• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Photo Collage Studio v4.2 [fotograflarinizi kisisellestirin ;)]

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
472l36pde3.jpg

Photo Collage Studio
İçerdiği 200'den fazla hazır şablon ve maske'ler sayesinde
uzman grafikerlere taş çıkartacak resimler hazırlayabilir, karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.
Fotoğrafçıların büyük çoğunluğunun kullandığı basit arayüzlü ve kaliteli bir program.
Wondershare Photo Collage Studio içerisinde birçok kalıp barındırıyor.

Wondershare Photo Collage Studio size eğleneceli ve yaratıcı ortam sağlayarak müthiş imajlar yaratmanıza yardımcı olur. Bu sürümle Takvimler Hazırlayabilirsiniz, Kendinize özel Tebrik kartı hazırlayabilirsiniz. Bu ve Bunun Gibi birçok şeyi Photo Collage Studio ile yapabilirsiniz.

Bunu yapmak Çok Kolaydır
Değişik varyosyanlardaki programlarda dizaynlardan takvim, poster, tebrik kartı ve özel günler için herhangi birini oluşturabilirsiniz.

Kolayca fotoğraflar dizayn yaratabilirsiniz. fotograflardan renk ayrımını kalite ve benzeri şeyleri kişiselleştirebilirsiniz.yerimseniben

506e10cdnw1yd3.jpg

tenniswv4kc2.jpg

valentine3ze4av2.jpg

wondersharephotocollagexc3.jpg

iki alternatif link sunuyorum dilediginizden indirebilirsiniz :içelim:

INDIR şutarafagitti

INDIR
şutarafagitti​

bu programı indirdm ancak resmi düzenleyip kaydettikten snra sürekli yazıyla kaydediyo

zep bu programlar ücretlimi arkadaşım yardım nasıl indircez ben cözemedim yardım edersen sevinirim canım

evet canım bizi aydınlat lütfen
bende indiremedim cancel yazıyo tıklıyorum olmuyor

zep bu programlar ücretlimi arkadaşım yardım nasıl indircez ben cözemedim yardım edersen sevinirim canım

evet canım bizi aydınlat lütfen
bende indiremedim cancel yazıyo tıklıyorum olmuyor

Hayir arkadaslar ucretli degil ...
Bakin indirmek icin bu link size faydali olur tiklayin lutfen ;http://www.kadinlarkulubu.com/rapidshareden-dosya-indirmek-resimli-anlatim-t121784/index.html

gunduzun karanligi neye cancel diyorsun ;anlamis degilim :uhm:

bu programı indirdm ancak resmi düzenleyip kaydettikten snra sürekli yazıyla kaydediyo

evet arkadaslar kotalı olanlar bosuna ındırmesın..yasakkelime
duzenledıgınız fotoların tam ortasında programın ısmı yazıyor..:1closedeyes:
zaten 30 gunluk kulanım suresı varşakkıdı

çok Teşekürler Zep Yardimlarin Için Sende Olmasan Halimiz Kötü

Back