• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips lumea ama hangi model ?

HanaSuzuki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
190
216
103
29
Derdim bazilarina gore küçük ama bana göre büyük.

İyi bir klinikte lazer yaptirmama ragmen tuylerim ancak yuzde 40 alt bacak , yuzde 80 koltukaltinda gitti . Ust bacak ve koltukalti inceldi .

Ben de bunun üzerine lumea almaya karar verdim ama hangi modeli karar veremedim . Iki model var piyasada aklima yatan : advanced 1997 ve prestige bri 953. Advanced 1000 lira kadar daha ucuz bri den . Bri nin fiyatlar ucmus . Ama ote yandan daha cok kullanani oldugu icin daha cok olumlu yorum var .

Kullananlar hangi lumea modelini kullandiniz? Bu ikisinden hangisini onerirsiniz ?

Not : ilgili bolumlere de actim ama yanit alamadim . Kampanya bitmeden almak istiyorum o yuzden fikir danismak icin actim

Lumeanın yeterli deneysel sonucu yok.
Zaten yeni bir teknoliji, uzun vadede basınıza büyük dertler açabilir. Çok güvendiğim alanında uzman bir dermatolog beni çok kesin bir dille uyarmıştı.

Biliyorsunuz ki diğer lazer uygulamaları gibi değil, ömür boyu o ışığa maruz kalacaksınız. Bıraktığınız an çılgın gibi geri gelecekler. Ve uzun vadede belki kanser gibi dertler acacak başınıza. Ben defalarca mail attım kendileri bile yeterince güvenmiyorlar ürüne, dediğim gibi yıllarca denenip sonuçları test edilmiş bi teknoliji değil.

Hiç bulaşmayın derim.

Ben de bu aralar arastiriyorum ama lumeayi kesinlikle eledim. Remington harika bi tane kotu yorum duymadim isterseniz arastirin sinirsiz atislari var

150.000 atım. Sinirsiz denmesinin sebebi baslik degisiyor.
Phlipste atım bittigi zaman makina komple çöp, remingtonda başlik degistirip tekrar kullanabiliyorsunuz
Philips 250 bin atım imdada ampul değişiyor canım bu arada kuzenim kullanıyor remington benim lumea daha çok etki etti benimki tabi kıl yapısıyla da alakası vardır belki

Zaten yeni bir teknoliji, uzun vadede basınıza büyük dertler açabilir. Çok güvendiğim alanında uzman bir dermatolog beni çok kesin bir dille uyarmıştı.

Biliyorsunuz ki diğer lazer uygulamaları gibi değil, ömür boyu o ışığa maruz kalacaksınız. Bıraktığınız an çılgın gibi geri gelecekler. Ve uzun vadede belki kanser gibi dertler acacak başınıza. Ben defalarca mail attım kendileri bile yeterince güvenmiyorlar ürüne, dediğim gibi yıllarca denenip sonuçları test edilmiş bi teknoliji değil.

Hiç bulaşmayın derim.

Lumea nin FDA onayı yok . Onu ben de biliyorum . Remington in var ama .

Remington hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bitmeyen çilemiz yemin ederim.. hiç lazere gitmedim hep ağda hep ağda ama artık gına geldi kurtulmak istiyorum tamamen

Takipteyim konuyu

Bitmeyen çilemiz yemin ederim.. hiç lazere gitmedim hep ağda hep ağda ama artık gına geldi kurtulmak istiyorum tamamen

Takipteyim konuyu

Aslında buz lazer bayagi ovuluyor. Biraz pahali . İnce tüylerde bile etkili. İlerleyen zamanlarda onu düşünüyorum . Ancak başlayana kadar idareten bir şey düşünüyordum. O yüzden sormuştum .

Hiç bulaşmayın derim.

Bu konu benim de kafama çok takılıyor, cesaret edip alamıyorum bir türlü.
Yanılmıyorsam bu forumdan biri jinekoloğuna sormuş yumurtalıklar için zararlı olur mu diye, doktoru da "Kıl kökünü bile zor gören, hatta bazı tür kılları hiç görmeyen bir şey cildine ya da yumurtalıklarına zarar vermez" demiş.
Ben henüz bir dermatoloğa sormadım ama sormayı düşünüyorum.
Eğer dediğiniz gibiyse normal lazerde de aynı etki olmaz mı? Gerçi o bir süre sonra sonlanan bir uygulama ama bilemedim.:KK43:

Bu konu benim de kafama çok takılıyor, cesaret edip alamıyorum bir türlü.
Yanılmıyorsam bu forumdan biri jinekoloğuna sormuş yumurtalıklar için zararlı olur mu diye, doktoru da "Kıl kökünü bile zor gören, hatta bazı tür kılları hiç görmeyen bir şey cildine ya da yumurtalıklarına zarar vermez" demiş.
Ben henüz bir dermatoloğa sormadım ama sormayı düşünüyorum.
Eğer dediğiniz gibiyse normal lazerde de aynı etki olmaz mı? Gerçi o bir süre sonra sonlanan bir uygulama ama bilemedim.:KK43:
Ben açıkçası hiç güvenmiyorum. Ve daha ilginç birşey söyleyim, dermatologum bu ürünü en çok tüketen ülkelerin gelişmemiş yada gelişmekte olan ülkeler olduğunu söylemişti. Böyle bir rapor incelemiş. Gelişmiş ülkelerdeki bilinçli kadınlar bizden daha mı fakir ki onlar tercih etmiyor?

Tamamen bilinç durumuyla alakalı bence. Sonuçlarından emin olmak için en az 10 yıllık bi deney süresi olması gerekiyor ki sırf para kazanmak uğruna bilimsel analizleri tamamlanmadan pazara sürülen bu ürünün ilk denekleri bizleriz belki de.

Düşünün ki en doğal haliyle güneş ışığı bile kansorejen ışınlar yayarken, bu cihaz bize hangi ışınları veriyor kimbilir.

Önemli not: Yeterli deney yapılmadığından eminim ben. Bi ara bu konuda ciddi mail yağmuruna tuttum ve gelen cevaplar hep geçiştirici cevaplar oldu.
Normal lazeri ömür boyu kullanmıyoruz bu arada. Arada fark var

Ben açıkçası hiç güvenmiyorum. Ve daha ilginç birşey söyleyim, dermatologum bu ürünü en çok tüketen ülkelerin gelişmemiş yada gelişmekte olan ülkeler olduğunu söylemişti. Böyle bir rapor incelemiş. Gelişmiş ülkelerdeki bilinçli kadınlar bizden daha mı fakir ki onlar tercih etmiyor?

Tamamen bilinç durumuyla alakalı bence. Sonuçlarından emin olmak için en az 10 yıllık bi deney süresi olması gerekiyor ki sırf para kazanmak uğruna bilimsel analizleri tamamlanmadan pazara sürülen bu ürünün ilk denekleri bizleriz belki de.

Düşünün ki en doğal haliyle güneş ışığı bile kansorejen ışınlar yayarken, bu cihaz bize hangi ışınları veriyor kimbilir.

Önemli not: Yeterli deney yapılmadığından eminim ben. Bi ara bu konuda ciddi mail yağmuruna tuttum ve gelen cevaplar hep geçiştirici cevaplar oldu.
Normal lazeri ömür boyu kullanmıyoruz bu arada. Arada fark var

Haklısınız aslında. Ben de bunları düşündüğüm için cesaret edemiyorum bir türlü.
Bu aletler ilk çıktığında çok heveslenmiştim, çok araştırdım ama içime sinmiyor bir türlü. Dediğiniz gibi ilk denekler biz olabiliriz. Kanser gibi uzun vadede ortaya çıkan bir hastalığı bu aletler için araştırma zahmetine katlanıp katlanmadıkları meçhul. Ya da araştırmaların ne kadar güvenilir olduğu...
Bu gidişle başka yöntemlere devam edeceğiz. Güvenilir olduğu kesinleşirse yaşlılıkta kullanırız ancak. :KK51:

Back