philips lumea...

bu lazer cihazını kullanan var mı ???? memnun musunuz ..
Süper bir alet, hiç düşünmeden alın. Haftada bir düzenli olarak kullandım ve alt bacakta tüy diye birşey kalmadı.Etrafımdaki herkese öneriyorum.Tek problem ısınınca biraz cildi yakması. Birazcık acı var ama--> "sonuç" için, evde rahat rahat uygulama için herşeye değer..

Aynen bende herkese tavsiye ediyorum benim içinde tek sıkıntısı çabuk şarjı bitiyo o onun dışında yüzde 90 gitti benim ki daha 3 kez falan yaptım

ben bu siteden 1099 TL ye aldım, hemen kargoladılar, ilk denemede pek anlamadım ama 2 haftadan sonra belli ediyor kendini. doğru kullanmak çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar benim merak ettiğim konu lazer epilasyon yapılırken ışınlar göze zarar vermesin diye gözlük takılıyor, bu cihazda gözlüğe gerek varmı? Bir de ben bacaklar için bir seans lazere gittim acaba bu şekilde alexandrite lazer ile başlayıp bu cihazla devam eden biri varmı?

arkadaşlar bu ürünü 1-2 yıldır kullanan yokmu?Bu ürünü bırakınca kalın tüyler geri geliyormuş.Sürekli kullanmak gerekiyormuş?böyle bir şey varmı?

ARKADAŞLAR MERHABA
GEÇEN CMTESİ BU CİHAZDAN ALDIM.KUTUNUN İÇİNDE ALMANCA,İNGİLİZCE,İTALYANCA,FRANSIZCA VE NE OLDUĞUNU ANLAMADIĞIM BİR DİLDE KULLANIM KLAVUZU ÇIKTI TÜRKÇE ÇIKMADI.TEKNOSADAN ALDIM VE AÇIKCASI PİŞMAN OLDUM.PHILIPS IN MÜŞTERİ HİZMETLERİNE MSJ ATTIM HİÇ BİR CEVAP GELMEDİ.
CİHAZI ALAN ARKADAŞLAR SİZİN KUTUNUN İÇİNDE TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU VARMIYDI?

merhaba kızlar, ben alex e gittim yıllarca en az 15 seans gtmişimdir bacaklarımda v koltuk altımda tamamen bitti sonra yapan kız değişti gittiğim guzellik salonunda.bikini bölgesine en az 20 seans gtmişimdir hiç fark görmedim.sonra kola başladım .Kollarda alt kısımlar azaldı evet ama ust kolumdaki tüyleri resmen orman gbi çoğalttı 4 seanstan sonra gttğim yeri değiştirdi.m ütüleme sistemi yapan sopranoya başladm bikini bölgesinde yine değişme yok 3 seans oldu kollarımın ust kısmında ise kıllar inceldi ama yok olmadı sadece biraz daha az sert gelmeye başladı.meğer cihazların ampulu,bazısının tüpü oluo mus bitince değiştirilmiyorsa yine seans sonrasında tuyleriniz dökülüyor ama kalıcı sonuc alamıyorsunuz.ve biz müşteriler maalersef bu konuda gttiğimiz yerin vicdanına kalıyoruz.Bnde evde lazer epilasyn dşünüyorum ama remington flnda cıkarmıs bir sürü marka var bilemedin:/

bende kullanıyorum. Kolumda 2 seanstan sonra çok farketti. Tek tük çıkıyor. Onlarıda çıktıkça alıyorum. Zamanla onlarda çıkmamaya başladı. Bacaklarımda daha geç etki etti. Kollarımı önceden almamıştım onlar zayıf olduğu için hemen farketti. Bacaklarımda da 5 seanstan sonra yer yer çıkanlar var . Şimdilik yorumlarım böyle. Önemli olan 2 sene sonra nasıl olacak? Ben şurda en fazla 3 aydır kullanıyorumdur.

Birkaç ay önce yüzeyel araştırdığımda modern epilasyon yazılarını okuyarak vazgeçmiştim

Ben philips lumea precision plus kullanıyorum. 2 seans bitti 3.yü yapacağım birkaç güne kadar. Bimeksten 1200 e aldık. Yüz hariç her yere kullandım. Yüze jilet vurmaya güvenemediğim için çene bölgesi için lazere başladım. 2 seans sonrasında bacak kol ve koltuk altında çok azalma oldu. Dökülmüyor normal lazerdeki gibi ama çıkmıyor da. Diğer yerlerde de baya azalma var fakat en çok koltuk altı. Almak isteyenlere eğer cilt yapıları uygunsa şiddetle tavsiye ederim. Acı konusuna gelince evet acıtıyor ama açıkçası lazer merkezindeki kadar değil.koltuk altı biraz fazla acıyor diğer yerler o kadar değil. Sevgiler :)

Ne kadar üstedir kullanıyorsun yeniden cıkma süresi ne kadar ? Ayy sonsuza kadar bitsinleer amin işşallahh deyin kizlar

ben kullanıyorum çok ama çok memnunum iyi ki almışım

ben sınırsız atış olandan aldım (Sınırsız atım sayısına sahip INFINITY Lambalı
RemingtonIPL6750i-Light Prestige) aldıktan birkaç ay sonra hamile kaldım (hamileyken kullanılamaz) kullanamadan satışa çıkardım almak isteyen bana ulaşabilir hepsiburadadan almıştım -takas da yapabilirim işime yarayacak birşeyle-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…