• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Picasso tablosunu polise satmaya çalıştılar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy’de düzenledikleri bir operasyonda İspanyol ressam Pablo Picasso’nun ’Nude Dressing Her Hair’ adlı tablosunu satmaya çalışan 2 kişiyi yakaladı.
Sitene Ekle
picasso-tablosunu-polise-satmaya-calistilar-6564743.Jpeg

DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine İspanyol ressam Pablo Picasso’nun bir tablosunun satışa çıkartıldığı yönünde haber geldi. Polis ekipleri ihbarı değerlendirerek şüpheli A.O.(66) ve M.E.O.(28) ile buluşarak İspanyol ressam Pablo Picasso’nun ’Nude Dressing Her Hair’ adlı eserini 8 milyon dolara satın almak için anlaştı. Anlaşma yerine gelen şüpheli A.O. ve M.E.O. polis ekipleri tarafından yanlarında getirdikleri eser ile yakalanarak gözaltına alındı. Tablonun sahte olup olmadığının tespit edilmesi için Mimar Sinan Üniversitesi’ne gönderildi.

http://www.milliyet.com.tr/picasso-tablosunu-polise-satmaya-gundem-2186679/?ref=OtherNews
 
Ya ben Picasso resmi görünce kendimi ultra cahil çöp yığını gibi hissediyorum. :KK35:
 
:confused:Oğlum ilkokuldayken buna benzer resim yapardı da resime becerisi yok diye üzülürdüm.Meğer oğlumda ne cevherler varmış:KK45:
 
Back