• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips mi Remington mu?

alwayswithyou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
4
0
1
36
Merhaba Kızlar ;
Vücut için epilasyon cihazı almayı düşünüyorum. Philips ile Remington arasında kaldım.Sizce hangisi daha iyi Philips Lumea mı? Yoksa Remington'un sınırsız atış olan IPL6750 mü?Araştırma yaptım fakat genede karar veremedim. Philips Lumea 'yı denedim de fakat denerken görevliye Remington'u dediğimde onda gözlük takılması gerektiği ve jel kullanılması gerektiğini söyledi.İnternette videolara baktım hiç bir uygulamada ne gözlük nede jel sürülüyordu....

Yardımızını bekliyorummm

Merhaba Kızlar ;
Vücut için epilasyon cihazı almayı düşünüyorum. Philips ile Remington arasında kaldım.Sizce hangisi daha iyi Philips Lumea mı? Yoksa Remington'un sınırsız atış olan IPL6750 mü?Araştırma yaptım fakat genede karar veremedim. Philips Lumea 'yı denedim de fakat denerken görevliye Remington'u dediğimde onda gözlük takılması gerektiği ve jel kullanılması gerektiğini söyledi.İnternette videolara baktım hiç bir uygulamada ne gözlük nede jel sürülüyordu....

Yardımızını bekliyorummm
Merhaba ben remington aldım geçen ay sınırsız atışı olanindan ve çok çok memnunum kıl tüy konusunda çok dertliydim kesinlikle kurtuluyorum 1 ay içinde bile farketti gözlük ve jel konusunda sanirim çalışanlar yanlış biliyor kullanım kılavuzunda bile yazmıyor özellikle temiz kuru cilde uygulanması gerekiyor ben herkese tavsiye edebilirim

Back