Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Philips GC 4870 / 22 Azur Buharlı Ütü kullananlar memnun mu. Almak istiyorum ama yorumlarınıza ihtiyacım var Eki Görüntüle 993581
Aynısından bende aldım kullanana yorumları iyiydi ama bakalım elektronik eşya biraz şans işi.. Ben tefal düşünüyodum satıcı kız baya bi övgüyle bahsedince bunu almış oldum inşallah memnun kalırız :)
Bende indirimden almıştım,
Henüz kullanmadım aldıktan sonra yorumları okudum, koyu çamaşırları ütülerken parlatıyormuş.
Ben kullanıyorum çok iyi bir ütü, pişman olmazsınız kesinlikle güle güle kullanın.
teşekkür ederim narin koyu renklerde parlatma yapmıyor dersen alıcam:)
Canım İzmitliyim, Samsuna evlendim sendemi Samsundasın,?.narin sende samsunluymuşsun memlete mi evlendin dışardamısın
canım izmitliyim, samsuna evlendim sendemi samsundasın,?.Bu arada kumaş pantolon ütüledim parlamadı, sonra bir gömlek denedim parladı. Sanırım parlatma kumaşa göre değişyor bunu diyebilirim.
bende tam tersi samsunluyum evlendim vana geldim şark görevi içinalıştınmı memlektime ben çok özledim çok ne tarafta oturuyorsun bu arada baya geç cevap verdim kusuru bakma yeni girdim
Oyy içim bi kötü oldu eskisi kadar ağlamayorum diyince aynı bende özellekle ilk 3 ay her şarkı her söz arkadaşlarıyla annesiyle olan kimi görsem ağlıyordum çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ama olmuyor yinede çok özleniliyor. Ooo bu arada on numara yerdesin benim gibi biraz merkeze uzak ama yazın herşeye değer çiftlikte hotiç var biliyormusun 4 sene çalıştım orda:)şimdi ben senen yerinde olsaydım sende memleketinde ahh ahh
Evet ya çok güzel olurdu 3 sene sonra döneceğiz inşallah.ütünün o modelinden vazgeçtim canım çünkü çok ağır birde parlamaması gerek gene philips alıcam ama orası kesin.bende bi ay sonra başlıyorum inşallah ilk geldiğimde bende öyle düşünüyordum işe girersem gidip gelemem diye ama bence bir bayan kesinlikle çalışmalı hayatın bize neler getireceği belli olmuyor sağlam durmak gerekiyor bu yüzdende fedakarlık şart:18:
Arkadaşlar Philips GC 4870 / 22 Azur Buharlı Ütü kullananlar memnun mu. Almak istiyorum ama yorumlarınıza ihtiyacım var Eki Görüntüle 993581
eger maddi sıkıntı cekmezsen kazanlı al derım bende de azur vardı işimi görmedi tefal kazanlı aldım ama philps kazanlıda güzel.
bende kazanlı zahmetli diye şimdilik dursun dedim ve bunu aldım. İlerde çoluk çocuk olur ütü olayı artar belki o zaman şart olur kazanlı ütü![]()