kızlar philips azur GC 4410 ütü almayı düşünüyorum. Çünkü fiyatı daha uygun geldi. Diğer ionic olanlar çok güzel ama çok pahalı. eş adayım takım elbise giymez (40 yılda bir özel bir gün olursa giyer), üst modeli sadece daha rahat çarşaf ütülemek için işime yararayacak. Bu modelinin de 100gr/dk buhar çıkışı var, emniyeti var, dikey ütülemesi var, yanmaz yapışmaz taban. Kullanan var mı aranızda ya da çeyizine alan?
kızlar philips azur GC 4410 ütü almayı düşünüyorum. Çünkü fiyatı daha uygun geldi. Diğer ionic olanlar çok güzel ama çok pahalı. eş adayım takım elbise giymez (40 yılda bir özel bir gün olursa giyer), üst modeli sadece daha rahat çarşaf ütülemek için işime yararayacak. Bu modelinin de 100gr/dk buhar çıkışı var, emniyeti var, dikey ütülemesi var, yanmaz yapışmaz taban. Kullanan var mı aranızda ya da çeyizine alan?
joey philipsi bilmiyorum ama tefalin bu ay fiyat listesinde olan Program 8 445 ütü’den aldım, 130 gr şok buharı ve otomatik kapanması var fiyatı da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim haberin olsun
Bugün kadın programında gördüm eski utuyle gidiosun %50 indirimli alıosun bu ütüyü.. bizim evde dandik ütü var.onla gidip yenı mı alsam ne etcem acep
bu arada ben 3 gün önce aldım, elinizi çabuk tutun kızlar media mrkt'te 150 tl kampanyalı fiyat yani...
Bütün media mrketlerde mi indirimli?Bursada da öylemidir?Ve kampanya ne zamana kadar var?
evet mantıklı.. kucuk ev aletleride pahalı.. battık iyice.:tomato:hangi ütüyü? philipsi mi? eğer oysa %50 değil modeline göre 40 ve 60 tl arası indirim yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?