• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler phılıps maraton muı rowenta cylonıc 8221 serisi mi

basaktanesi

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
594
336
323
arkadaşlar kullanma imkanı olanlar varsa fikir verebilir misiniz ben kararsız kaldım philips maratonun sanki emiş gücü rowentaya göre tek noktada toplandığı için daha güçlü hissi veriyor rowentada da süpürge geniş bi çekim alanına yayılmış elini ucuna tutunca hiç çekiyormuş gibi gelmiyor, kolunu uzunlamasına dayayınca ağzına yapışıyor bırakmıyor rowentanın emiş gücünü bileniniz var mı satıcılar 550 ye kadar dayanıyor dedi ama 440 lık emiş gücündeki phılıps daha etkili sanki. philipsin kötü yanı ortasında karbon filtre var değiştirmek 90 lira yılda bir değiştirmek lazımmış, rowenta da o kısım plastik direk yıkanıyor yenisi alınmıyor ayrıca cylonıc sistem var tozu sıkıştırıyor o yüzden hazne boşalırken çok rahatmış pislik sıkıstırılıyormuş cylonıc te ne dersiniz anneler günü geçmeden kampanyalardan faydalanıp yarın birini almam lazım.

kimseden ses çıkmamış 2 arkadaşımda 9170 philisi önerdi sanırım o da güzel alacaklara tavsiye ama ben onu göremedim mağazalarda o yüzden de bugün rowentayı aldım vakumlaması çok iyi duvara yapıştırdı satıcı bayan o şekilde asılı çalıştı, philipsin ortasındaki hepa filtre 90 liraymış bu yüzden onu almaktan vazgeçtim 2 yıkamadan sonra bozulma oluyormuş tozla dolma olduğunda da emişi düşüyormuş değiştirilmezse ,arkadaşımın annesi almış philipsi şimdi hiç çekmiyor diye satıcı kız kandırdı beni diye çok kızıyormuş, rowentanın filtresi tozlarla iç içe değil altta yer alıyor bundan dolayı cylonıc sisteminde etkisiyle daha az toza maruz kalıp geç kirleniyormuş. eve gelince denedim önce eski süpürgemle sonra da rowentayla çektim baya toz topaklandı haznede .döktüm kolay oldu gözlemlediğim kadarıyla saçılmadı da çünkü sıkıştırmıştı tozları cylone sistemden dolayı ama sanki philips daha yüksek emiş gücünde satış mağazasında o izlenimi verdi onuda nette araştırdım insanlar 4 seviyesi olan philipslerin 3. seviye yeterli diyerek kullanıyor 4. seviyede halıda kayması zorlaşıyor diyor o zaman 4. seviyenin anlamı kalmıyor, neyse inşallah aldığım süpürgeden memnun kalırım ama filtre fiyatı önemli değil diyenler tercihini philipsten yana da kullanabilir. bu arada ses seviyesi bence gayet iyi rowentanın 68db konuşma seviyesine eş değermiş bebeği olanlar süpürge sesini sevmeyenler alsın ayrıca rowenta 2200 w gücündekilere eş değer olup tüketim bedeli 900 w fatura açısından da iyi bir durum .

Son düzenleme:
Yorumlariniza şaşırdım ben annem ve birçok arkadasimda philips maraton var ve çok memnunuz bende etrafima güvenerek aldım benimki enson çıkanı ve çok memnunum emiş gücü çok iyi temizlemeside kolay evi supurdukten sonra 1 hafta bile gecse toz olmuyor umarım iyi çıkar sizinkide

Back
X