• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler phılıps maşa aldım kullanan varmı?

PamukPrensesPathem

14.02.2011 sözlendik:)
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
10.032
4
206
Diğer
http://yfrog.com/0a010imzj

kızlar bunu aldım dun.. hep aklımdaydı almak ıostıyodum dun bırden aldım cıktım aslınsa remington alıcaktım kardesım kullanıyo ama bunun derecsı daha yuksek dıye bunu aldım...210 derceye cıkıyo sıcaklıgı...
aranızda kullanna varmı...memnunmusunuz...dun aldım ama acaba degısp oburundenmı alsam dıyorum...
resım eklıcem demın denedım sacımda daha ılk kez yaptım pek olmadı ama aslında guzel sonucta alcak gıbıyım bılemedım ya..
kullanan varsa bı met edıversınkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benimde maşam var roventa benimki ben de bir türlü beceremiyorum valla püf noktasını bileen varsa lütfen anlatsın. dipten başlanıyor sanırım sarılmaya ama ne kadar bekliyecez falan nedense istediğim gibi olmadı hiç.

canım senin resmi gördüm baya karışık olmuş sanki elktriklenmiş gibi. bana demişlerdiki maşaya sarmadan önce sprey yada köpük gibi şekillendirici sür sonra maşaya sar demişlerdi gerçi yaptım ama olmadı yinne tam olarak. sen bişey sürdünmü saçına önce?

ben hıc bıse surmedım canım sacım aksamdan yıkanmıs sac gecede orup yatmıstım...bı tarayıp denedım hemen masayı...evet cok elektrklenmıs gıbı..daha ılk kez yaptım zaten beceremedım...
ya klavuzda bıse kullanmayın saca dıyo gerekıyosa kullanırıoz daha acemıyız:)))

roventa bende de var.. fakat ben de yapamıyorum.
aynı bu seninki gibi oluyor işte.
önce fön çekip denedim ama onda da tutmadı.
köpük sürüp yapmayı bana da önermişlerdi ama denemedim.

ben kuaförlerin kullandığı babyliss kullanıyorum ve çok memnunum.sanki kuaförden çıkmışım gibi oluyor.ve benim saçım dümdüz buna rağmen çok ii tutuyor.hem de titanium- ceramic yani saça hiçbnir zararı yok.

Saçlarını örüp yatmışsın ya maşa yapınca ondan böyle biraz kabarmış tel tel olmuş görüntüsü vermiş bence..
Bendede Phılıps marka maşa var sadece maşa değil set halinde benimkisi. Ben memnunum inşallah sende memnun kalırsn canım.:delphin:
Maşayı kullanmadan önce aldığın saça kıvırcık saçlar için turuncu elidordan sür biraz bence.Köpük kullanırsan bukleni elinle açtığında tel tel bi görüntü elde edersin doğal olmaz yani canım. Kolay gelsin opuyorumnanaktan

Saçlarını örüp yatmışsın ya maşa yapınca ondan böyle biraz kabarmış tel tel olmuş görüntüsü vermiş bence..
Bendede Phılıps marka maşa var sadece maşa değil set halinde benimkisi. Ben memnunum inşallah sende memnun kalırsn canım.:delphin:
Maşayı kullanmadan önce aldığın saça kıvırcık saçlar için turuncu elidordan sür biraz bence.Köpük kullanırsan bukleni elinle açtığında tel tel bi görüntü elde edersin doğal olmaz yani canım. Kolay gelsin opuyorumnanaktan

saol canım ınsallah memnun kalırım daha bıkez uygulama yaptım...
elım alıstıkca yapabılırım ınsallah...
hıc bıse surmeden herhalde sonuc alamıcam elıdor kullanıyım bende ozamankaydirigubbakcemile5

ebrucum güle güle kulllan canımm :)))
baya iisn yeni almana rağmen :))

ben başta hiç yapamıodum
ama deneye deneye ögrendim
tavsiyem..
bi tutam alın saçınızdan uc kısmından başlayıp dibine dogru içe veya dışa sarın
tercihim dışa sarmak daha havala duruo
bi süre bekletin..zaten anlarsnz ne kdr durması gerektiğini kullana kullana
bitincede istersenz hafif bi köpük sürebilirsnz :))

Yfrog - 9p5.jpg

kızlar bunu aldım dun.. hep aklımdaydı almak ıostıyodum dun bırden aldım cıktım aslınsa remington alıcaktım kardesım kullanıyo ama bunun derecsı daha yuksek dıye bunu aldım...210 derceye cıkıyo sıcaklıgı...
aranızda kullanna varmı...memnunmusunuz...dun aldım ama acaba degısp oburundenmı alsam dıyorum...
resım eklıcem demın denedım sacımda daha ılk kez yaptım pek olmadı ama aslında guzel sonucta alcak gıbıyım bılemedım ya..
kullanan varsa bı met edıversınkaydirigubbakcemile3

philipsin maşası kuzenim de var ve ikimizde kullanıyoruz ve çooook memnunuz. başta bizde pek becerememiştik, bir kaç hayal kırıklığı ve yoğun uğraşlarımızdan sonra en sonun da kuaförden cıkmış gibi yapmayı becerdik:D:D
başta köpük kullanmıyorduk ve uçlardan sarmaya başlıyorduk. köpüksüz kesinlikle tutmuyor ve uçlardan sarmaya başladın mı bukleler eşit ve düzgün olmuyor.bir gün tesadüfen kuaföre gittiğimizde kuaförün başkasının sacını yaparken rastladık ve en nihayetinde güzel sonuca ulaştık.anlatmaya çalışıcam umarım yardımcı olurum:)
önce sacını yıkıyosun,düzleştirici yardımıyla düzleştirdikten sonra diplerden başlayarak bir tutam alıp(ne kadar kalınlıkta istiyorsan)köpük sürüyorsun köpük kurumadan maşayı uçtan değil de dipten içe dogru sarıyorsun yaklaşık bir dakika bekletiyosun ve maşayı saça parale olarak çekiyorsun.sonrada eğer hemen bozulmasını istemiyorsan bu işlemden sonra spreyde sıkabilirsin..ve sonuc harika bukleler..
tavsiyem tek basına yapma biraz zor oluyor arkalarını yapmak ben genelde kuzenime yaptırıyorum:D:D
umarım yardımcı olmuşumdur.....

ebrucum güle güle kulllan canımm :)))
baya iisn yeni almana rağmen :))

ben başta hiç yapamıodum
ama deneye deneye ögrendim
tavsiyem..
bi tutam alın saçınızdan uc kısmından başlayıp dibine dogru içe veya dışa sarın
tercihim dışa sarmak daha havala duruo
bi süre bekletin..zaten anlarsnz ne kdr durması gerektiğini kullana kullana
bitincede istersenz hafif bi köpük sürebilirsnz :))

saol canım yapa yapa ogrencez ama baya ılerlettımkaydirigubbakcemile3

philipsin maşası kuzenim de var ve ikimizde kullanıyoruz ve çooook memnunuz. başta bizde pek becerememiştik, bir kaç hayal kırıklığı ve yoğun uğraşlarımızdan sonra en sonun da kuaförden cıkmış gibi yapmayı becerdik:D:D
başta köpük kullanmıyorduk ve uçlardan sarmaya başlıyorduk. köpüksüz kesinlikle tutmuyor ve uçlardan sarmaya başladın mı bukleler eşit ve düzgün olmuyor.bir gün tesadüfen kuaföre gittiğimizde kuaförün başkasının sacını yaparken rastladık ve en nihayetinde güzel sonuca ulaştık.anlatmaya çalışıcam umarım yardımcı olurum:)
önce sacını yıkıyosun,düzleştirici yardımıyla düzleştirdikten sonra diplerden başlayarak bir tutam alıp(ne kadar kalınlıkta istiyorsan)köpük sürüyorsun köpük kurumadan maşayı uçtan değil de dipten içe dogru sarıyorsun yaklaşık bir dakika bekletiyosun ve maşayı saça parale olarak çekiyorsun.sonrada eğer hemen bozulmasını istemiyorsan bu işlemden sonra spreyde sıkabilirsin..ve sonuc harika bukleler..
tavsiyem tek basına yapma biraz zor oluyor arkalarını yapmak ben genelde kuzenime yaptırıyorum:D:D
umarım yardımcı olmuşumdur.....

bıde boledenıyım bakalım...bende memnun kalıyorum gercekten masamdan
yarım saatte yapabılıyorum sacımı uzunda yanı elım alısıyo

Back