• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips lumea kullanan var mi

Emirasaf21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
32
4
36
24
Merhaba hanımlar Philips lumea alan memnun kalanlar var mı aranızda almayı düşünüyorum ama cesaret edemedim

Ben yeni aldım pazartesi gelecek indirimdeydi i br921 bakalım deneyimlerimi paylaşırım. Ama ben bir ara lazere gimiştim. 6-7 seans kadar alt bacaklarım %60oranında azalmış durumda üstler inceldi. koltuk altımda çok az var bakalım umarım işe yarar. Zaten geç çıkmasını sağlıyormuş. Tüylerin çıkmasını 3 aya kadar uzattığını söyleyenler var bakalım kullandıkça yazarım.

Kuzenim aldı beğeniyorlar ama sürekli işik değmesi de çok sağlıklı mi bilemedim bende almayı düşündüm ama korkdum

Ben 2015 yılında lazer epilasyon yaptırdım.
Yine 2015 yılında seanslarım bitince Philips Lumea aldım
O zamandan beri kıl tüy sorunu yaşamadım 2 hamilelik geçirdim.
2. Hamileliğimde tüyler %60 geri döndü. Hamilelik sonrası geri başladım 2. Seansta yine yok oldular. Ben çok memnun olarak kullanıyorum anlayacağınız.
Ama hiç lazer yaptırmasaydım bu kadar etkili olur muydu orasını bilmiyorum.

2. Hamileliğimde tüyler %60 geri döndü. Hamilelik sonrası geri başladım 2. Seansta yine yok oldular. Ben çok memnun olarak kullanıyorum anlayacağınız.
Bu mesajı okuyunca çok sevindim Çünkü lazer yaptırdığım için azalmanın daha az olacağını düşünmüştüm ama sevindim yani inşallah Bende de azalma olur böyle

Bu mesajı okuyunca çok sevindim Çünkü lazer yaptırdığım için azalmanın daha az olacağını düşünmüştüm ama sevindim yani inşallah Bende de azalma olur böyle
Umarım sizde benim gibi güzel sonuç alırsınız 🤗

Ben 2 sene oldu alalı ama basta düzenli kullanmadim. Son 6 aydır düzenli kullaniyorum, ve çok memnunum. Hem gözle görülür şekilde azalma, hem de bazı bölgelerde tamamen yok oldu tüyler diyebilirim.
Almadan önce yorumları okumuştum, kimi çok memnunken kimi olumsuz yorum yapmıştı. Olumsuz olanlar genelde düzensiz kullanımdan kaynaklanıyor.

Bende 3 yıldır lazere gidiyorum ama tüylerim 5 ayda anca cıkıyor. Genital %70 bitti diğer bölgelerim mesela alt bacak ve kolım tamamen bitti üst bacak ve kol altı hala ince ince cıkıyır etki etmezse diye korkuyorım ama yorumlarınız icimi rahatlattı. Simdi hamilelik düsünüyorum sonrasında tekrar lazer para vermek istemedim ayrıca yüzdeki tüylerimede kullanmam istiyorum hamilelik sonrası alacağım ☺️

Tam marka kodu ne lumea bir kaç model var 950 953 gibi ben ikisi arasında kaldım da

Ben yeni aldım pazartesi gelecek indirimdeydi i br921 bakalım deneyimlerimi paylaşırım. Ama ben bir ara lazere gimiştim. 6-7 seans kadar alt bacaklarım %60oranında azalmış durumda üstler inceldi. koltuk altımda çok az var bakalım umarım işe yarar. Zaten geç çıkmasını sağlıyormuş. Tüylerin çıkmasını 3 aya kadar uzattığını söyleyenler var bakalım kullandıkça yazarım.
Senin model de yüz icin falan başka başlık cıkıyor mu?

Tam marka kodu ne lumea bir kaç model var 950 953 gibi ben ikisi arasında kaldım da
Sanırım dediğiniz modeller yeni çıkanları.
Benimkinin modeli sc2007 Çünkü.
Dediğim gibi 2015te almıştım

Kablolu olması sorun yaratıyormu benim simdi bir miktar param var biraz da üstüne ekleme yapacagım almışken son cıkan mı olmalı karar veremedim🙄 benim baktıkları lumea prestige 950 veya 953

Kablolu olması sorun yaratıyormu benim simdi bir miktar param var biraz da üstüne ekleme yapacagım almışken son cıkan mı olmalı karar veremedim🙄 benim baktıkları lumea prestige 950 veya 953
Daha gelmedi pazartesi elimde olacak sürekli sarj bitmesiyle uğraşmak istemedim açıkcası

Cihaz cumartesi geldi. İlk denemeyi pazar alt bacaklarımda yaptım. İlk seferde tüm bölgelerde denemek istemedim biraz çekindim açıkçası. Yanma hissi oluyor ben 5. Seviyede yaptım esmer olduğum için. Yanık tüy kokusu geldi burnuma hatta. 20 dk kadar biraz kaşıntı oldu ama bir kızarıklık olmadı yarın üst bacağımda deneyeceğim.

Hamileyken bu cihazlar kullanılamıyor. Hamile olunca o kadar süre kullanmayınca tüyler geri gelmez mi

Back