philips lumea...

bu lazer cihazını kullanan var mı ???? memnun musunuz ..
ablam kullanıyor öncesinde jilet kullanması gerektiği için tedirgindi ama kullandıgında çok memnun kaldı. Daha ilk uygulamada büyük bi fark vardı gerçekten bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum almak için ucuz bişey değil sonuçta :) imkanınız varsa düşünmeden alın derim

Gerçekten mi bn de alicm da o parayi verip işe yaramadigini görürsem uyuyamam

Ben kullanıyorum kesinlikle işe yarıyor.. Çok azaldı ama yüzde yüz bitmiyor

ben kullanıyorum
genel manada faydalı oldu ancak kutudan gözlük çıkmıyor ve çok uzun kullandığımda baş ağrısı yapıyor.
140000 atım kullanımı var. ampul değişme sorunu yok. ben almadan önce araştırmıştım ön camında ilk kullanımdan sonra pas gibi bişey oluyor diye ama ben rastlamadım öyle bişeye.
ben 1500 e almıştım sonradan arkadaşım bir alışveriş sitesi kurdu orda 1070 tl ye veriyorlar boşuna bir sürü para verdim. fiyatı biraz düşerse alına bilir. arkadaşımın sitesinden almak isteyen olursa ... facebook sayfasından mesaj atarsanız 50 tl indirim kuponuda verebiliyor hemen kullanabiliyosun

Son düzenleyen: Moderatör:
ben almayi çok istiyorum tabi uygun fiyat daha iyi olur. OÖdeme nasıl olcak kredi karti mi

Son düzenleyen: Moderatör:
kredi kartı yada kapıda ödeme seçeneği var diye biliyorum ama siteye girip bakabilirsiniz

Arkadaslar bir cok arastirma ve Lumea hakkinda internette okumadigim yazi birakmayip bugun kendisine yine de celiski ile sahip oldum. Ben beyaz tenli ve siyah kil yapisina sahibim. Tabi ki hemen denedim. Kollarim, koltuk altim ve alt bacakta bugun denedim. 5.seviyede kullandim. Cok kalin olan kil kokleri uzerinde hafif bir aci oluyor. Canim cok tatlidir. Ama bu aci da degil kasinti gibi. Cogu zamanda hic acisi yok zaten. Yalniz sarji biraz cabuk bitiyor. Uygulama sirasinda iki defa sarj ettim. Sirf bunu yazmak icin uye oldum:) . Gelismeleri mutlaka bildiricem :)

bende aldım 2. seansımı dün yaptım ilk yaptığımda gelişi güzel atışlar yapmıştım bikini bölgesinde bazı yerlerde şerit şerit ada ada tüylerim dökülmedi ama atış yapılan yerlerde en ince tüy bile döküldü benim hatam aleti alacam diye 2 defa jiletle tüylerimi almış olmam oldu bu hem sıklaştırdı hem gürleştirdi 2. hatam jilet yaptıktan 4 gün sonra makinayı kullandım baş vermiş tüyler uzadı uzadı uzadı baş vermemiş olanlar yani belli belirsiz bitmemiş tüyler döküldü 3. hatam az öncede belirttiğim gibi rast gele atış yaptım şuraya buraya vb. 2. seansımda akıllandım jileti yaptım ardından atışlarımı yaptım ve yaptığım her atış bölgesini (aleti bastırınca zaten iz çıkıyor)hemen beyaz kalemle işaretledim böylece atış yapılmayan bölge kalmadı bakalım sonuçlar nasıl olacak

acı konusun dada şunu belirtmek isterim ilk yaptığımda kol altı,bacaklar ve bikini bölgesinin üstünü 5. seviyede yaptım altta kalan kısımları 3de yaptım ve bikini bölgesinin altta kalan kısımlarında dökülme neredeyse hiç olmadı 2. seansta her yeri 5. seviyede yaptım bikini bölgesinin çok hassas olan hani ayıptır söylemesi giriş bölgesine en yakın bölgeler çok az toplu iğne batırıp çekmişsin gibi acıdı zaten o hassas bölge 2-3 atımlık bir yer ,diğer bölgelerde acı maçı yok

Bende kullanıyorum kol ve bacakta 3. Kez yapıyorum kesinlikle çok memnunum resmen yıllardır böle olduğumu hatırlamıyorum ağda dan sonra ki dik dik ciltten eser yok tavsiye ederim

Uzun süren internet araştırmalarımdan sonra gözümü kararttım sipariş verdim:) (Biraz pahalı gibi ama eğer çözüm olucaksa bin defa değer.) Hesabinibilen.com'dan 1076 TL'ye aldım. Kullanmaya başladım. Hiç acı falan yok. Henüz 2 defa kullandım ama işe yarıyor gibi. Yaza umarım pürüssüz,tertemiz bir cilt ile merhaba derim..

bu lazer cihazını kullanan var mı ???? memnun musunuz ..
Merhaba ben şimdi üye oldum ve incelerken siteyi sorunuzu gördüm philips lazer epilasyon u. Arkadaş tavsiyesi ile Şubat ayında aldım ve simdilik düzenli olarak yüz koltuk alti ve göbek çevresinde kullaniyorum ciddi derecede azalma oldu 2. Seans im bitti yüzde 4. Ye gerek kalmayacak sanırım Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sadece ilk iki seans ta mucize beklemeyin. 3 den sonra farkı görmeye başlayacaksınız.

Cevabın için teşekkür ederim. Ben jilet kullanmak istemiyorum da. Ağda ile alıp ilk çıkma aşamasında alsam mı düşünüyorum da.
Canım
Cevabın için teşekkür ederim. Ben jilet kullanmak istemiyorum da. Ağda ile alıp ilk çıkma aşamasında alsam mı düşünüyorum da.
çabuk ağdayla yapılmıyor jilet emin ol öle çoğaltma falan yapmıyor ki yapsa ben çok tüylüyüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…