Phillips avent göğüs kalkanı kullananlar varmı?

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
Herkese selam
Başlıktanda anlaşıldığı gibi göğüs kalkanı aldım bugün 28 günlük bebeğim var,göğüslerim çizik,çizik yara oldular açıyorlar ped kullanıyorum o bile batıyor ,duş alimak işkence gibi ,su değince mahvoluyorum resmen,dahası bu pedlere bırikiyor sütler boşa akıyor diye tamda ondan bu ürünü aldım,
Ama bikacyerde 40 dakika kullanın yazmışlar ,

sürekli kullanan arkdaslar varmı?
İçinde toplanan sütleri nasıl veriyorsunuz,dolabami koyuyorsunuz hemn mi veriyorsunuz ?
Yatarken hava almayan kalkan takiliyor sanırım,gündüzde delikli olanı takılıyor diye duydum
( şuan taktim ilk defa deniyeceğim )

pompami daha yararlı bu ürünmü acaba ?

Kızlar kalkanları taktim 2 saat sonra baktım sut toplanmış 7,8 cay kaşığı kadar meme verdim sonrada kaşıkla bunu verdim emzirirken diğer gogsumdende geliyodu az,az 1,5 saate uyanıp onuda vericem çok olmaz sanırım dimi?

Bunları biberon a koysam gün içinde icirsem nasıl olur?
Dışarda dursa ısıtmaya gerek varmı,hava souk malum,peteklerin üstünde dursa isinirmiki ? Saklamak için poşeti biberonmu?

Herkese selam
Başlıktanda anlaşıldığı gibi göğüs kalkanı aldım bugün 28 günlük bebeğim var,göğüslerim çizik,çizik yara oldular açıyorlar ped kullanıyorum o bile batıyor ,duş alimak işkence gibi ,su değince mahvoluyorum resmen,dahası bu pedlere bırikiyor sütler boşa akıyor diye tamda ondan bu ürünü aldım,

İçinde toplanan sütleri nasıl veriyorsunuz,dolabami koyuyorsunuz hemn mi veriyorsunuz ?
Yatarken hava almayan kalkan takiliyor sanırım,gündüzde delikli olanı takılıyor diye duydum

Sütler hem boşa gitmiyor hemde ustum ıslanmıyor ( kalkan çok dolarsa eğilince arada dökülüp kazalar oluyor,gündüz delikli kullandığım için :) )

biberon a koyuyorum az ısıtıp veriyorum ,oda zatenv23,24 c oluyo bazende açıkmasına yakin betegin üstüne koyuyorum ole veriyorum ,

Dışarı çıktım diyelimki hemen kalkanları boşaltıp orda veriyorum çok acıkınca

Kızlar kalkanları taktim 2 saat sonra baktım sut toplanmış 7,8 cay kaşığı kadar meme verdim sonrada kaşıkla bunu verdim emzirirken diğer gogsumdende geliyodu az,az 1,5 saate uyanıp onuda vericem çok olmaz sanırım dimi?

Bunları biberon a koysam gün içinde icirsem nasıl olur?
Dışarda dursa ısıtmaya gerek varmı,hava souk malum,peteklerin üstünde dursa isinirmiki ? Saklamak için poşeti biberonmu?

Ben biberon kullanıyorum saklamak için sonra buzdolabına koyuyorum lazım olunca da sıcak suyun içine koyup ılıtıyorum afiyetle içiyor kızım :KK66: ayrıca ben sürekli takıyorum öyle saat sınırı falan olmadan kullanma kılavuzunda öyle birşey yazmıyordu çünkü. Bi de siz geceleri deliksiz olanı takıyorum demişsiniz ben deliksiz olanı bile taksam gece göğsümden çıkıp akıyor ben mi yanlış takıyorum acaba siz nasıl takıyorsunuz?

Nisan da doğum yapıcam bende aldım kalkan. Memnun kaldınız mı siz

Müthiş bir icat ben lansinoh krem sürüp kalkan takıyorum hiç yara olmadı çok şükür çünkü göğüs pedine değdikçe ve havasız kaldıkça çok ağrıyordu. Tavsiyem Doğumdan bir hafta önce krem kullanmaya başlayın ilk günler emzirme de çok olur her emzirmeden sonra da krem sürüp kalkan kapatın hiç yara olmaz inşallah :KK66:

Bende hem aventin hem de medelanın ki var. Açıkçası ben medelanınki ile çok daha rahat ettim, dıştan görünüş olarak daha iyi duruyor gibi geliyor bana.

Herkese selam

Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?

Merhaba bayanlar bende avetin kalkanini yeni aldim ancak temizliği nasil yapilicak içindeki kitapcikta turkce aciklama yok sizler nasil temizliyorsunuz

X