• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Photoshop CS Öğreniyorum Eğitim CD'si

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı

Bilgisayarınızda Photoshop öğrenmek için gerçekten çok güzel bir eser. Her bir konunun içinde onlarca konu barındıran görsel, bilgisayarınızdan başında seyrederek Photoshop bilgilerinizi bu proğram sayesinde pekiştirebilirsiniz.
Aşağıya eklediğim bütün partları indirin sonra birleştirerek açınız,

Bu proğramı açıp seyredebilmeniz için bilgisayarınızda ayrıca QuickTime proğramının da yüklü olması lazım. Eğer Codec paketi daha önce yüklemişseniz büyük bir ihtimalle o da yüklenmiştir.

şutarafagitti

şutarafagitti

Canım faydalı paylaşımların için sağol.Ben de çok istiyorum photoshop öğrenmeyi.İnşallah biraz buradan öğrenebilirim.Teşekkürler.

ben yükleyemiyorum part a basınca nereyi tıklıcas ???

Teşekkürler Zepp

ben photoshop CS2 kulanıyorum .. ve çok kullanışlı çok güzel effectleri var ama cs3 sakın yüklemeyin derim makinayı çok kasıyo ..:)
photoshop hakkında her türlü yardım edebilirim :)) az çok kurdu sayılırım :)

ben de photoshop ogrenmek istiyorum acikcasi 2 3 sen once ogrenmistim bayaa ama simdi hicbisi hatirlamiyorum bu programa bi bakim

tşk zepp kafam karışıktı yazarken tam link istiycekken bu topici gördüm balık hafızam 2 dk önce yazacağımı yazmışım mazur görkafamçokkarıştı:mymeka:aptalım ben aptal

Back