• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips mi Braun mu ?

keşke arzum almasaydın. pek iyi değildir. ama biraz şans işi. inşallah sana uzun yıllar sorun çıkartmaz memnun kalırsın güle güle kullan.

Canım arzum almak zorunda kaldım, çünkü diğerlerinin haznesii çok küçükk, bide oo mikserr uçları teklii ve telleri çok inceydii işş görmez yanii. Braunun vardıı teferruatlısı oda beyaz siyah rengi yoktuu. Dediğin gibi kullandıkça görücem artık

Kızlarr bir yıldırr blendır alıcamm hala alamadımm, önce çok aparatlı olsun dedim sonra dedim kabı büyük olmasın elimin altında küçük bişi olsun dedim. Sonra 3 lü olsun dedim blendır, rondo, mikserr. Biraz araştırdım o 3 lü setlerin mikser aparatlarının telleri ince olduğundan kullanışlı değilşmiş. Hadi dedim ikili set olsun, buraya kadar düştüm ama hala karar veremiyorum. Kime sorsam philips yada braun diyorr, siyah olsun istiyorum onda hem fikirim.

Şuan philips bir sitede indirimlii alıcam ama elim gitmiyoo bana akıl verin lütfenn kullanan arkadaşlarr. Motoru güçlüü biliyorum, blendırına diycek yok amaa rondosuu kullanışsız geliyorr dikinee bir şekli varr azcık bişey alırr ve doğrarken hepp aşttakiler un ufak olur üsttekiler kaba kalır gibime geliyorrrr.
Lütfenn bii el atınn :23:

Eki Görüntüle 314122
Eki Görüntüle 314123
ben de bundan kullanıyorum arkadaşım. motoru çok güçlü, blendırı süper. rondo da dediğin gibi o kadar da küçük değil bence. sonuçta daha çok ne için kullanacaksın ki? yemek için soğan, maydonoz doğruyorum, domotesi eziyorum ya da... benim daha büyük bişeye ihtiyacım olmadı henüz.

Philips HR 1366 Blender seti kullanıyorum kek yaparken,soğan,yeşillik,kuruyemiş (fındık,badem,ceviz) kıyarken,çorba yaparken... her zaman elimin altında ve iyiki almışım diyorum.