Şampuan ve Saç Kremleri Photon şampuan

Emilyyy

Bilmek acı çekmektir.
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
647
3
46
İzmir
kızlar aranızda photon şampuan kullanıp memnun kalanlar var mı ? yada şikayetçi olanlar ?

kızlar hiç kullanan yok mu ya
ben ilk photon sarımsaklı şampuanını kullandım biraz döktü saçlarımı sonra dökülüyor diye mecidefendinin sarımsaklı şampuanını kullandım o çok iyi geldi .
o şampuanım bitince photon ginseng özlü şampuanından alayım dedim almaz olaydım
aslında saçlarımı çok güzel yaptı ama anormallik şurda saçlarımda kepeğin k si yokken saçlarım aşırı kepek içinde kaldı. birde anormal derece dökülmeye başladı. ama düzleştirdiğimde saçlarım mükemmel yumuşak ve bakımlı gözüküyor. offf kızlar ne yapıcam bilmiyorum biyandan iyi gelip biyandan kötü gelen bu şampuanı kullanayım mı ?
benim yaşadıklarımı yaşayan var mı ya

kızlar hiç kullanan yook mu aranızda ya
bu şampuan benim saç diplerimi kepeklerle sardı kabarık kabarık yara olmuş gibi geliyor elimi saç diplerime götürdüğümde .ve acayip kaşınıyor . sanırım artık kullanmıcam :26:

2 gün önce gittiğimde photon u önerdiler.. boyalı saçlar için iyiymiş falan bende aldım 2 gündür yıkıyorum kepek sorunu yok kaşıntı falan yok. dökülme de normal yani her zaman olduğu kadarıyla tek sorun dolgun göstermek yerine saçımı kedi kuyruğu kadar yaptı :) ince hafif yağlı gibi. aslında almak istediğim şampuan organic natural color boyasının içinden cıkan şampuandı ama onu bulamadım. pek memnun kalmadım photon dan. ama bir hafta kadar devam edeyim bakalım ne olacak.

kızlar bende aldım 2 kez kullandım güzel gibi ya memnun kaldım dökülmeyle ilgili hiçbir sorun yaşamadım ama yaygın bi şampuan değil sanırım bana bi parfümeri de önerdi kadın aldım bende sarımsaklı diye , ama hoşuma gitti benim

sorun yaşayan olursa yazsın

2 ay önce aldım poton sampuanın sarımsaklısını dökülme sorunum vardı cok iyi geldi.babamda kullanıyor resmen sac telleri kalınlastı ve sanki çogaldı.kesinlikle tavsiye ederim.ilk basta tanımadıgım bi marka oldugu için tereddüt etmiştim ama degdi.hatta bugun ünlü bir dizinin sponsorlugunda reklamını görünce aklıma geldi.

sarımsak özlüsünü yeni kullanmaya başlamıstım büyük umutlarla umarım aynısı başıma gelmez

merhaba: bende photon un ısırgan otlu şampuanını kullandım esasında ablam annemin saç dökülmesi için almıştı. yalnız bende kendimi bildim bileli kepek sorunu vardır ve tesadüfen kullandığım bu şampuan bu sorunumu yok ettihttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/alkis.gif. yıllardır denemediğim şampuan kalmadı diyebilirim. yalnız dediğim gibi şampuan annem için alınmıştı ve yağlı saçlar için bir ürün benim ise saçlarım kurudur o sebeple saçımı çabuk yağlandırma gibi bir durum söz konusu ama banyodan çıkar çıkmaz kepek dolu bir saç derisi yerine günaşırı banyo yapma fikri pek kötü gelmiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…