Photoshop ve benzeri çalışmalarım

Eycan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
47
0
86
Ankara
Kardeşimin kişisel sayfası için hazırladığım bir kaç örnek

Son düzenleme:
Üşengeçlikten buna hareket koymadım. Ama hareketlendirirsem değiştiririm :1rolleyes:

nasıl yaptın bunları böyle bende
merak ediyorum bu tür şeylerle uğraşmayı

Canımcım başta da belirttiğim gibi esas işi photoshop ile yapıyorum. 1 yıla yakındır bunlar üzerinde çalışıyorum. Sabır, merak ve biraz da becerin varsa bu iş tamamdır yerimseniben

Canımcım başta da belirttiğim gibi esas işi photoshop ile yapıyorum. 1 yıla yakındır bunlar üzerinde çalışıyorum. Sabır, merak ve biraz da becerin varsa bu iş tamamdır yerimseniben

ismek bilğisayar kurslarında öğretiyorlarmı
acaba bilğin varmı
var ise yanıtını bekliyorum:1hug:

Önce rengini değiştirmek istediğin bölgeyi seçili hale getireceksin. Bu seçme işlemini solundaki menüden üstten ikinci yerdeki araçlardan birini seçerek yapabilirsin. (lassa tool) Seçili hale getirdikten sonra yukardan image-adjustment kısmına gir ve ordakilerle deneyerek renk değişimi yapabilirsin. Başka yolları da var ama önce bunu bi halledelim yerimseniben

ismek bilğisayar kurslarında öğretiyorlarmı
acaba bilğin varmı
var ise yanıtını bekliyorum:1hug:

Bununla ilgili kurslar mutlaka vardır. ADOBE eğitimi veren yerler. Tam olarak ne öğrenmek istediğine karar verdikten sonra araştırma yapabilirsin. İllerimiz aynı olmadığı için adres veya kurs ismi veremiyorum. Ben kursa gitmedim ama bilmediğim daha çok şey var bu konuda. Sonsuzluk gibi bişey bu programlar, girince çıkamıyorsun. Kursların mutlaka faydası olacaktır ama sıfırdan orda başlamak kafanı karıştırabilir. O yüzden az çok önce kendin birşeyler öğrenmeye çalış ki az da olsa alt yapın olsun. a.s

Yazıyı resmin üzerine nasıl yazabilirim ve hangi photoshop programını indirmeliyim? Bu arada siteden türkçe ders anlatımını indiridm. Biraz da oradan yararlanırım. Ama resim üzerine yazı yazmam lazım. Lütfen yardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…