Philips lumea lazer

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.577
448
hukuk
Hatunlar aranızda philips lumea lazer evde kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama ilk başta kullanıcılara bir danışmak istiyorum :78:

remington ıpl de var ve şuan bir yerde 584 tl ye indirim gördüm hangisi iyidir

Arkadaslar sakin bunlara kanip almayin. Ben aldim. Cok pismanim. Cok acitiyor. Acitmadigi yalan. Burada yazan arkadaslar satis temsilcisi ve cogu yeni uye. Isleri insanlari kandirmak. Ben de onlara inandim. Yaziklar olsun. Philipsi de aradim acimasi normal diyor utanmadan. Almadan 0 850 222 7 445 ten philipsi sikayetci gibi arayin da sizi bi azarlasinlar. Lazer makinesi aciycak tabi diye. Uyusturucu krem surup yapicam. E bu da masraf. Bari uyusturucu kren surup lazer yaptirsaydim da kurtylsaydim. Ben kandim siz kanmayin.

Ben aldım bi seans kullandım evet acıtıyor ama abartılacak kadar değil daha önce lazerede gitmiştim acı oranları aynı abartılcak bi durum yok yani

ıpl yöntemi yani hiç bi zaman bitmeyecek düzenli ve sürekli kullanım gerekli....he her ay ağdaya tüm vücut giderseniz 60 tl den senede zaten 700 tl gibi bir masraf cıkıyor zaten ...ağdanın batıkları yok etmiyor yapış yapış kısa olunca tam alınmıyor acısıda acabası...üzerine biraz daha koyup bu cihazlardan almak mantıklı geliyor ama benim aklıma regminton un laser cihazı yattı cünkü yedek ampül değişimi yapılıyor

Aynı fikirdeyim. Eğer kafandaki düşünce ampul meselesi ise lumeanın ampulü atış sayısı açısından daha avantajlı, hem daha uzun ömürlü hem ilerde atış sayısı bittiğinde servis tarafından değişim yapılabiliyormuş bana servisin söylediği bu oldu.Remington markasını severim ama ıpl cihazı konusunda pek fazla yorum bulamadım bu yüzden benim tercihim philips oldu...

Bu arada benim cici yoldaymış :)

Merhaba arkadaslar, urunu ben alip denedim hatta deneyimlerimi blogumda resimli olarak duzenli bir sekilde yayinliyorum. Genel olarak ben urunden memnunum, tavsiye ederim. Sorulariniz olursa seve seve yanitlarim.

Ben philips lumea precision plus kullanıyorum. 2 seans bitti 3.yü yapacağım birkaç güne kadar. Bimeksten 1200 e aldık. Yüz hariç her yere kullandım. Yüze jilet vurmaya güvenemediğim için çene bölgesi için lazere başladım. 2 seans sonrasında bacak kol ve koltuk altında çok azalma oldu. Dökülmüyor normal lazerdeki gibi ama çıkmıyor da. Diğer yerlerde de baya azalma var fakat en çok koltuk altı. Almak isteyenlere eğer cilt yapıları uygunsa şiddetle tavsiye ederim. Acı konusuna gelince evet acıtıyor ama açıkçası lazer merkezindeki kadar değil.koltuk altı biraz fazla acıyor diğer yerler o kadar değil. Sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…