• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips ütü

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
kızlar philips azur GC 4410 ütü almayı düşünüyorum. Çünkü fiyatı daha uygun geldi. Diğer ionic olanlar çok güzel ama çok pahalı. eş adayım takım elbise giymez (40 yılda bir özel bir gün olursa giyer), üst modeli sadece daha rahat çarşaf ütülemek için işime yararayacak. Bu modelinin de 100gr/dk buhar çıkışı var, emniyeti var, dikey ütülemesi var, yanmaz yapışmaz taban. Kullanan var mı aranızda ya da çeyizine alan?

kızlar philips azur GC 4410 ütü almayı düşünüyorum. Çünkü fiyatı daha uygun geldi. Diğer ionic olanlar çok güzel ama çok pahalı. eş adayım takım elbise giymez (40 yılda bir özel bir gün olursa giyer), üst modeli sadece daha rahat çarşaf ütülemek için işime yararayacak. Bu modelinin de 100gr/dk buhar çıkışı var, emniyeti var, dikey ütülemesi var, yanmaz yapışmaz taban. Kullanan var mı aranızda ya da çeyizine alan?

joey philipsi bilmiyorum ama tefalin bu ay fiyat listesinde olan Program 8 445 ütü’den aldım, 130 gr şok buharı ve otomatik kapanması var fiyatı da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim haberin olsun kaydirigubbakcemile4

:) yine bennnn joey :) benim ütüm philips 4411 modeli canım.ütüde kesinlikle philips al derim ben. benim aldığım gayet hafif bir ütü. son çıkanlarından bende almadım.çünkü onlar çok ağırdı. ağır ütü bir işe yaramıyor. ilk zaanlar bir zevkle ütülüyorsun ama sonradan ütüyü kaldırmak işkence oluyor. o nedenle hem hafif hemde özellikleri güzel bir ütü aldığımı düşünüyorum. bu dediğime de bir bak arkadaşım. fiyatı da çok pahalı değildi

teşekkür ederim arkadaşlar a.s. ütümü çoktan aldım bile :utangac:

GC4720_02-GAL-global

evet ütü de herkes philips diyor. bizde şu an evimizde philips kullanıyoru.z
bende çeyizime philips alcam inş.

songa seninkinini resmini ekler misin

joey philipsi bilmiyorum ama tefalin bu ay fiyat listesinde olan Program 8 445 ütü’den aldım, 130 gr şok buharı ve otomatik kapanması var fiyatı da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim haberin olsun kaydirigubbakcemile4

Canım ne kadara aldın?Ben buhar kazanlı düşünüyordum ama onlar da çok pahalı.Napsam bilemiyorum çeyizime almayı düşünüyorum

Bugün kadın programında gördüm eski utuyle gidiosun %50 indirimli alıosun bu ütüyü.. bizim evde dandik ütü var.onla gidip yenı mı alsam ne etcem acep:D

Bugün kadın programında gördüm eski utuyle gidiosun %50 indirimli alıosun bu ütüyü.. bizim evde dandik ütü var.onla gidip yenı mı alsam ne etcem acep:D

hangi ütüyü? philipsi mi? eğer oysa %50 değil modeline göre 40 ve 60 tl arası indirim yapıyor.

benim ütüm philips azur GC 4410, çok ama çok memnunum.
tefal program8 almayı düşünmüştüm ama yengemde vardı ve deneme fırsatım oldu, çok ağır bir ütü, tutuşu itibarıyla kullanışsız ve GC 4410 dan iyi de değil ütülemesi itibarıyle. tavsiye ederim ben

bu arada ben 3 gün önce aldım, elinizi çabuk tutun kızlar media mrkt'te 150 tl kampanyalı fiyat yani...

Bütün media mrketlerde mi indirimli?Bursada da öylemidir?Ve kampanya ne zamana kadar var?

bilemiyorum bir sormakta fayda var sizin yakınlarda media mrkt varsa, gecen pazar gününden beri fiyat böyle. yalnız topic sahibi arkadaşımızın resimde gösterdiği ütü değil. koyu mavi beyaz bir ütü,100 gr buhar 2400 w çok iyi bir ütü gc 4410 philips diye bir aratın internettenkaydirigubbakcemile3

Canım ben de çeyizim için aynı ütüyü aldım.Evde kullandığımız ütü de philips gayet memnunuz.:lepi:

Back