• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

philips ütü kullananlar!

hanka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
204
13
118
35
Antalya
Arkadaşlar Philips GC 4870 / 22 Azur Buharlı Ütü kullananlar memnun mu. Almak istiyorum ama yorumlarınıza ihtiyacım var $evidea-mobilyalar-camasir-odasi-utu-masalari-ATG232_3.webp

Arkadaşlar Philips GC 4870 / 22 Azur Buharlı Ütü kullananlar memnun mu. Almak istiyorum ama yorumlarınıza ihtiyacım var Eki Görüntüle 993581

Aynısından bende aldım kullanana yorumları iyiydi ama bakalım elektronik eşya biraz şans işi.. Ben tefal düşünüyodum satıcı kız baya bi övgüyle bahsedince bunu almış oldum inşallah memnun kalırız :)

Aynısından bende aldım kullanana yorumları iyiydi ama bakalım elektronik eşya biraz şans işi.. Ben tefal düşünüyodum satıcı kız baya bi övgüyle bahsedince bunu almış oldum inşallah memnun kalırız :)

canım bende yorumlardan filan bunu almaya karar verdim ama almadım hala çok da emin değilim çünkü :50:

Bende indirimden almıştım,
Henüz kullanmadım aldıktan sonra yorumları okudum, koyu çamaşırları ütülerken parlatıyormuş.

Bende indirimden almıştım,
Henüz kullanmadım aldıktan sonra yorumları okudum, koyu çamaşırları ütülerken parlatıyormuş.

merhaba, parlatma sorunu varmı gerçekten denedinmi bende alıcam şu parlatma sorunu kafamı karıştırdı:(yardımcı olursan sevinirim

Ben kullanıyorum çok iyi bir ütü, pişman olmazsınız kesinlikle güle güle kullanın.

teşekkür ederim merakla bekliyorum çünkü bu ütü çok içime sindi ama çoğu yerde özellikle bu modelde parlatma yapıyor yazıyor birde bu modelin 2 adı var birinde azur yazıyor biride normal buharlı seninki azur mu

narin sende samsunluymuşsun memlete mi evlendin dışardamısın
Canım İzmitliyim, Samsuna evlendim sendemi Samsundasın,?. :52: bu arada kumaş pantolon ütüledim parlamadı, sonra bir gömlek denedim parladı. Sanırım parlatma kumaşa göre değişyor bunu diyebilirim.

Son düzenleme:
canım izmitliyim, samsuna evlendim sendemi samsundasın,?. :52: Bu arada kumaş pantolon ütüledim parlamadı, sonra bir gömlek denedim parladı. Sanırım parlatma kumaşa göre değişyor bunu diyebilirim.

bende tam tersi samsunluyum evlendim vana geldim şark görevi için:(alıştınmı memlektime ben çok özledim çok ne tarafta oturuyorsun bu arada baya geç cevap verdim kusuru bakma yeni girdim

bende tam tersi samsunluyum evlendim vana geldim şark görevi için:(alıştınmı memlektime ben çok özledim çok ne tarafta oturuyorsun bu arada baya geç cevap verdim kusuru bakma yeni girdim

Ne kusuru canım ama sık sık gel kadınlar kulübüne, samsun güzel şehir ama herkesin memleketi kendine güzeldir dimi. Alıştım sayılır eskisi kadar ağlamıyorum en azından :43: Atakentte oturuyoruz canım.

Oyy içim bi kötü oldu eskisi kadar ağlamayorum diyince aynı bende özellekle ilk 3 ay her şarkı her söz arkadaşlarıyla annesiyle olan kimi görsem ağlıyordum çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ama olmuyor yinede çok özleniliyor. Ooo bu arada on numara yerdesin benim gibi biraz merkeze uzak ama yazın herşeye değer çiftlikte hotiç var biliyormusun 4 sene çalıştım orda:)şimdi ben senen yerinde olsaydım sende memleketinde ahh ahh

Oyy içim bi kötü oldu eskisi kadar ağlamayorum diyince aynı bende özellekle ilk 3 ay her şarkı her söz arkadaşlarıyla annesiyle olan kimi görsem ağlıyordum çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ama olmuyor yinede çok özleniliyor. Ooo bu arada on numara yerdesin benim gibi biraz merkeze uzak ama yazın herşeye değer çiftlikte hotiç var biliyormusun 4 sene çalıştım orda:)şimdi ben senen yerinde olsaydım sende memleketinde ahh ahh

Ayy öylemi keşke samsunda olsan tanışmayı çok isterdim seninle. Hotiçi biliyorum tabiki. Alışmaya çalışıyorum diyorum herkese ama aslında alışılmıyor. Sadece kabulleniyorsun bazı şeyleri. İşe girdim kafam dağılıyor biraz ama şimdide ailemle nasıl görüşücem diye işten ayrılmayı bile düşünüyorum. Zor bir dönem anlayacağın. Bak samsun hakkımı sana devredebilirim :37: Dönme ihtimaliniz yok mu samsuna sizin. Bu arada ütü ne oldu canım, hangi marka tercih ettin.

Evet ya çok güzel olurdu 3 sene sonra döneceğiz inşallah.ütünün o modelinden vazgeçtim canım çünkü çok ağır birde parlamaması gerek gene philips alıcam ama orası kesin.bende bi ay sonra başlıyorum inşallah ilk geldiğimde bende öyle düşünüyordum işe girersem gidip gelemem diye ama bence bir bayan kesinlikle çalışmalı hayatın bize neler getireceği belli olmuyor sağlam durmak gerekiyor bu yüzdende fedakarlık şart:(:18:

Evet ya çok güzel olurdu 3 sene sonra döneceğiz inşallah.ütünün o modelinden vazgeçtim canım çünkü çok ağır birde parlamaması gerek gene philips alıcam ama orası kesin.bende bi ay sonra başlıyorum inşallah ilk geldiğimde bende öyle düşünüyordum işe girersem gidip gelemem diye ama bence bir bayan kesinlikle çalışmalı hayatın bize neler getireceği belli olmuyor sağlam durmak gerekiyor bu yüzdende fedakarlık şart:(:18:

Anladım canım ütü ağır evet ama kumaş üstünde harika kayıyor, tek seferde hallediyor kırışıklıkları. ağırlığını ütü yaparken hissetmiyorsun canım. Umarım gönlüne göre bulursun. Ütü önemliii :27: Seninde işin hayırlı olsun canım, rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. :16:

eger maddi sıkıntı cekmezsen kazanlı al derım bende de azur vardı işimi görmedi tefal kazanlı aldım ama philps kazanlıda güzel.

bende kazanlı zahmetli diye şimdilik dursun dedim ve bunu aldım. İlerde çoluk çocuk olur ütü olayı artar belki o zaman şart olur kazanlı ütü :1:

bende kazanlı zahmetli diye şimdilik dursun dedim ve bunu aldım. İlerde çoluk çocuk olur ütü olayı artar belki o zaman şart olur kazanlı ütü :1:

emin ol azurdan daha az zahmetli azur cok buhar veriyor ve sureklu su koyman gerekiyor ama kazanlıya bir kere su koyuyorum ve bütün ütümü yapıyor ısınmasıda 2-3dk.bende önceden akıl edemedim zahmetli sandım ama keşke alsaydım şimdi fazladan iki ütüm oldu.kazanlıyı alalı hiç diğerini kullanmadım.ve 3 saat azurla ütü yapıyorduysam şimdi 1,5 saat gibi kısa sürede bitiyor.tabiki karar senin.ama artık etrafımdakilere hep kazanlı öneriyorum.

Back
X