavsiye ederim travel sistemli olanları ki sanırım seninki ondan oda cok iyi tabi.

senın model bu 2010 un pusetsız olanı sanırım diğer özellikler aynı cunki..

bizde de enigma modeli var ben çok memnunum 240a almıştık. sanırım bu model 4e katlanandan öyle bir modele de bakmıştık ama o bayağı pahalıydı, daha az yer tutuyor o daha iyidir tabi yolculuk falan yapanlar için

eee kız çıtır bu benim aldığım arabanın hemn hemen aynısı benimki v 2030 çok güzel hafif bebeği heryerde rahatlıkla taşıyabilirsin içi ortapedik falan ben kışın evde bunla dolaştırmyı düşünüyorum:)))

benim komsum da boyle bir araba aldi.3 aylik kizi var...her yere onunla goturuyor kizini cok kullanisli geliyor bana o da oyle diyor zaten...ana kucagina ve arabaya ayri ayri para vermekten iyidir bir yandan da....ben de boyle almayi dusunuyorum...

canım ben pusetıye beraber aldım.çok çok memnunum.arkadaşımda aldı aynısından.

Bendede Pierre Cardin var kullanıyorum geniş rahat hatta yazın tatile giderken otelde pusetinde yatırdım ev içindede kullanıyorum yalnız benimki ağır almadan bir dene tek başına kaldırabiliyormusun içinde bebek olduğunuda düşün ağır olunca zor oluyor, dışarıda hergüne ullanmak için kraftın daha hafif bir modelini aldım bu yüzden

Back