- 27 Ocak 2012
- 874
- 247
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sütüm baştan beri azdı bugünlerde de bebeğim emmek istemiyor. zaten az olan sütümün kesilmesini istemiyorum. araştırsım aventi önerdiler. elinde sorunsuz uygun fiyata avent marka süt sağma makinası olan ve satmayı düşünen var mı??
sütüm baştan beri azdı bugünlerde de bebeğim emmek istemiyor. zaten az olan sütümün kesilmesini istemiyorum. araştırsım aventi önerdiler. elinde sorunsuz uygun fiyata avent marka süt sağma makinası olan ve satmayı düşünen
weewell-elektrikli-sut-sagma-pompasi var canım bende çok memnundum.onun sayesinde sütüm arttı ve bebeğim 6 aylık şükürler olsun hala emiyor.
Ve pompa sayesinde buzluğumda birsürü süt yedeğim var.
Weewell düşünürsen orjinal kutusunda duruyor
sütüm baştan beri azdı bugünlerde de bebeğim emmek istemiyor. zaten az olan sütümün kesilmesini istemiyorum. araştırsım aventi önerdiler. elinde sorunsuz uygun fiyata avent marka süt sağma makinası olan ve satmayı düşünen
weewell-elektrikli-sut-sagma-pompasi var canım bende çok memnundum.onun sayesinde sütüm arttı ve bebeğim 6 aylık şükürler olsun hala emiyor.
Ve pompa sayesinde buzluğumda birsürü süt yedeğim var.
Weewell düşünürsen orjinal kutusunda duruyor
Çift kullanımlı pilli ve elektrikli olabiliyor.
Tavsiyem böyle bir ürün edin.çantana at götür istediğin yere
sütüm baştan beri azdı bugünlerde de bebeğim emmek istemiyor. zaten az olan sütümün kesilmesini istemiyorum. araştırsım aventi önerdiler. elinde sorunsuz uygun fiyata avent marka süt sağma makinası olan ve satmayı düşünen var mı??
senın durumdaydım ben de 3 ay sadece sağıp vermek zorunda kaldım ve aventi kullandım şımdı bebeğim emiyor allaha şükür. 200 tl ye almıştım. düşünüyorsan sana 100 tl ye verebilirim.
Çift kullanımlı pilli ve elektrikli olabiliyor.
Tavsiyem böyle bir ürün edin.çantana at götür istediğin yere
weweel ile ilgili hiçbir bilgim yok ama tavsiyen için teşekkür ederim belki başka ilgilenen olabilir
Philips Avent SCF 312-60 Göğüs Pompası
canım modeli benim için iyi ama zaten sıfırı 160-170 civarı. ikinci eline 100 tl beni aşıyor artı kargo felan.
Hangi ildesiniz en son ne kadar olur özel mesaj atamıyorum cevaplarsanız sevinirimsen fiyat teklifinde bulun o zamn:))
Hangi ildesiniz en son ne kadar olur özel mesaj atamıyorum cevaplarsanız sevinirim
Denizlireyim 80 tl olur en son
satıldımı acaba pompa
hayır satılmadı duruyor.
elfriede nikli arkadaştan istediğim ürünü aldım. çok iyi bir alışveriş oldu. kullanmaya başladım bile. hem istediğim ürün olması hemde uygun fiyata almak çok iyi oldu benim için. teşekkürler elfriede.