Herkese selam
Başlıktanda anlaşıldığı gibi göğüs kalkanı aldım bugün 28 günlük bebeğim var,göğüslerim çizik,çizik yara oldular açıyorlar ped kullanıyorum o bile batıyor ,duş alimak işkence gibi ,su değince mahvoluyorum resmen,dahası bu pedlere bırikiyor sütler boşa akıyor diye tamda ondan bu ürünü aldım,
Ama bikacyerde 40 dakika kullanın yazmışlar ,
sürekli kullanan arkdaslar varmı?
İçinde toplanan sütleri nasıl veriyorsunuz,dolabami koyuyorsunuz hemn mi veriyorsunuz ?
Yatarken hava almayan kalkan takiliyor sanırım,gündüzde delikli olanı takılıyor diye duydum
( şuan taktim ilk defa deniyeceğim )
pompami daha yararlı bu ürünmü acaba ?
Kızlar kalkanları taktim 2 saat sonra baktım sut toplanmış 7,8 cay kaşığı kadar meme verdim sonrada kaşıkla bunu verdim emzirirken diğer gogsumdende geliyodu az,az 1,5 saate uyanıp onuda vericem çok olmaz sanırım dimi?
Bunları biberon a koysam gün içinde icirsem nasıl olur?
Dışarda dursa ısıtmaya gerek varmı,hava souk malum,peteklerin üstünde dursa isinirmiki ? Saklamak için poşeti biberonmu?
Nisan da doğum yapıcam bende aldım kalkan. Memnun kaldınız mı siz
Bende hem aventin hem de medelanın ki var. Açıkçası ben medelanınki ile çok daha rahat ettim, dıştan görünüş olarak daha iyi duruyor gibi geliyor bana.
Artık Yok mu acaba piyasada? Benim ilk çocuktan kalma çünkü. Üretmiyorlarsa çok yazık etmişler benceMağazalarda hiç görmedim medela nınkini ben
Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?Herkese selam
Başlıktanda anlaşıldığı gibi göğüs kalkanı aldım bugün 28 günlük bebeğim var,göğüslerim çizik,çizik yara oldular açıyorlar ped kullanıyorum o bile batıyor ,duş alimak işkence gibi ,su değince mahvoluyorum resmen,dahası bu pedlere bırikiyor sütler boşa akıyor diye tamda ondan bu ürünü aldım,
Ama bikacyerde 40 dakika kullanın yazmışlar ,
sürekli kullanan arkdaslar varmı?
İçinde toplanan sütleri nasıl veriyorsunuz,dolabami koyuyorsunuz hemn mi veriyorsunuz ?
Yatarken hava almayan kalkan takiliyor sanırım,gündüzde delikli olanı takılıyor diye duydum
( şuan taktim ilk defa deniyeceğim )
pompami daha yararlı bu ürünmü acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?