Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam kullanıyor öncesinde jilet kullanması gerektiği için tedirgindi ama kullandıgında çok memnun kaldı. Daha ilk uygulamada büyük bi fark vardı gerçekten bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum almak için ucuz bişey değil sonuçta :) imkanınız varsa düşünmeden alın derimbu lazer cihazını kullanan var mı ???? memnun musunuz ..
Gerçekten mi bn de alicm da o parayi verip işe yaramadigini görürsem uyuyamamablam kullanıyor öncesinde jilet kullanması gerektiği için tedirgindi ama kullandıgında çok memnun kaldı. Daha ilk uygulamada büyük bi fark vardı gerçekten bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum almak için ucuz bişey değil sonuçta :) imkanınız varsa düşünmeden alın derim![]()
ben almayi çok istiyorum tabi uygun fiyat daha iyi olur. OÖdeme nasıl olcak kredi karti miben kullanıyorum
genel manada faydalı oldu ancak kutudan gözlük çıkmıyor ve çok uzun kullandığımda baş ağrısı yapıyor.
140000 atım kullanımı var. ampul değişme sorunu yok. ben almadan önce araştırmıştım ön camında ilk kullanımdan sonra pas gibi bişey oluyor diye ama ben rastlamadım öyle bişeye.
ben 1500 e almıştım sonradan arkadaşım bir alışveriş sitesi kurdu orda 1070 tl ye veriyorlar boşuna bir sürü para verdim. fiyatı biraz düşerse alına bilir. arkadaşımın sitesinden almak isteyen olursa ... facebook sayfasından mesaj atarsanız 50 tl indirim kuponuda verebiliyor hemen kullanabiliyosun
Tamam teşekkür ederim sağolunkredi kartı yada kapıda ödeme seçeneği var diye biliyorum ama siteye girip bakabilirsiniz
canım indirim kuponları bitmiş. cihazda sınırlı sayıda kalmış alacaksan bilgin olsunTamam teşekkür ederim sağolun
Merhaba ben şimdi üye oldum ve incelerken siteyi sorunuzu gördüm philips lazer epilasyon u. Arkadaş tavsiyesi ile Şubat ayında aldım ve simdilik düzenli olarak yüz koltuk alti ve göbek çevresinde kullaniyorum ciddi derecede azalma oldu 2. Seans im bitti yüzde 4. Ye gerek kalmayacak sanırım Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sadece ilk iki seans ta mucize beklemeyin. 3 den sonra farkı görmeye başlayacaksınız.bu lazer cihazını kullanan var mı ???? memnun musunuz ..
Cevabın için teşekkür ederim. Ben jilet kullanmak istemiyorum da. Ağda ile alıp ilk çıkma aşamasında alsam mı düşünüyorum da.Ben yapıyorum hemen
CanımCevabın için teşekkür ederim. Ben jilet kullanmak istemiyorum da. Ağda ile alıp ilk çıkma aşamasında alsam mı düşünüyorum da.
çabuk ağdayla yapılmıyor jilet emin ol öle çoğaltma falan yapmıyor ki yapsa ben çok tüylüyüm yaniCevabın için teşekkür ederim. Ben jilet kullanmak istemiyorum da. Ağda ile alıp ilk çıkma aşamasında alsam mı düşünüyorum da.
Evde olup müsait olduğum en kısa zamanda yapayım en iyisiCanım
çabuk ağdayla yapılmıyor jilet emin ol öle çoğaltma falan yapmıyor ki yapsa ben çok tüylüyüm yani