- 8 Haziran 2020
- 32
- 4
- 36
- 24
- Konu Sahibi Emirasaf21
Merhaba hanımlar Philips lumea alan memnun kalanlar var mı aranızda almayı düşünüyorum ama cesaret edemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mesajı okuyunca çok sevindim Çünkü lazer yaptırdığım için azalmanın daha az olacağını düşünmüştüm ama sevindim yani inşallah Bende de azalma olur böyleBen 2015 yılında lazer epilasyon yaptırdım.
Yine 2015 yılında seanslarım bitince Philips Lumea aldım
O zamandan beri kıl tüy sorunu yaşamadım 2 hamilelik geçirdim.
2. Hamileliğimde tüyler %60 geri döndü. Hamilelik sonrası geri başladım 2. Seansta yine yok oldular. Ben çok memnun olarak kullanıyorum anlayacağınız.
Ama hiç lazer yaptırmasaydım bu kadar etkili olur muydu orasını bilmiyorum.
Umarım sizde benim gibi güzel sonuç alırsınızBu mesajı okuyunca çok sevindim Çünkü lazer yaptırdığım için azalmanın daha az olacağını düşünmüştüm ama sevindim yani inşallah Bende de azalma olur böyle
Ay inşallah ☺Umarım sizde benim gibi güzel sonuç alırsınız
Tam marka kodu ne lumea bir kaç model var 950 953 gibi ben ikisi arasında kaldım daBen 2015 yılında lazer epilasyon yaptırdım.
Yine 2015 yılında seanslarım bitince Philips Lumea aldım
O zamandan beri kıl tüy sorunu yaşamadım 2 hamilelik geçirdim.
2. Hamileliğimde tüyler %60 geri döndü. Hamilelik sonrası geri başladım 2. Seansta yine yok oldular. Ben çok memnun olarak kullanıyorum anlayacağınız.
Ama hiç lazer yaptırmasaydım bu kadar etkili olur muydu orasını bilmiyorum.
Senin model de yüz icin falan başka başlık cıkıyor mu?Ben yeni aldım pazartesi gelecek indirimdeydi i br921 bakalım deneyimlerimi paylaşırım. Ama ben bir ara lazere gimiştim. 6-7 seans kadar alt bacaklarım %60oranında azalmış durumda üstler inceldi. koltuk altımda çok az var bakalım umarım işe yarar. Zaten geç çıkmasını sağlıyormuş. Tüylerin çıkmasını 3 aya kadar uzattığını söyleyenler var bakalım kullandıkça yazarım.
Sanırım dediğiniz modeller yeni çıkanları.Tam marka kodu ne lumea bir kaç model var 950 953 gibi ben ikisi arasında kaldım da
Olabilir ben yeni bakmaya başladım hepsi birbirine benziyorSanırım dediğiniz modeller yeni çıkanları.
Benimkinin modeli sc2007 Çünkü.
Dediğim gibi 2015te almıştım
yüz için ayrı başlığı var evet. kablolu kullanılıyor sadece. fiyatı artmış bu arada 2649 olmuşSenin model de yüz icin falan başka başlık cıkıyor mu?
Daha gelmedi pazartesi elimde olacak sürekli sarj bitmesiyle uğraşmak istemedim açıkcasıKablolu olması sorun yaratıyormu benim simdi bir miktar param var biraz da üstüne ekleme yapacagım almışken son cıkan mı olmalı karar veremedim benim baktıkları lumea prestige 950 veya 953
Hamileyken bu cihazlar kullanılamıyor. Hamile olunca o kadar süre kullanmayınca tüyler geri gelmez miBen yeni aldım pazartesi gelecek indirimdeydi i br921 bakalım deneyimlerimi paylaşırım. Ama ben bir ara lazere gimiştim. 6-7 seans kadar alt bacaklarım %60oranında azalmış durumda üstler inceldi. koltuk altımda çok az var bakalım umarım işe yarar. Zaten geç çıkmasını sağlıyormuş. Tüylerin çıkmasını 3 aya kadar uzattığını söyleyenler var bakalım kullandıkça yazarım.